johanna--ostlund

Alla inlägg under januari 2012

Av Johanna Östlund - 22 januari 2012 21:05

Har börjat fundera på hallen. Känner liksom att jag vill ha en fungerande hall. Helst så snart som möjligt. Men det är inte lätt! I de flesta rum har jag liksom fått en bild av hur det ska se ut. Men inte nu tyvärr. Har kollat på tapeter, golv och lite sånt. Men inget som faller mig i smaken direkt. Något i mig säger att jag vill ha nått mer färgglatt, men samtidigt vill jag fortsätta på mitt tema. 


Vet att dörren in till en liten skrubb/garderob ska bort. Halv dörren in till tvättstuga/pannrum ska bort. Måla taket, foder och fönster i vitt. Ett laminatgolv som ser ut som klinker. Men sedan? Tapet/färg?

Hade tänkt att i garderoben ska man hänga av sig kläderna. En hatthylla och en skohylla kommer vara där inne. I hallen man kommer in i ska det vara en spegel men inte så mycket mer. Ett skynke mellan hallen och tvättstugan/pannrummet, för lite avskiljning. Men som sagt tapet/färg? Ska vi ha samma i både hall och garderob. Eller ha en tapet i hallen och bara måla vitt i garderoben. Vill på nått sätt sammanfoga dessa rum också. Hmm... Inte riktigt klar med hur det ska se ut.?


 

 

Av Johanna Östlund - 22 januari 2012 18:30

Idag åkte vi till Enånger för att göra klart allt. Men det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Det hade snöat en hel del inatt och imorse och därför valde vi att inte ta med hästvagnen. Vilket jag tror var ett bra bestlut. Vi måste nog åka och skotta lite där innan. Vi fick lite gjort där i alla fall. Plockade ihop det mesta, så det är bara att packa in. Städade lite också, det värsta. Hela toaletten, med dusch och tvättmaskin, och köksskåpen. Känns skönt att vara en bra bit på väg. Under tiden vi var där fick Elias vara hos mormor och morfar. Där trivs han som fisken i vattnet. Vi fick även mat där, hur skönt som helst att slippa den biten idag. 


Nu är vi bara hemma och Elias är hos pappan. Blir nog bara en mys och slapp söndag, resten av denna söndag.

Av Johanna Östlund - 21 januari 2012 19:47

Vilken lugn och skön lördag vi haft!!


Elias och jag har bara vart hemma. Så himla skönt. Jag har försökt att få lite ordning här. Men det ser lika för jävligt ut nu som innan. Ja min lille älskling stökar till en hel del, han verkar tycka att det mesta ska ligga på golvet. Men Elias fick sig en glad överraskning. Efter sin middagslur kom nämligen mormor och moster. Vilket han tyckte var helt underbart. Han fick all uppmärksamhet! Även att han fick sig en försenad present, tre filmer. Han tyckte att det var så roligt att de kom att han till och med började grina när de åkte. Fick försöka hitta på nått och så gick det över. Annars har det var en helt vanlig dag med en massa lek och bus. Efter maten fick Elias sig ett eftermiddags bad, efter mycket grin. Anders skulle bada efter att han vart och spelat innebandy. Elias verkade tycka att det var orättvist att Anders fick men inte han. Sedan fick han som han ville. Vill få en liten ändring på det, men tror att det kommer lösa sig när han börjar dagis. Måste berätta att Elias har vart duktig på att äta idag också. Tycker nämligen att han vart ganska dålig på att äta under en tid, i alla fall mat. Men både igår och idag bjöd jag på potatisgratäng med fläskfilé och de mumsade han på som en tok. Och nu sover Elias sedan en stund tillbaka. 


Nej nu ska jag plocka ihop lite här hemma.


     


Av Johanna Östlund - 20 januari 2012 10:19

Fredagen har kommit och ett stort steg närmare helg. Inte för att man har någon sådan rutin riktigt, men ändå. Denna helg är i alla fall ledig helg. Blir nog mest att vara hemma och ha det mys med min son. Bäst att passa på! För tillveckan är det pappavecka.


Är på jobbet nu, men slutar om ca tre timmar. Då ska jag hämta sonen och sedan ska vi nog gå på stan en sväng. Skulle behöva titta på ett par vinter skor åt honom. Om det nu finns några kvar? Har kollat på nätet idag men hitter inga. Även att vi ska köpa en dammsugare och lite annat smått och gott. Får se om vi kanske till och med köpte något gott hem och ha riktigt fredagsmys ikväll. Men god mat och något gott till kvällen. Skulle inte sitta helt fel känner jag.


Välkommen helg!

Av Johanna Östlund - 19 januari 2012 08:43

Vad bra det vore om man skulle haft dagis nu. Men snart så! Inte långt kvar. Ca en vecka nu, den 30 januari börjar han. Det är tur att man har en hel del alternativ när det gäller att ta hand om Elias när jag jobbar. Så ikväll får min lille älskling åka till pappan och Sara. 


Tack för att du ställer upp!

Av Johanna Östlund - 19 januari 2012 07:23

Jag är så himla tacksam att FujiDirekt har sina gratis erbjudanden. Min dator gick ju sönder innan jul och jag reklameraden och fick en ny. Vilket betyder att mina bilder försvann, men jag frågade om de kunde spara mina bilder. Och när jag hämtade den sa det att de hade fixat de, men vilken besvikelse när jag öppnade cd. Några bilder fanns men långt ifrån alla. Vet inte vart dom kollade. Så nu kommer jag till mitt tackande. I och med dessa erbjudande har jag som tur är beställt näst in till alla bilder på Elias, dom som var bäst och jag tycker om. Som ni förstår så är jag väldigt glad för det just nu!


Har använt detta erbjudande igen, denna gång på 50 bilder. Beställde igår och hoppas att de kommer snart. Har även ett erbjudande på 100 bilder, men detta erbjudande varar ända till februari så jag lugnar mig en stund med den. Tänkte att jag skulle samla på mig lite fler bilder innan dess.


Tack FujiDirekt för era kanon erbjudanden, då blir det liksom av att man beställer!


 

Av Johanna Östlund - 17 januari 2012 19:24

Jag som har vart ledig och tänkt försöka plocka upp lite och så. Men icke! Jag har haft en grinig kille klängandes på mig hela dagen. Jag har inte fått suttit eller gått vart jag vill. Man kan säga att han har styrt mig idag. Tror att han kanske känner av gårdagens sprutor lite. Hoppas att det blir bättre imorgon. 


Annars har det inte hänt så mycket här idag. Anders har börjat på övervåningen med "sitt" rum. I allrummet uppe ska han göra ett rum där han kan se på film och spela tv-spel och lite så. Men ett litet litet finger har jag med, haha! Får inte göra precis som han vill. Panelen, samma som i köket, blir vit. Och där har han börjat måla idag. Fint!


Elias sover i alla fall sedan en timme tillbaks. Hoppas att det är för natten nu. Ja, hans sov vanor är inte riktigt som det ska. Borde göra någon förändring. Först och främst att han sover i sin säng och sedan att nnär han väl lägger sig att han då sover hela natten. Just nu vägrar han att sova i sin säng och när man lagt honom vaknar han fler gånger och ibland vaknar han och stannar uppe till en elva tolv på kvällen/natten. Nej förändring! Såg att jag hade en bok för just detta som jag tror att jag ska kolla igenom. 


Nu blir det att slöa i soffan!!

Av Johanna Östlund - 16 januari 2012 21:06

Mitt egna lilla charmtroll <3

 


Full fart framåt!



En paus mellan allt lek och bus...

 



Kall efter badet, men skönt med en värmande brasa.

      

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards