johanna--ostlund

Alla inlägg under januari 2012

Av Johanna Östlund - 26 januari 2012 17:20

Fick precis ett sms om att mina tapeter har kommit. Det blir till att kliva upp i tid och fara in till stan! Så att jag kan färdigställa hallen imorgon. Vore helt underbart! Tänk att jag glömde bort hallen i början.!? Tänkte liksom inte att det är de första man ser. Har man en fin hall blir man glad när man kommer hem. Tror även att gäster uppskattar en fin hall. Ska bli skönt att få ordning.


Morgondagens inhandlings lista

- tapeter

- väggfärg

- golvlist

- hatthylla

- skohylla

- och säkert lite annat smått och gott


Låt mig få imorgon nu!!

Av Johanna Östlund - 25 januari 2012 20:41

Snart är veckans tredje arbetspass slut. Känns som det är mycket kvar innan en liten ledighet kommer. Bara att köra på! När jag kommer hem ska jag lägga golv. Undra om jag hinner klart ikväll? Annars måste jag göra det imorgon innan jag åker och jobbar. Vill bli klar NU!


Vill hem hem hem...

Av Johanna Östlund - 25 januari 2012 20:25

Elias älskar musik och brukar digga ganska bra. Så nu har jag faktiskt tagit tag i detta och beställt hem lite musik åt honom. Hoppas bara att de faller i smaken. Skulle behövt en cd spelare nu bara. Men tror att jag väntar till vi ska åka till Sundsvall och göra stan där. Så länge får vi väl lyssna på datorn.


      

Av Johanna Östlund - 25 januari 2012 19:03

Varför ska det göra så otroligt ont!!? Att sakna är bland det värsta som finns. Nej nu vill jag att min prins ska komma hem till mamma. Men jag måste vänta i nästan fyra dagar till. Hur ska det gå? Men som jag sagt förr är det bara att vänja sig. För snart blir det varanan vecka, inte förens i slutet på februari dock men ändå! Han kommer säkert att vara lite mer än vanligt hos sin pappa när vi har dagis under tiden som är kvar till varanan vecka börjar.


Mamma älskar dig mest av allt. Du är den som gör livet till helt underbart. Du och jag för alltid <3


 

Av Johanna Östlund - 24 januari 2012 22:18

Rolig post idag! Hade fått korten jag beställde. Mycket fina bilder. Men har en hel del till som ska beställas, men som sagt väntar ett tag till. Tror även att jag då ska beställa någon förstoring. Tänkte skapa en tavelvägg här någonstans. Beställde ett par stövlar till Elias, tänkte det kan vara bra när han börjar dagis. Fick besked att de hade kommit nu. Har dock inte hämtat ut dem än. Och till det bästa på hela månaden LÖNEBESKEDET. Man kan inte klaga på det i alla fall, ca 25.000 kronor. Tur att det var en hel del för känns som att det har kommit mycket räkningar och att vi ska på ikea och handla lite. Så ja ni förstår att man behöver lite pengar då. Mycket bra, ni är så välkomna så! 


En lång dag som började klockan fyra börjar lida mot sitt slut nu känner jag. Efter ett lång och varmt bad blev man lite mosig. Nya tag imorgon. Fortsätta med hallen och eftermiddags jobb. Samla ny kraft!!!

Av Johanna Östlund - 24 januari 2012 20:00

Nu har jag kommit så pass långt att jag kan strycka några punkter på min lista projket hallen.


  • Handla material
    spackel
    - väggfärg
    golv
    tapeter
    - lister 
  • Spackla och slipa
  • Måla dörrfoder
  • Måla tak
  • Måla väggen i garderoben
  • Tapetsera hallen
  • Lägga golv
  • Lister
Idag har jag fortsatt att måla dörrfodren och taket, så nu är de färdiga. Jag har slipat spacklet. Målat väggen i garderoben en gång. Hade tyvärr igen mer färg. Vi trodde nämligen att vi hade, men icke. Så jag får väl ta och åka på byggmax en gång till denna vecka. Jo jag har liksom vart där två gånger redan. Men man brukar ju säga tredje gången gillt. Skönt att det händer lite.
Efter jobbet åkte jag och kollade på tapeten, som jag visade förr. Det fick bli den. När jag väl har bestämt vad jag vill ha är det svårt att tänka eller vilja ha någon annan. Så det blev den och jag hoppas att mönstret kommer synas även om det inte är allt för mycket som kommer vara tapet. Hoppas att de kommer på fredag, så jag hinner sätta upp dem då. Jag var även in på byggmax. Där köpte jag golv och lite annat smått och gott. 
Får se om vi börjar med golvet imorgon eller om jag åker och köper en färgburk och målar istället. Vore skönt att vara klar med målningen innan golvet kommer på. Då slipper man vara så noga och tänka på golvet. 
Mitt mål är att vara klar med allt på fredag innan jag åker på jobbet. För att hinna fixa och dona under helgen!
Av Johanna Östlund - 23 januari 2012 20:54

Efter jobbet började jag med hallen. Anders och jag hjälptes åt att plocka undan allt i hallen och garderoben. Ut med skiten bara! Har kommit en bit, faktiskt mer än vad jag trott att jag skulle hinna. Jag har målat fodrena runt dörrarna och målat taket, men någon till stryckning behövs innan det är klart. Även väggarna blev spacklade. Älskar att se resultat. Även om det inte är mycket just nu, men snart. Imorgon fortsätter jag med målningen och väggarna ska slipas. Hinner kanske måla väggarna i garderoben också. Tror även att jag ska köpa tapeter och golv efter jobbet innan jag åker hem. Kommer jobba eftermiddag onsdag och torsdag och vill då ha saker hemma så att jag kan fixa innan jobbet. Lite att göra innan det är klart!


Men jag har inte bara renoverat idag. Jag har även hunnit med att tvätta två tvättar, lagat matlåda och fixat lite i köket. Nu kan jag säga att jag är helt slut. Undra om jag ens orkar vara vaken tills Anders kommer hem från jobbet. Lite slöande i soffan nu och sedan sängen. 

Av Johanna Östlund - 23 januari 2012 09:55

Jag tror fasiken att jag hittat en tapet till hallen som jag gillar! Ville ha med mer färg, och denna är det lite färg på, en skön färg. Men jag tror att jag måste se den först innan jag bestämmer mig. Eftersom det är ganska liten yta som ska tapetseras, och är det för stort mönster blir det nog inte snyggt. Måste nog ta och åka och kolla in den!! Undra om man kan få tapetprov? Det får nog bli så att efter jobbet åker jag och kollar in den och hör om man kan få ett prov. Sedan när jag kommer hem ska det plockas lite och sedan börja med hallen. Vore underbart att vara klar tills Elias kommer hem igen. Hallen får bli mitt projket denna vecka!


 

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards