johanna--ostlund

Alla inlägg under mars 2012

Av Johanna Östlund - 7 mars 2012 22:34

Varför ska saknaden göra så ont? Varför kan det aldrig få bli en vana och göra så att man tar tillvara på dessa ensamma tillfällen bättre? Nej, nu börjar detta faktiskt bli jobbigt. Jag vill aldrig uppleva detta igen... Är man inte hundra procent säker, tänk igenom saken någon gång till. Och prata med varandra! 


Mamma saknar dig <3


Känns helt rätt.......

Av Johanna Östlund - 7 mars 2012 16:22

Idag fick jag min efterlängtade sovmorgon! Tror det blev ända till halv nio imorse, ändå kände jag mig inte allt för pigg. Nej verkligen inte! Tror jag måste ha fullt järn för att känna mig pigg.


På förmiddagen tog vi oss en tur till Harmånger för att fylla på skåpen här hemma. När vi kom hem gjorde vi oss en onsdags tacos lunch. Sedan intogs soffan och där stannade vi båda tills jag skulle åka på jobbet. SLÖDAG!


Nu befinner jag mig på jobbet. Inte ens halv tid än, så det är bara att jobba på i fem timmar till. Heja heja heja!



Av Johanna Östlund - 6 mars 2012 19:04

Äntligen har jag gjort sista tidiga morgonen under den här veckan. Så himla skönt att få sova någon timme till imorgon. Man är fasiken inte människa när man går upp mellan fyra och halv sju i mer än en veckan. När man sover som skönast måste man gå upp. En sovmorgon imorgon? Ja tack!


På jobbet gick det bra. Körde inte allt för mycket. Först fungerade inte sugen, som suger ner remsen i en hugg. Vi fick då en massa remsbitar fulla maskinen. Inte bra!!! Reklamation? Vi hann se de fort så hoppas inte att någon remsbit kom med i pallen. Sedan var det brottomt, leverans om en timme och ordern skulle ta två timmar. Vilket resulterade i leveransförsening, IGEN! När vi fått igång maskinen hann vi med med ordrarna som skulle gå idag. Sedan kommer inga rullar och de sista två timmarna flyter vi bara runt. En halv slö dag helt enkelt.


När jag kommer hem möts jag av en glad Anders. Och han har pysslat på idag. Hade satt upp golvlist i hallen. Små lister vid trösklarna, där vi lagt nytt golv, så att inte skarven syns. FINT! När jag inspekterat allt nytt satte vi oss i soffan och kollade på skidskytte. Mitt underloppet började hungern komma och vi beslöt att lyxa till det med pizza. Gott och flott. Nu har Anders åkt på träning och jag funderar på vad jag ska göra. Känner ett sug att få pyssla och dona. Men vet inte riktigt med vad, även fast det finns tusen saker att göra. Återstår att se helt enkelt. 


Kollade lite på tradera idag på jobbet. Fick syn på en vårjacka till Elias, fin och enkel. La ett bud och till min stor förvåning vann jag. Ville inte lägga allt för mycket pengar, såg nämligen ut som det fanns en fläck fram, hoppas att den går bort om nu så är fallet. Hur som haver är jag glad åt vinsten och summan slutade på 48:- inklusive frakt. Helt okej pris!


 

Av Johanna Östlund - 5 mars 2012 20:59

Snart är faktiskt våren här, tiden bara springer iväg. Med våren kommer varmare väder och tunnare kläder. Elias behöver en hel del nytt, ja inprincip en helt ny garderob. Med allt vad det nu innebär. Får nog börja lite smått och ta det lite då och då, blir lite dyrt att ta allt på en gång. Samtidigt vill jag inte köpa saker för tidigt så att det blir fel storlek. Även att jag väntar med spänning på klädbytardagarna som borde komma snart. Så lugnar mig med en del saker tills dess också. 


Har tjuv kollat en del och det finns så mycket nytt och fint ute i affärerna nu. Mycket man vill ha.... Börjar med mössa och napparna jag nämnde förr. 


 

Av Johanna Östlund - 5 mars 2012 20:40

Blev lite gjort är hemma tillslut. Skönt att lite blir gjort då och då.


I veckan insåg jag att Elias börjar eller rättare sagt har vuxit hur storlek 74 nu. Armarna var för kort på tröjorna i den storleken som jag använde. Dock kan han de flesta byxor i den storleken. Men i alla fall kom jag på att rensa ur dessa kläder. Eller jag flyttade ner dem till nedersta hyllplanet, blev så när jag inte har ordning överallt och inget att lägga kläderna i. Något som borde göras är att får ordning i garaget och på övervåningen. Får ta lite då och då när jag har tid, och kolla vad som ska spara och slängas. Även att jag vill göra en tripp till Sundsvall så jag får hem det som behövs. 


Lite mer nytta gjordes också när jag ändå var igång. Plocka i och ur diskmaskinen, ja det kunde jag faktiskt göra när jag kom hem till ett rent och fint hem. Det är sånt man blir lite extra glad av, lite guldkant på vardagen. Tvättat två tvättar, köpt nytt mjukmedel som luktar gudomligt. Ska även göra lite mat snart också, matlådan gapar tom till imorgon. Något enkelt och lätt får det bli. 


En kväll i min ensamhet.

Av Johanna Östlund - 5 mars 2012 17:58

Oj oj oj vad trött jag var när jag kom hem efter jobbet. Tog en macka och dog sedan på soffan. Ja någon timme slummrade jag, antar att det behövdes. Nu är det bara en tidig morgon till den här veckan. Hoppas nu att jag kan somna ikväll, när jag gjorde så här. Orkar kanske vara vaken tills Anders kommer hem i alla fall. 


Vi får se vad kvällen har att erbjuda. Borde göra lite mat så att jag har matlåda till jobbet. Får se om jag orkar. Skulle vilja göra mycket men vet inte om jag har energin till det. Kanske piggnar till snart!


Saknar min underbara prins <3

Av Johanna Östlund - 4 mars 2012 20:54

På eftermiddagen skjutsade jag Elias till pappan. Gör fortfarande lite ont i mammahjärtat, men det är på god väg att bli bra. För snart måste det bara bli en vana. Det kom någon liten tår från Elias när jag åkte, mitt lilla hjärta. Gick säkert över efter en stund, men gjorde så att jag saknade honom på en gång. Känns som att det kommer bli en lång vecka. 


Hemma gjorde jag en skinkstek. Vilket jag till och med fick godkänt av kocken min på också. Sysåsen blev kanon god, hade kryddat bra i stekpåsen och behövde bara tillsätta lite salt och grädde. Ibland lyckas till och med jag.

Lite mys i soffan med gotta har resten av kvällen bestått av. Nu ska jag ta mig ett bad och sedan får jag nog tacka för mig idag och gå till sängs. Tidig morgon imorgon också.


Ett stillsamt och lugnt avslut på denna vecka.

Av Johanna Östlund - 4 mars 2012 18:39

        





Tycker att dessa namnmössor är så söt. Skulle nog vilja ha en vit sådan till Elias i vår. Även att det vore praktiskt att ha någon namnnapp som kan användas på dagis. 

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards