johanna--ostlund

Alla inlägg under december 2011

Av Johanna Östlund - 11 december 2011 11:31

Som sagt igår var Elias och jag plus mormor till Sundsvall. En mysig eftermiddag/kväll hade vi där. En hel del handlades, men för min del vart det mest julklappar. Jag själv fick en ny matta till vardagsrummet och ett linne. Även Elias fick saker ut över. Men det var bara välbehövliga saker. En halsduk och ett par vantar. Så nu är han utrustad för kylan. 


Nu är det kalasdags snart. Så jag ska nu göra lite tårta. Grattis Anders! Och även ett grattis till Elias som blir 11 månader idag. 


Väntar, väntar och väntar

Av Johanna Östlund - 10 december 2011 11:51

Oj vad härligt det är att känna att det inte är jobbigt att göra saker. Som det vart förut i veckan, därför har allt stått stilla här hemma. Men imorse fick jag en trevlig överraskning. Eftersom Elias och jag la oss tidigt hade visst Anders hunnit med en hel del. Det var ihop plockat här hemma. Så fint så! Sånt här uppskattar jag mer än något annat. Nu på förmiddagen har jag hunnit med att dammsuga och torka golv. Även så städade jag toaletten. Härligt! Så nu doftar det gott också. Nu har jag lite makaroner på spisen som Elias och jag ska äta till lunch innan vi far och hämtar mormor. 


Nu har jag tagit mig en paus men en kopp varmt. Så då är det bara att vänta på att Elias ska vakna. 

Av Johanna Östlund - 10 december 2011 09:18

Fy satan vad skönt det var att få sova tolvtimmar inatt. Det behövdes verkligen har blivit alldeles för lite sömn de senaste nätterna. Men nu är jag i alla fall pigg och glad. Vilket passar utmärkt när vi ska till Sundsvall och shoppa. Även att Elias inte har någon feber, inte ännu i alla fall. Han låg på 37,2 imorse när jag tog den. Skönt stanna där nu! 


Nu ska här fixas och grejas innan vi ska fara.

Av Johanna Östlund - 8 december 2011 22:09

Nu är jag klar med allt inför imorgon. Det är inte bara när man måste tänka på allt kvällen innan. Men jag tror att jag fått med allt. Elias skötväska är packad för en dag hos mormor och morfar. Min matlåda är fylld och allt annat som ska med är packat. Bara några saker jag måste lägga på minnet! Hur ska jag klara det tills imorgon? Även sätta i motorvärmaren så att jag får en varm bil imorgon. Men 11 grader kallt känns inte direkt inbjudande att gå ut till. Kanske ska fråga Anders om han gör det åt mig när han kommer från jobbet.? 


Först jobb imorgon och sedan ska jag göra en snabb sväng på stan. Måste fixa linser hatar att ha glasögon. Även om jag tror att de är bra att mina ögon fått vilat en vecka nu. Men gaa! Man måste trivas så också för att det ska vara värt det. Vi får se, hoppas att jag får nya snabbt och snart. Några till ärenden ska göras med jag är inne men sedan ska jag hämta min lille underbaring. 


Snart läggdags!

Av Johanna Östlund - 8 december 2011 20:49

En vecka har gått av två veckor...

Av Johanna Östlund - 8 december 2011 20:13

En bra dag på jobbet, lite segt bara. Men de är det alltid på förmiddagarna. Tar en lååång stund innan man kommer igång. 


När jag kom hem från jobbet fick jag se en trött och hängig Elias. Men vad kan man begära när han sov strejkar? Att gå från 39 graders feber och må uselt till att ha 37,7 och må ganska bra, kanon vändning! Febern försökte jag bota på bästa sätt en alvedon och tupplur. Sedan en dos av mormor, vilket var väldigt uppskattat. Jag tror jag vet en vid namn Elias som saknat sin mormor. För att slutligen tvätta bort alla basilusker med en lång dusch. Och vips en helt annan prins! Vilket resulterade i en svår läggning nu i kväll, tog EN timme. Mår Elias bra mår mamma bra. 


Så skönt att de börjar vända! Hoppas jag.


 

Av Johanna Östlund - 7 december 2011 18:38

När jag kom hem från jobbet fick jag se en hängig kille. Han hade precis börjat fått tillbaka febern. Då åkte jag direkt och handlade mer alvedon. Hade bara en kvar och man vill vara utrustad. Vill inte att han ska lida mer än han behöver. Han har vart som ett klister på mig hela eftermiddagen. Har det inte vart upp och gå har vi myst i soffan med vätska. Ville ge honom mycket att dricka för man förlorar ju vätska när man har feber. Han var inte sen att hänga med på den refrängen. För en timme sedan gjorde jag ordning välling och tänkte mysa i sängen. Men han drack knappt någon ting och istället slockande han som en stock. Minsta lilla rörelse jag gjorde satte sig upp. Men det var bara att lägga ner honom och mys och så sov han. Lika så var det igår kväll och natt. Hoppas att vi får sova lite mer denna natt. För imorgon väntar jobb igen. Inte var man allt för pigg när jag skulle upp imorse. Annars har det gått bra och jobba. Efter jobbet blev det befattningsträff. Alla som jobbar på den maskin jag jobbar på ska samla och prata om allt mellan himel och jord. Så det blev det lite extra pengar i fickan, två timmar övertid. 


Nu ska jag bara vara jag en stund i min ensamhet.

Av Johanna Östlund - 7 december 2011 07:24

I natt har Elias fått feber. Tyckte att han var varm när jag gick upp för att åka till jobbet. När jag nästan var på väg ville Anders att jag skulle kolla upp det. Han hade nästan 39 graders feber. Så jag gav honom en alvedon. Får hoppas på att det blir bättre. Tyckte jag också att han inte var sig själv i natt. Han har vaknat hur mycket som helst. Så det var väl nått på gång. Stackarn! Hoppas på att han blir bättre.


Mamma älskar dig! <3

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards