johanna--ostlund

Alla inlägg under mars 2012

Av Johanna Östlund - 26 mars 2012 13:35

Efter lite morgon mys och bus beslöt vi oss för att åka in till stan. Vi skulle behöva in på banken och skriva på papper. Väl där gick det bra. Hade inte bokat tid eller nått så vi hade tur att det flöt på så pass bra ändå. Elias stor trivdes där, han sprang runt och charmade alla. Sedan gick vi en snabbis på stan. Anders skulle kolla efter en mobil. Jag passade på att kolla på skor åt Elias, men inga bra hittades. Sedan bkev det tippen! Usch och fy, dit ska jag aldrig mer åka. Jag blev utskälld av dem. Det här är inte brännbart du har fuskat, sa han till mig. Jag hade ju inte gjort nått fel, jag visste inte vad påsarna innehöll. Aja.... Sist for vi på ica max en snabbis. Där blev det mycket att kolla på bilar. Tror Elias är inne i en bil period. Han ville helst ha alla bilar, men en fick följa med hem i alla fall. Mitt i bil letade hade vi helt glömt bort att snuttis fick följa med in. Och när vi kommit ut i bilen kom vi på det. Snuttis är borta! Som tur är har vi en till, men tror dock att vi måste köpa en ny åt honom. Dom blir lätt skitig och ligger ofta i tvätten. 


Nu har vi kommit hem. Elias sover i vagnen och vi tar det bara lugnt!


 

Av Johanna Östlund - 25 mars 2012 16:58

Vilken härligt väder vi haft idag. Varmt och skönt i solen. När Anders åkt för att spela fotbollsmatch gick jag ut. Började med rabatten. Tog bort det mesta av gräset och en massa gamla löv. Där under fanns det mycket som hade växt upp. Undra vad det kan vara? Sedan satte jag frampå och lapade sol, men kom då på att jag lika gärna kunde städa bilen invändigt. Sagt och gjort så blev det. Nu är den också vårfräsch! Satte mig sedan igen för att lapa sol. Men kreativiteten kom snabbt tillbaka och jag började mäta och kolla hur stor altanen skulle bli. Drog ett streck i gruset för att få en känsla, men blev inte helt nöjd. Då gav jag upp och gick in och bara efter en stund kom Elias. Han har precis ätit melon, det var en hitt tror jag. Nu är det full fart igen på honom! 

Av Johanna Östlund - 25 mars 2012 12:49

Då var det söndag igen! Ännu en vecka är snart förbi. Ja, den här veckan har gått förvånadsvärt snabbt. 


Dagen började med storhandling på ica maxi. Skönt nu har vi det mesta i matväg för nästa vecka. Blev även lite annat smått och gott. Ett par gummistövlar till Elias. Lite smink till mig. Det är de som är bra med maxi, man behöver bara gå in i en affär och ändå få med sig lite smått och gott. Nu har jag precis satt igång en maskin med tvätt. Blir väl till att vika den rena tvätten. Sedan funderar jag faktiskt på att gå ut och rensa i rabatten. Ta bort allt gräs och skit som jag inte vill ha där. Passa på när det är soligt och fint, när man liksom vill vara ute. 


Det bästa av allt på hela dagen är att Elias kommer framåt eftermiddagen. Tjoho! Som jag längtat. Så skönt att jag är ledig fram till söndag. Då hinner vi hitta på mycket skoj! 


Längtar!!

Av Johanna Östlund - 24 mars 2012 20:30

Vann precis två auktioner på tradera. Så i år ska jag försöka mig på odla physalis och vinbärstomat/teskedstomat. Spännande!!!


   

Av Johanna Östlund - 24 mars 2012 19:32

     

Av Johanna Östlund - 24 mars 2012 14:41

Jag tror att vi bestämt oss för vilken färg huset kommer att få. Provburken vi köpte igår blev faktiskt väldigt fint, en lagomt gråton. Längtar så tills det är klart!!


 

Av Johanna Östlund - 24 mars 2012 11:14

Klädbytardagen i Harmånger visade sig vara lite till en besvikelse. Lite kläder och framför allt lite i Elias storlekar. Så det blev inte många fynd! Ett par jeans och ett par hängselbyxor, båda i storlek 80. Hoppas att det finns lite mer i Iggesund nästa helg...


 

Av Johanna Östlund - 23 mars 2012 20:50

För att man ska vara pigg efter nattskift måste de hända saker. Annars blir det lätt att man lägger sig på soffan och inte kommer upp igen förrens man ska sova. På eftermiddagen tog jag tag i dagen. Vi bestämde oss för att åka in till stan och kolla om det fanns något att ta bort färgen från vardagsrummsgolvet. Vi hittade en skrapa som passade utmärkt. Vi hann med att ta bort en hel del innan den gick sönder. Får ta och köpa en ny så att all färg försvinner. När vi ändå var på colorama kollade vi på färg till huset. Vi köpte med oss en provburk med en grå nyans. Imorgon om vädret tillåter ska vi prov måla lite och se hur det blir. Spännande!!! När vi var klara med målandet av vardagsrums väggarna och färgen på golvet, möblerade Anders tillbaka vardagsrummet och jag fortsatte med dammsugaren i resten av huset. Blev även att jag torkade golven. Så nu är det rent och fräscht här. Toaletten får vänta tills imorgon... Hann också med att bäddarent i sängen och lite annat smått och gott. 


Nu är det soffläge som gäller en stund innan sängen väntar... 

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards