johanna--ostlund

Alla inlägg under december 2011

Av Johanna Östlund - 27 december 2011 14:55

Idag innan jobbet for jag in till stan. Tänkte att här ska det shoppas och helst på rea. Men vad besviken jag blev på rean! Bara två tröjor till Elias, en BH till mig och en liten duk som var på rea. De jag hittade var jag glad för. Men det följde med en hel del andra saker också. Fyra presenter till Elias. Får se om det blir något mer?. Annars ska jag nog sätta in lite pengar på ett konto. Knoppar till garderobsdörrerna till Elias rum. Ur söta var dom! Porslinsknoppar med blåa ränder. En lampfot till Elias rum. Blev dock lite sur att jag köpte den på åhlens för när jag var in på dollar en snabbis hittade jag nästan lika där för mindre än halva priset som jag köpte för. Men men nu får det vara så. Det var de roliga jag handlade, sedan var det bara en massa saker som man behöver.

Något bra som hände var att jag var in på P.O och hörde mig för om min dator. De trodde att jag kanske skulle kunna få reklamera datorn. Så någon dag här i veckan ska jag lämna in den. Hoppas det godkänns!


Nu är det jobb som gäller. Och imorgon ska vi till huset och dona på! För det är snart bara en vecka kvar innan jag vill att vi ska ha flyttat. Vart har tiden tagit vägen? Tyckte att det var lång tid förr men nu?!.


Saknar min lille älskling!

Av Johanna Östlund - 26 december 2011 16:30

En dum storm som förstöde mina planer för dagen. Stormen tog med sig ett träd och trädet hamnade ca 2 meter bakom min bil. Så jag inte kunde ta mig någon stans. Jag som tänkte åka in till stan och kolla på rea. Aja åker kanske in imorgon innan jobbet. För sedan finns inte tid till det. Tack pappa som tog bort det dumma trädet!


Elias har pappavecka. Känns tråkigt, men sånt är livet. Vi ska då passa på att göra så mycket vi bara kan med huset. Ta alla tillfällen som finns. Men som jag nämnt förr har vi inte mycket mer kvar än tapetsering och lägga golv. Hoppas att vi kanske får tapeterna imorgon eller nästa dag, så att vi kan börja med det snart. För jag vill att allt ska vara klart tills Elias fyller år. Men tiden bara rusar förbi och man har inte all tid i världen.


En dag i taget...

Av Johanna Östlund - 25 december 2011 10:29

Mysig eftermiddag och kväll på självaste julafton. Roligt att se Elias reaktioner på allt nytt som hände. Julmaten gick ner för min lille älskling, speciellt leverpastejen och risalamaltan. Men även en hel del potatis och köttbullar. Och tomten! Ja först flinade han och verkade tycka att det inte var nått speciellt. Men när jag ville att han skulle sitta i knät på tomten rasade allt. Då var han inte så kaksig längre. Sedan satt han som för stelnad i mitt knä och bara kolla. När han skulle hämta paket kom surläppen fram. Och paketen! Han var inte ett dugg intresserad. Men när det väl kom något roligt började han att leka. Så herre gud vad paket jag fick öppna. När jag var färdig med Elias paket blev det nästan jobbigt att öppna mina egna. Han fick en hel del kläder och leksaker. Men även lite annat smått och gott. När jag åkte hem vid nio då var han i sitt esse. Han for och flängde mellan alla leksaker han hade fått och var inte ett dugg sömning. För att samman fatta dagen var den mycket bra.

Av Johanna Östlund - 25 december 2011 08:22

Vad sur jag blir på mig själv! I fredagskväll tror jag att det var så tappade jag datorn i golvet och vips så har samma fel uppstått som de gjort två gånger innan. Skärmen är helt svart! Funderar på att ta med den in till stan imorgon för att höra mig för hur mycket det kostar och så. Men samtidigt har det hänt en tredje gång nu alltså och nått måste ju varar fel på den, för lite borde den väl klara.? Och igår när jag skulle knäppa kort på Elias, hans första jul och allt. Vad tror ni händer jo bilden är konstig vilket gör att den inte alls går att knäppa med. Tror jag lyckade komma åt linsen och kanske förstöra nått i den. Vette tusan vad felet är! Aja får vara utan kamera ett tag nu, för vi kom överens om att köpa en lite dyrare och förhoppningsvis bättre när vi vet hur mycket pengar vi har kvar efter all renovering.


Pengar rullar in det går bra nu, samtidigt rullar det ut lika fort igen!

Av Johanna Östlund - 24 december 2011 09:52

Julafton är nu kommen! Denna jul ser inte ut som den brukar, en hel del har förändrats. Jag jobbar, tack och lov att det är förmiddag, och jag har ett litet busfrö. Jobbet ger klirr i kassan och det säger man inte nej till. Hade man haft ett annat jobb som knappt ger en betalt hade jag aldrig jobbat. Nu är det nästan så att man inte har råd att vara hemma för att det ger så mycket pengar. Tre dagar storhelg på nästa lön! För mitt lilla busfrö är det första julen. Ska bli spännande att se reaktionen på honom. Fast jag må säga att han har inte vart ett dugg intresserad av paketen under granen. Roligare med kulorna som sitter i granen. Hoppas att han blir nöjd och belåten av paken, att det är nått som faller honom i smaken.


Jobbar som sagt förmiddag. Efter jobbet blir det att åka direkt till mamma och pappa för julfirande. Men till kvällen kommer jag att åka hem. Vill sova hemma i lugn och ro och få det få timmar sömn som ges, jobbar förmiddag imorgon också. Innan läggdags ska Anders och jag ha det bara mys hemma, tror att han också skulle komma hem till kvällen. Vi ska öppna varandras paket och lite så eftersom vi inte firar tillsammans.


Jag hoppas att ni andra får en härlig jul! En riktigt god jul på er!

Av Johanna Östlund - 23 december 2011 21:47

Idag har det vart någon ting hela tiden. Vi började dagen med att åka in till stan, där vi gick på byggmax. En hel del fick följa med hem. Lister till alla rum, tak in till sovrummet (eftersom de gick sönder), färg och lite annat smått och gott. Nu är det bara golv och tapet kvar att köpa. Hoppas att tapeterna kommer till veckan, men det borde de göra. Även att vi borde köpa golv. Snart snart snart!! Men renoveringen har stått stilla nu någon dag. Skönt men samtidigt vill man bara bli klar. Vi har som mål att vara klar och ha flyttat möblerna, så att m,an kan bo där, tills Elias fyller år. 


Under eftermiddagen var vi bara hemma. Men det var full fart på den lille vilde. Fick knappt sitta still en minut. Strax efter fem började Elias bli trött och tänkte att det var bäst att åka till mormor och morfar. Han ska sova där i natt, eftersom jag jobba förmiddag imorgon. Där stannade jag en stund, på hem vägen kännde jag att någon ting juligt ska vi väl ha hemma också. Köpte hem skinka och lite julgodis. Nu ikväll har jag städat, plockat i ordning och grilljerat skinka. Julstämningen kanske höjdes lite. 


Nu sitter jag med en skink macka och ett glas julmust! Trevlig kväll!

Av Johanna Östlund - 22 december 2011 22:47

Idag var vi in till stan och kollade på lister och golv. Fick ta med oss ett prov av listerna hem, och det kommer bli skit snyggt. Vilket golv vi ska ha kom vi även överens om. En lite mörkare variant. Under morgon dagen ska vi förmodlingen åka och köpa lister och golv. Hoppas att tapeterna vi beställde i veckan också kommer imorgon. Annars finns det snart inget att göra förrens vi får dem. Även tapeterna är jag mycket nöjd med! Synd bara att allt ska kosta så mycket pengar, men allt kan man bara inte spara in på utan ta det man verkligen vill ha. 


Längtar tills man ser lite resultat. Kan se hur allt blir liksom. Och att flytta och bo in sig.

Av Johanna Östlund - 21 december 2011 20:04

Gårdagen bestod av renovering! Och då menar jag hela dagen. Vi målade fönster och dörrkarmar, målade tak i kök, hall och Elias rum, slipade och målade väggar i Elias rum, tog bort tapet i vårt sovrum och vardagsrum och spacklade i vardagsrummet. Men nu SNART är det bara tapetsering och golvläggning kvar. Så himla skönt. Vill bara flytta in nu.


Idag har Elias och jag vart på stan och handlat de sista julklapparna. Och nu i kväll har jag spelat julmusik och slagit in alla julklappar. Vet dock inte om julkänslorna in fanns sig. Nej det känns verkligen inte som jul! Hade julkänslor i början på december men de har sakta men säkert försvunnit. En bra dag har det varit i alla fall.


Nu sitter jag under min ny inköpta julfilt i soffan och kollar på jul med Ernst. 

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards