johanna--ostlund

Alla inlägg under december 2011

Av Johanna Östlund - 3 december 2011 12:25

Ja nu är Elias säng nymålad och på plats. Känner mig nöjd, även om det skulle kunna se bättre ut. Men vad fasiken! Är bara vi som ser den och då duger den. Var lite svårare än jag trodde. Men det blir så när det är många små moment hela tiden. Blir små fläckar kvar som jag inte kommer åt med rollen och måste använda pensel. 


Nu är det bara en liten kille som fattas. Men imorgon ÄNTLIGEN kommer min älskling tillbaka hem till mamma. Som jag saknar dig nu! Du är den som betyder mest <3


     

Av Johanna Östlund - 2 december 2011 16:06

Hann göra lite på förmiddagen innan det var dags för jobb. Bärde ut halva Elias "gamla säng". Den andra halvan måste jag ha hjälp med. Men imorgon hoppas jag att den åker ut, för på söndag när lilleman kommer hem vill jag ha rent och snyggt. Även att de är lite farligt att ha en tung säng på högkant som han kan få för sig att klättra på. Så den borde åka ut. Men när?? Ihop skruvning av spjälsäng och städa ska jag göra imorgon.


Nu sitter jag på jobbet. Många tankar som finns i mitt huvud nu. Varför ska allt vara så krånligt för? Men men vänta och se.


Saknar min älskling så att det gör ont!

Av Johanna Östlund - 1 december 2011 23:11

Jag är nu äntligen klar med Elias säng. Fy fasiken vilket jobb och vilken tid det tog. Tur att man inte tänker på allt sånt innan man börjar, dock ångrar man sig oftast när man börjat. Men nu är den klar och mycket fin. Imorgon får jag ta och skruva ihop den och försöka få ut den andra sängen, så vi kan få lite fint här hemma. 


Nöjd och glad...

Av Johanna Östlund - 1 december 2011 19:55

Ja vad tänker vissa folk med? Tror att lyset är tänt med ingen hemma hos vissa. Allt kan inte först vara hur bra som helst för att sedan komma på att det inte går. Så här måste vi göra om ens det går. Det borde du ha vetat, eller hur? En sista chans ges sedan blir det att gå vidare.


Så fort nått blir bra, ska det bara rinna genom fingrarna.

Av Johanna Östlund - 1 december 2011 17:07

Ny månad... Välkommen december! 


Känns som att tiden bara rusar iväg. Man hinner inte riktigt med allt som man skulle vilja göra. Fast man måste få ta det lugn någon dag också. Inte bara stressa på med allt som ska göras. Idag på dagen har vi haft det relativt lugn. En hel del prat och funderingar. Nu har Anders åkt och jobbat och jag har intagit nästan samma saker som igår. Här varvar jag skidskytte och målning, idag igen. Känner att jag måste bli klar med sängen idag. Så otroligt jobbigt att ha det stökigt. Då blir liksom allting annat också kvar. Så imorgon innan jobbet ska jag försöka städa lite, om jag hinner för vi ska in till stan på mogonen. 


En bra och "annolunda" dag.

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards