johanna--ostlund

Alla inlägg under januari 2012

Av Johanna Östlund - 10 januari 2012 02:09

Hann med att måla klart byrån och vitrinskåpet innan jobbet. Vilket känns grymt skönt. Toa dörren behöver sig en omgång till. Gjorde även vitchoklad moussen. Hoppas att jag lyckas!


Nu vill jag att natten ska gå och jag får åka hem och sova för att sedan fortsätta hemma. Imorgon står det även då mycket på schemat. Så allt för länge kan jag inte sova. Måla taklister, om inte Anders hinner göra det. Försöka få alla stora möbler i ordning för att sedan fylla på med småsaker som finns överallt. Sätta upp gardiner och sy gardiner, till vardagsrummet i alla fall. Och baka till kalaset, tårta och kaka. Undra om allt hinns med? Aja annars få jag lämna små saker tills stora dagen, för då ska allt vara tipp topp.


Återgå till arbetet...

Av Johanna Östlund - 9 januari 2012 18:13

Allt går för snabbt just nu! Tiden stå still för bara några timmar är du snäll. Just nu är jag målar tagen för fullt. Dörren till toan målas, en byrå och vitrinskåp. Även att jag borde ta tag i listerna. Får se om jag hinner. Innan jobbet ska jag även göra en fyllning till Elias tårta. Den måste stå över natten, för imorgon ska tårtan göras. Ja som ni förstår är det fortfarande kaos här!! Men vill ha det fint tills Elias kalas. Får se hur bra vi lyckas...


Fortsätta med målningen och sedan blir det natt jobb.

Av Johanna Östlund - 8 januari 2012 12:48

Sitter och funderar på Elias ett-års kalas. Inhandlingslistan är i alla fall full med saker. Detta sak handlas imorgon. Men samtidigt med allt bak ska det göras mycket mer. Huset ska bli klart och jag ska jobba. Hoppas att vi hinner med allt. 


Mammas lille kille börjar bli stor nu!

Av Johanna Östlund - 8 januari 2012 11:23

En skön morgon har Elias och jag haft. Men nästan från start har Elias vart som ett plåster på mig. Mammig mammig! Det släppte efter någon timme. Och då hann jag få lite gjort. Plockade in alla kläder i garderoberna och fixsade med alla ljus. Satte upp en fönsterlampa i vårt sovrum. Nu ligger Elias ute och sover sin middagslur och jag tänkte passa på att fixa de kartongerna som står i vardagsrummet. Behöver nämligen lite kartonger tills imorgon då vi ska hämta allt som är kvar i Enånger och hämta saker Anders har i sin lägenhet. Ska bli så skönt att få alla saker som man behöver! 


 

Av Johanna Östlund - 7 januari 2012 17:20

Idag badade Elias för första gången här i vårt nya hem. Tyckte om det mycket! Men tills nästa gång ska jag ha köpt oss en badkarsmatta. För han gled runt lite väl mycket. Så det blir nästa köp! 


 

Av Johanna Östlund - 7 januari 2012 17:13

Idag kom Carro och Jennifer på besök. Så otroligt roligt att ses, blir alldeles förlänge mellan gångerna. Elias blev alldeles till sig när de kom. Han speksa och ville att de skulle kolla på honom. När jag sa "ska vi visa ditt rum" pekade han dit, så nu vet han vart hans rum är. Lillkillen börjar bli stor och vet mer än man tror. Han vill tacka för fina presenten!


Äter pepparkaka som en katt. Men det blir svårt att äta när man har två bollar i händerna. Då tar man bästa sättet man kommer på.


Tillslut blev det ändå att äta med handen. 

Av Johanna Östlund - 6 januari 2012 22:28

Igår gick flytten till Strömsbruk. Hujeda mig!! Jag ska inte flytta inom de närmaste 50 åren i alla fall. Mycket saker och framför allt mycket skit har man! Och sedan vore det bättre om man gjode en mer organiserad flytt. Hade nästan inte pckat nått och packade under tiden typ. Ja nej usch och fy! 


Började på att greja igår kväll och fortsatte idag. Köket och Elias rum är i alla fall någorlunda rena och fina. Kläder ska in i garderoberna i vårt sovrum. Och i vardagsrummet kommer vi inte att vara än på några dagar. Eftersom när vi satte skivor blev skruvarna för kort och vi kan inte skruva fast uttagen. Men vi ska ändå byta alla, han ska komma och kolla imorgon och hoppas att han kommer och fixar det snart. För nu vill jag ha ett vardagsrum, ett helt fungerande hus helt enkelt. Bara att trivas med situationen ett tag. Men innan Elias fyller år ska det vara klart har jag bestämt. 


Lever lite i ett kaos just nu, men det blir bättre snart...

Av Johanna Östlund - 4 januari 2012 12:08

Varför kan inte dygnet ha fler timmar? I alla fall ibland. Just nu skulle det behövas många många fler timmar. Hur ska vi hinna allt?? Idag på eftermiddagen åker jag till huset för att göra det sista. Tapetsera klart köket, måla vardagsrummet och förhoppningsvis hinna med mycket mer. Även att en stor städning ska göras. Torka alla köksskåp, torka ur kyl och frys och golven. Allt detta på några få timmar. Kommer säkert inte hem förrens i natt någon gång. Och då skulle jag behöva packa ner allt här hemma. För att sedan flytta imorgon. Och även göra någorlunda fint tills kvällen då jag ska hämta Elias hos pappan. Tack för att ni ställer upp! 


Vi får se om vi ror detta i hamn!!!

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards