johanna--ostlund

Alla inlägg under mars 2012

Av Johanna Östlund - 22 mars 2012 20:22

Snart ska jag bege mig på jobbet för att göra sista natten. Sedan väntar en lååång ledighet, ända fram tills nästa söndag morgon. Som jag längtar! Mycket tid kommer spenderas med min lille älskling. Får se vad vi hittar på för kul? Men först väntar två dagar på tu man hand med Anders. Får se vad som händer?! Antar att det blir något med huset gjort. 


Ett glädje besked kom med posten idag. Lönebesked! Fattar inte att jag kunde få så mycket, 22.800 :-?! Men jag är glad! Så skönt att få kvar mer än halva lönen efter att räkningarna är betalda. En hel del kommer sparas, men lite kommer slösas också. Sånt är livet!!! och det ska levas medans man kan. 


Även att ingen ting blev gjort idag för mig. Anders for på träning. Och jag la mig i sängen och kollade på play. Slumrade till lite också. Det enda jag orkade med i kväll. Jag hatar att känna mig tvingad att göra saker, det ska liksom komma automatiskt. Beror självklart på vad, men att måla om i vardagsrummet kan vänta tills imorgon. 


Dags att åka!

Av Johanna Östlund - 22 mars 2012 15:25

Nattens jobb gick bra, men seegt. Kan i och för sig beropå att jag var på min gamla goding fem:an. Där går allt så långsamt om man jämnför med tre:an som jag jobbar på i vanliga fall nu. Jaja en natt kan man stå ut... Tills i natt har de lagat min maskin så då får jag hoppas på att den går hur bra som helst. Även skönt att vara tillbaka där det händer lite mer i alla fall. 


Är glad att jag fick sova bra idag på dagen. Men ändå känner jag mig nå grymt trött. Det är väl säkert bara för att man inte är igång än. Brukar liksom ta en stund. En kopp varmt och sedan kanske det händer någon ting.

Anders hade gjort lite medans jag sov. Fixat med lite lister och börjat måla om i vardagsrummet. Och när jag vaknade åkte vi till Anders föräldrar och tvättade min bil. Det behöves verkligen. Nu är det värsta borta i alla fall.


Saknar min prins <3

Av Johanna Östlund - 21 mars 2012 18:06

Blommor till bron... Längtar så mycket tills vi har en bro eller i alla fall en normal trapp till ingången vi går in i. Så att man kan göra lite fint där också. Förhoppningvis blir det efter att vi målat huset. Just nu ser det inte alls bra ut!




En rosa kudde till soffan... Jag fortsätter med mitt rosa tema inne i vardagsrummet. Något lite mer sen så, går sakta men säkert.


 


Till altanen... Nu har jag bestämt tema på altanen. Blått, vitt och rött. Tror det kommer bli kanon fint. En sväng till Sundsvall för att köpa de vita utemöblerna och sedan är jag nästan i hamn. Får se hur mycket pengar det blir över denna månad?! Längtar tills man kan använda den!!!




Mycket nöjd med alla min köp!   

Av Johanna Östlund - 21 mars 2012 12:59

Då var onsdagen här, veckan verkar springa på i ganska rask takt. Har man något att göra så brukar tiden springa på fort.


Idag började vi dagen med ett besök till affären. Det var verkligen nödvändigt! Alla skåp ekade tomt. Innan vi for gjorde vi i ordning en matlista, en mycket bra sak. Då vet man vad det blir för mat och man har alla saker hemma. Det är något vi borde fortsätta med, allt flyter på och det blir inget krångel. Dagen till ära åt vi bakad potatis med gubbröra, himelskt gott! 


Om en stund ska jag åka på ett möte på jobbet. Hoppas att det går relativit snabbt! Efteråt hade jag tänkt besöka stan en snabbis. Såg att det var rea på några saker jag vill ha på jysk, och till min glädje kom jag på att jag har presentkort där. Så det passar perfekt. Ska även till kjelles och köpa lite jord och annat smått och gott.


Dags att göra sig i ordning...

Av Johanna Östlund - 20 mars 2012 11:26

Det är alltid lika spännande att få deklarationen. Förut har det vart en stor höjdpunkt. Då man inte haft mycket pengar under året och då får en hel del. Men nu har jag en bra lön och kan göra saker om jag vill. Pengarna som jag får i år kommer nog att hamna på sparkontot. Ja nu ska jag bli bättre på att spara pengar. Det är skrämmande hur lätt man anpassar sig efter mängden pengar. 


I år fick jag så mycket som 10.500 kr tillbaka på skatten. Det är nog sista året det bli så pass mycket. Men jag är glad för dem och ska vara försiktig! 

Av Johanna Östlund - 20 mars 2012 10:03

Vår altan behöver sig en uppfräschning! Lite vitfärg och träolja. Nya härliga saker och möbler. Sedan kommer den nog att bli helt okej! 


 

Av Johanna Östlund - 19 mars 2012 15:09

När våren kommer blir det att tänka om med ytterkläderna, varmare väder och plaskigare ute. I helgen bytte jag ute Elias vinteroverall till ett set som är något vattenavvisande med fleecefoder. Perfekt nu när det bara är några grader varmt. Men snart har vi nog en högre temperatur och då behövs andra plagg. Kikade runt på tradera efter ett galonset. Hittade några som såg fräscha ut. Tycker att det är lite dyrt att köpa nya för 500 kr när man kan få under halva priset. Fyndade ett set för 150 kr inklusive frakt, mycket bra. Dessa kommer nog att hamna på dagis. Tror dock att jag ska köpa mig ett par byxor som han kan ha hemma. Jag har även fått ett par stövlar, måste nog leta fram dem och kolla storlek och sånt. Hoppas att han kan ha dem!


 

Av Johanna Östlund - 19 mars 2012 09:18

Välkommen måndag! Välkommen ny vecka! Ny vecka - nya möjligheter.


För mig är det en vecka med lite jobb, fyra dagar. Sedan väntar en ledig helg. Det är väl de jag har att se fram emot. Någon nytta ska vi försöka hinna med också. Det hade vart skönt om vi kunde få lite ordning bland alla saker. Alltså en garage städning! Skulle vara skönt att kunna gå in där. Vi får se om vädret tillåter. Hörde även att det var klädbytar dag i Harmånger på lördag. Kanske ska ta mig en sväng dit?! Men mest av allt denna vecka ser jag fram emot söndagen, då kommer min älskade son hem igen!!!!

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards