johanna--ostlund

Alla inlägg under mars 2012

Av Johanna Östlund - 17 mars 2012 18:10

Vår eftermiddag har vi spenderat ute, vi har donat på gården. Vilken energi man får när man ser skillnad! Igår började Anders riva carporten. Idag har nästan hela carporten försvunnit! Vilken skillnad det blir. Känns så himla stor fram på huset nu. Underbart! Jag själv röjde bland buskar. Var två stora buskar som var väldigt yviga. Nu är de ned sågade. 


Vad jag vill ha mer mer mer...


     


Av Johanna Östlund - 16 mars 2012 14:48

Efter Elias förmiddags lur blev vi kvar ute ett tag. Mycket härligt! Elias knatade på som bara den. Fast det var lite dåligt underlag. Eftersom Anders håller på att riva carporten fick vi inte gå där under, där det är lätt att gå. Så vi höll oss vid ytterdörren. Längtar så mycket tills snön är borta och det torkat lite. När vi kom in var Elias bra nog hungrig. LUNCH! Trodde inte att det fanns nått stopp i honom. Sedan har det blivit en hel del lek och bus. Nu har Elias gett upp igen och tar sin eftermiddags lur.


     

Av Johanna Östlund - 16 mars 2012 11:18

Vilket härligt vår väder vi fått idag! Det börjar klia i fingrarna, vill ut och dona på. Men nej! I år blir det nog bara en sak gjort på utsidan. Fast jag vill så mycket mer! Men vad ska man göra när allt kostar skjortan? Vi ska måla om huset och riva carporten! Tror vi anlitar någon för att måla... Det gäller att prioritera saker.! Skulle vilja bygga en liten altan fram på huset, där vi har sol hela dagen. Det kanske finns några enkla små medel som kan fixa en uteplats. Vi får se vad som blir....


Lite vår från våran rabatt.


 

Av Johanna Östlund - 16 mars 2012 10:13

Elias och jag satte oss framför barnprogram strax efter klockan sex. Och där satt vi över en timme. Elias satt lugnt och bara myste. Världens bästa morgon!


Nu har Elias tagit en förmiddags lur. Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda.? Skulle så gärna vilja vara ute, sånt himla fint väder. Men samtidigt har vi inte så stor yta att vara på, vi har ju snö och bråte på gården. På eftermiddagen ska vi till mamma/mormor och pappa/morfar i alla fall. Jag jobbar i helgen och då får Elias sova där i två nätter. 


 

Av Johanna Östlund - 15 mars 2012 19:33

Här har det inte hänt speciellt mycket på eftermiddagen. Vi har mest tagit det lugn, varvat med lek förståss. Lite nytta har även gjorts, så pass bra att den vardagliga kvällsplocken inte behövs. Underbart att ha ett rent hem! Elias humör har svängt en hel del från arg och ledsen till glad och skrattig. Vet inte vad det var för fel, och då blir han arg för att jag inte förstår. Lillevännen då! Nu sover han sedan en tid tillbaka. Så här blir det nog att fortsätta på en lugn kvällen.


 

Av Johanna Östlund - 15 mars 2012 14:05

Lugn morgon kan man glömma nu för tiden. Elias vaknade pigg och glad halv sju eller nått. Själv var jag mer döende. Kan i och för sig beropå att Elias vaknade precis när vi skulle lägga oss och inte skulle sova. Han grina så fort han la sig i sängen. Jag och Elias gick och kollade tv och bara gick runt i huset. Men sedan blev jag så rädd när vi kollade ut genom fönstret och Elias sa "dä dä dä" och vinkade gladeligen. För att sedan kolla efter nått som försvann. Det gör vi inte om! 


Under Elias förmiddags sömn fick jag fart. Städade hemmet, en välbehövlig sådan. Jag vet inte hur länge jag tänkt att jag borde städa. Och nu var det defenitivt dags! Blev sedan lite sov sömnig mys i soffan, älskar! Sedan gick vi alla ut på en promenad, för lite välbehövlig luft. Nu är det inne lek och bus som gäller...


Så skönt att vi äntligen mår bra!

Av Johanna Östlund - 14 mars 2012 11:00

Trodde att vi hade klarat oss från magsjukan, men icke! Det började i måndagsnatt. Elias vaknade väldigt många gånger och hade nog magknip. Han vände och vred på sig och grinade, tillslut la ha huvudet i kudden och rumpan uppåt. Den natten blev det många bajsblöjor. Sedan var det min tur igår morse. Till kvällningen började jag känna mig bra. Då kom Anders och sa att det var hans tur. Så han har legat hela natten. Men nu har vi inte spytt på ett tag så hoppas att den är väck.


Nu ska här börja saneras!

Av Johanna Östlund - 12 mars 2012 18:58

Vad trött och seg jag vart hela långa dagen. Efter denna långa grisveckan får man räkna med att måndagen går bort! Fick dock sova relativt bra, men hade behövt sova några timmar till för att vara en människa. Elias vaknade när jag smög ner mig i sängen, var kanske för att Anders berättade hur deras natt varit, de gick om efter en stund. Elias hade lyckas bajsa ner sig i natt. Känndes nog som att det var bajs överallt, så Elias fick sig en dusch. Sedan hade han tyckt att det vart kallt, men verkligen njutit av att krypa ner i sängen igen. När dom låg där i sängen sa Anders att han fick sms från mig, mamma. Då hade han kollat ut genom dörren, han trodde att jag skulle komma hem. Lite natt stök och en tidig morgon för mina killar, vilket gjorde att de var lite halv sega när jag gick upp. 


För en stund sedan lyckades jag få Elias att somna. Så nu tror jag att jag ska göra i ordning mackor och sedan lägga mig på soffan och stanna där tills jag ska sova. Antar att det blir en mycket tidig kväll här. 


 

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards