johanna--ostlund

Alla inlägg under december 2011

Av Johanna Östlund - 18 december 2011 20:12

Eftersom vi fick nycklarna till huset i torsdags har vi kommit en bit på renoveringen. Största delen har vi spenderat i köket/hallen. Där har vi hunnit spackla väggar, kvistlackat tak och panel, grundat panel och målat panel. Finns en hel del kvar dock. Måla minst en gång till på panelen, måla taket, måla fönster, dörrkarmar och trapp, slipa väggarna och tapetsera dem, lägga golv och sätta dit lister.


       

Hus

Av Johanna Östlund - 18 december 2011 19:45

I torsdags blev det äntligen klart, vi blev husägare! Jag är så lycklig, min dröm har blivit sann. Fast ändå känns det konstigt, om jag ens har förstått att det är vårt hus. Och lite konstigt känns det att flytta till Strömsbruk. Men allt känns så himla bra! 


Idag var Elias första gången till huset också. Han verkade känns sig som hemma direkt. Kröp runt som en tok och tyckte allt var intressant. Sötunge! Men så mycket mer just nu tror jag inte att Elias ska vara där, inte förens vi flyttar in. 


Längtar tills allt är klart och vi kan flytta in!


   

Av Johanna Östlund - 18 december 2011 04:01

Det finns så himla mycket fint man vill ha. Just nu är jag inne mycket på lamor. Lampor som ska passa in. Mina lampor idag gör nog tyvärr inte det, inte alla i alla fall. Men men vi får vänta och se hur mycket pengar det finns över när allt är klart. Får nog bli att ta lite eftersom. Jag får vara glad över att jag "fått" en sak, och det är jag verkligen. Kan inte få allt man vill även om man pekar med hela handen.


Längtar tills imorgon då kommer min góskrutt hem <3

Av Johanna Östlund - 17 december 2011 19:04

Oj vad länge jag sov idag. Ända till nästan klockan tre. Jag som brukar vakna vid ett tiden. Fast i och för sig tror jag att jag behövde den extra sömnen. Börjar vakna till liv nu! Ska äta en köpe matlåda, så blir det när man är lat. Och sedan blir det mys med mig själv tills jobbet väntar. Var faktiskt och köpte lite godis och dricka till bara mig. Kryper upp i soffan och har en skön kväll!

Av Johanna Östlund - 17 december 2011 04:46

Snart snart får jag äntligen säga godnatt. Sista timme har varit seg. Nu vill jag bara krypa ner i sängen. Dock blir det i en kall och tom säng. Tråkigt, men ärligt sover jag bäst efter nattskift om jag sover själv. Nya tag om många timmar. Ladda om ladda om.


Vill inte jobba just nu, vill fixa och dona!

Av Johanna Östlund - 17 december 2011 00:15

Jag vill göra mycket. Vill att allt ska gå fort. Men lätt är det inte för att få allt att klaffa. Jag vill vara med min prins så mycket jag kan. Samtidigt vill jag DONA! Och mitt i allt detta jobbar jag. När ska tiden finnas för allt? Det bästa är nog att göra KLART och sedan ta igen förlorad tid på de andra. Av varar jag några få dagar kommer man någon vart och sedan kan man bara njuta.


Älskar och saknar dig min fina prins!

Av Johanna Östlund - 15 december 2011 22:20

Fyra skift av sju gjorda! Nu väntar bara tre nattskift, och kanske de värsta på hela veckan. Man brukar vara lite seg när nätterna börjar. Nej fy tusan nu längtar jag verkligen efter mina fem dagars ledigt!


Har lite inplanerat.... Så sjukt taggad och känner att livet är helt underbart! Vill bara bli klar nu. Blir en hel del pyssel och fix, spännande. Men även att försöka få tillbaka julkänslorna. Vilket betyder att ge sig ut i sista stund, på fredagen, i julhysterin på stan. Några få julklappar kvar som ska inhandlas då. Även att jag ska hålla min tradition och slå in alla klappar dagen innan julafton. Hur nu allt detta ska gå ihop? Säkert kommer fler saker att finnas på "listan" att göra. 


Älskar mina fina killar <3


Av Johanna Östlund - 15 december 2011 19:59

Sitter på jobbet och kollar lite. Kom in på en väldigt bra sida där man kan köpa gardiner. Hitta två olika som jag bara vill ha. Vet att jag INTE får köpa dem nu. Om ett tag när allt lagt sig och jag fått in pengar på kontot ska jag ta mig tusan beställa dessa.


   

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards