johanna--ostlund

Alla inlägg under januari 2012

Av Johanna Östlund - 4 januari 2012 10:03

     

Av Johanna Östlund - 3 januari 2012 21:33

Idag tog jag saken i händerna och åkte in till stan och köpte mig en kamera. Vad då? För julklappspengar får man faktiskt köpa sånt man vill. Apropå julklappspengar ringe mamma idag och sa att deras pengar som dom hoppades på skulle komma till jul skulle komma snart. Vilket betyder att jag får julklappspengar ifrån dom nu snart. Ojoj!! Ikea nästa?? Har lite saker som ska inhandlas till huset. 


Vilken energi min son har. Full fart tills mål. Men när målet väl kom var det på tok för tidigt. Han somnade halv sex och vaknade självklart vid åtta. Och nu är det full rulle igen. Dock med mycket gnäll. Blir nog sängen snart för honom. 

Av Johanna Östlund - 2 januari 2012 19:27

Vad jag saknar min kamera. Jag som brukar knäppa kort nästan varje dag med den. Men innan Elias fyller år ska jag banne mig ha köpt en. Så får det bli! 


Hittade faktiskt en kamera som verkar bra till ett rimligt pris. Hade egentligen velat haft en annan. Men över två tusen kan jag tyvärr inte lägga på en kamera just nu. Känner dock inte igen märket, men det ska väl inte ha någon betydelse. Den jag hade förr var dåligt med ett känt märke. Fast man kanske får vad man betalar för? För den var billigare än den jag funderar på nu. 


Vill vill vill...


 

Av Johanna Östlund - 2 januari 2012 18:54

Igår var jag och Elias hemma på förmiddagen, till Anders slutade att jobba. Då åkte vi till huset och fortsatte renovera. Jag tapetserade köket, nästan allt blev klart förutom en liten liten del. Tapeten tog slut, vilket inte känndes allt för kul just då, ville så gärna bli klar. Anders började sätta golvlister. Taklisterna måste vi måla, så dem måste vi vänta med en stund. Tack för barnvakten! Utan er hade vi aldrig hunnit så långt igår. Det finns verkligen snälla människor.


Idag for vi in till stan på förmiddagen. Vi lämnade tillbaka tapeterna vi skulle haft i vardagsrummet och tapetlim. Sedan for vi på byggmax. Vi lämnade tillbaka golv, eftersom vi efter mycket om och men sparade parkettgolvet i vardagsrummet och använde golvet i vårt sovrum istället, då det blev hela åtta lådor med golv kvar. Sedan köpte vi skivorna till väggen i vardagsrummet, färg och lite annat smått och gott. Åkte till huset och lämnade allt och sedan tillbaka till stan. Vi åt, köpte flyttlådor och jag lämnade in min dator. Sedan for Elias och jag hem medans Anders åkte till huset och fortsatte renoveringen. Elias och jag har haft en riktigt mamma och son eftermiddag. Massa lek och lite mys. Mycket energi och är överallt. Efter bara en sov stund idag ville han alldeles nyss gå och sova. Efter en flaska välling sov han som en stock. Kanske ska börja med en middagslur. Verkar vara toppen! Nu tänkte jag att jag skulle börja packa saker vi inte använder. Måste börja någon stans! Och blir det som planerat ska vi flytta på tordags. Så det är väl bäst att sätta igång.?

Av Johanna Östlund - 1 januari 2012 11:43

Nytt år och nya möjligheter!


Vi ska starta det nya året med lite renovering. Anders ska fixa till golvet i sovrummet. Och jag ska tapetsera i köket. Får se om någon kan ta Elias någon timme eller om vi renoverar i skift. Och till vardagsrummet har vi kommit på en lösning. Eftersom jag bara vill flytta tycker jag att vi tar snabbas möjliga. Inget tabort all tapet eller nått sånt dumt. Nej vi kommer köpa skivor som liknar panel som man bara limmar upp på väggen. Kanske lite mycket panel? Men tycker faktiskt att det är fint. Och speciellt när vitfärg kommer på. Så det ska vi försöka hinna med imorgon. Känns faktiskt som att vi kommit en bit på väg nu. För det är ju bara väggar i kök och vardagsrum plus lister kvar. 


Försöka hinna packa innan Elias vaknar.

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards