johanna--ostlund

Alla inlägg under mars 2012

Av Johanna Östlund - 28 mars 2012 17:02

I eftermiddag har Elias och jag lek. Det har mest blivit någon sorts billek. Det verkar var bara bilar som gäller för Elias nu. Mysigt har vi haft det, en riktigt mamma och son eftermiddag. Det behövs! Elias fick sig nyss ett bad, vilket var mycket uppskattat. Han verkade då leka hela havet stormar, ja fy sjutton vad han skvätte. Nu är det dags för pyjamas, välling och bolibompa mys. 


     

Av Johanna Östlund - 28 mars 2012 16:51

Igår köpte jag en ny snuttis till Elias. Inte direkt lik den han har idag, men jag tror att den ändå funkade bra. Det viktigaste är nog att det är ett gosigt tygstycke. Och det är ju tur det!


   

Av Johanna Östlund - 28 mars 2012 12:49

Mitt på dagen idag gick vi ut i regnet, eller regn är väl att ta i det duggade. Anders skulle ta bort lite takpannor som låg mot garaget. Eftersom de som ska måla huset sa att dom skulle komma idag. Men än så länge har vi inte sett till dem. Aja får se hur det blir med den saken. Hantverkare!!! 


Elias och jag gick och spankulera, kollade hur det ser ut runt huset. Sedan kom vi på att vi fick en rutschkana av förra ägarna. Så den släpade vi ut från garaget. Men den var bara kul tre fyra åk. Sedan hittade han en boll i lekstugan som han sedan lekte med, bar runt och sparkde på. Lite friskluft var skönt i alla fall!


 

Av Johanna Östlund - 27 mars 2012 20:38

I eftermiddag har vi bara vart hemma. Det tog hårt på krafterna att busa en hel förmiddag. Elias sov mer än en timme sedan vi kom hem. Där efter var det full fart igen, tills klockan blev sex undefär. Då började vi göra oss klara för kvällen. Elias fick pyjamas och vi satte oss i soffan och myste. Elias var helt lugn och satt i mitt knä eller låg på en kudde i soffan. Kvällen började bra! Men sedan när vi kommer till nattningen är det precis tvärtom. Det kallas tredje gången gillt va? Ja efter tredje nattnings försöket gick det äntligen att få honom att somna. Även om man älskar sina små så att det gör ont, finns det ändå en tid som är speciell för varje förälder, de få timmar man får för sig själv på kvällen. Det är liksom den tiden man själv ska samla kraft, ta hand om sig själv och släppa alla måsten. Den är helig, i alla fall för mig. Men egentligen ska jag inte klaga! Oftast går Elias och lägger sig mellan sex-sju, och det brukar sällan vara problem. Men som sagt nu sover han och jag ska ta mig ett bad!


Mamma älskar dig <3


 

Av Johanna Östlund - 27 mars 2012 15:31

Idag träffades vi några mammor med barn. Mycket trevligt! Vi började med en fika på dackås. För att sedan gå vidare till Mulle Meck. Där barnen fick leka av sig. De var kanske lite småa för att förstå, men det fanns ju plastleksaker som var kul. En mycket lyckad förmiddag!


     

Av Johanna Östlund - 27 mars 2012 08:53

Våran tisdag började strax efter klockan sju, en ganska skön tid att kliva upp egentligen. Inte särskilt trött heller, vi har kommit i en period då vi går och lägger oss i bra tid. Det blev lite mys framför bolibompa först. Men det gick ganska snabbt över och då fick Elias sig ett bad. Sedan har det vart mest bus från hans sida.


 


Av Johanna Östlund - 26 mars 2012 21:37

Förstår inte varför det ska vara så himla svårt att hitta skor till barn här i Hudik.? Kollade på skoaffärer idag, det var inte många som Elias kunde ha och just dessa var inte speciellt vackra. Har kollat lite på internet... Tradera, där alla skor som man vill ha går för ca 200:-. Känns som om man då lika gärna kan köpa ett par nya. Skopunken, lite sämmre kvalité och dåligt urval. Men kanon pris för nya skor. Brandos, där det finns många fina skor. Priset är dock som i skoaffärer, ca 300-500:- beroende på vad det är för några. Har svårt att bestämma mig för hur jag ska göra!


 

Av Johanna Östlund - 26 mars 2012 20:36

Idag på eftermiddagen efter att Anders åkt på jobbet fick jag lite lappsjuka här hemma. Ringde då till mamma/mormor och pappa/morfar och hörde vad dom gjorde. Förmodade att de var hemma eftersom båda ska jobba i natt. Sagt och gjort vi packade in oss i bilen och for iväg en sväng. Elias tyckte det var kul att se dem igen. Tycker att det är viktigt att de träffas i alla fall en gång när jag har honom. Och kom på att ikväll var ända kvällen för det den här gången. 


Elias lekte på som aldrig förr. Men även han humör hälsade på några gånger. En väldigt kort stubin ibland. Lite fika blev det så klart också! Men framåt sju började det gå ut för, en trött liten kille. Somnade som en stock i bilen hem. Det gick sedan över förväntan att natta om honom i sängen. Mamma älskar dig <3


Nu sitter jag i soffan och kollar på familjen annorlunda. Är så farcinerad över dessa familjer. Hur hinner dom och hur orkar dom!? Ibland funderar jag detta och då har jag ett barn och dessutom varannan vecka. Men det är väl som så att man kämpar och göra allt för sina barn. 

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards