johanna--ostlund

Alla inlägg under januari 2012

Av Johanna Östlund - 16 januari 2012 20:42

Först på schemat idag stog tandläkaren. Gick bra hade inga hål. Men fick höra om den där förbaskade tandtråden, IGEN! Jaja jag har förstått att de är super men man kanske inte orkar. Borde försöka göra det till en vana, men brukar liksom rinna ut i sanden. Vi får se. Frågade hur jag skulle göra med Elias också. Borsta två gånger, morgon och kväll, med en lite klick tandkräm. Ny vana för lilleman är på väg in.

Sedan hämtade jag fin prinsen hos mormor och morfar. Eller ja vi blev kvar en stund eftersom vi skulle på BVC. Där gick allt bra som jag nämnt tidigare. Allt hade gått bra för dem med barnpassningen också. Roligt att se hur glad han blir varje gång han vart borta en stund och man kommer tillbaka. 

Därefter blev det lite handling till skåpen här hemma. Det stog lite tomma. Hämtade ut min nya dator också. Så himla skönt med en egen dator. Känns inte riktigt som förr men kommer säkert att vänja mig. Men som de sa på P.O hade jag bytt min skoda mot en mercedes. Vi får hoppas att de har rätt. Så jag får väl vara nöjd!

Efter allt detta bar det av hemmåt. Vad skönt att vara hemma. Göra det som man brukar göra. Mysa, leka och ha det allmänt underbart! Nu sover Elias sedan en tid tillbaka och jag tänkte nog hänga tvätten som väntar och plocka in i diskmaskinen. Bara att sätta igång!

Av Johanna Östlund - 16 januari 2012 20:32

Min lille kille har blivit så stor!!!


Vikt: 10,330 kg

Längd: 76,3 cm


Han gjorde även en läkarundersökning. Vilket han var godkänd i. Det lilla läkaren fick känna på honom. För Elias blev nämligen lite rädd för honom. Inte nog med det så fick han två sprutor också. Gick ganska bra faktiskt! Självklart var det inte roligt att få dem, och nu visste han vad som skulle hända på andra benet. Så han ville nästan inte ta den. Men efteråt när han visste att allt var klart var det över. Duktig kille! 


Mycket fin kille!

Av Johanna Östlund - 15 januari 2012 11:58

Tänkte visa lite bilder på hur vårt hus ser ut just nu. Det är inte klart än, men inte allt för mycket kvar. Lite lister och inredning. 


Köket


 



Visar även en bild på tapeten. Tycker att den inte gör sig erkänd på bilderna. Ser knappt hur den ser ut. Och eftersom jag är mest nöjd hur det blev i köket visar jag en bild på den.




Vardagsrummet


   



Elias rum


        


Vårt sovrum


     

Av Johanna Östlund - 15 januari 2012 09:46

Fy fasiken säger jag bara. Jag hatar allt som har med ont i magen, må illa och spy. Men under fredagen bestog det mycket av just detta, i alla fall efter klockan sex. Nästan på en gång efter att jag ätit maten på jobbet började jag känna mig konstig i magen. Det bara till tog! Funderade många gånger under vägen hem från jobbet om jag skulle behöva stanna, men tog mig ändå hem. Men mer än så var det inte. På en gång jag klev innan för dörren brakade det loss. Och sedan var det att hälsa på toaletten en himla massa gånger. Varför jag nu fick detta var för att jag troligtvis hade haft matlådan utan kyl i typ tre/fyra timmar. Anders trodde det han med. Men men skit samma, nu är det gjort. Så igår låg jag mest på soffan hela dagen. Förutom när vi skulle åka in till stan och handla lite gott till kvällen. Ja de ända jag åt på hela dagen var en macka och godis. Brukar alltid vara så rädd att äta efter nått sånt här. Men nu mår jag mycket bättre, känns knappt i magen och därför ska jag jobba idag. Känns ändå skönt att komma hemifrån en stund!


Igår fick vi även elen fixad här hemma. Så nu är det barnsäkert. Känns bra att vi gjorde det. 


Nu ska jag försöka fixa lite här hemma innan det är dags att åka på jobbet.

Av Johanna Östlund - 12 januari 2012 20:12

Idag kom Elias kompis Elvy på besök. De har alltid lika roligt tillsammans. Elias är så himla gó med henne. Han försöker pussa henne och krama. Han till och med pilla på henne öra idag. Fast hon verkar inte vara lika på. Antingen kollar hon bort eller så vill hon till sin mamma och flinar. Lite generad. Alltid lika roligt att ses. Måste göras om snart igen!


       

Av Johanna Östlund - 11 januari 2012 21:07



Grattis min älskade son <3



       Paketen var väl sådär intressanta. Roligare när vi öppna paketen och man kan leka med innehållet. 

 




TÅRTA!


     


Gästerna...


 




En bra dag är snart förbi. Men kommer alltid att finnas i mitt hjärta. 

Av Johanna Östlund - 11 januari 2012 02:37

Grattis mammas stora pojk på din ett-års dag!


 

Av Johanna Östlund - 11 januari 2012 01:30

ÄNTLIGEN börjar vi få ett hem. Har donat på hela dagen med lite allt möjligt. Fick vardagsrummet att bli ett rum som man kan vara i. Lite små plock i de andra rummen, mest köket, där allt skit hamnar. Även tvättstugan/pannrummet fick sig en rejäl uppryckning. Bort med allt skit som man kastat in för att kunna få fint där man ska vara. Gardiner åkte upp i alla rum förutom vardagsrummet. Måste sy dem imorgon. Hann göra en längd idag. Gick rätt så fort, så det ska inte vara några problem. Imorgon ska det finliras och städas, dammsuga och torka golv.


Till min prins kalas imorgon gjorde jag en tårta. Bara garneringen kvar, som ska göras precis innan folket strömmar in. Men även morotskaka ska göras imorgon. Vilket förhoppningsvis kommer gå snabbt.


Blir nog full rulle innan allt ska vara tipp topp tills klockan tre imorgon. Efter jobbet i natt ska jag åka till Enånger för att hämta lite saker. Saker som gör hemmet mer till ett hem. Känner att jag vill ha det och passar på då jag är när, än att åka imorgon när jag klivit upp. Blir inte allt för mycket sömn idag har jag på känn.

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards