johanna--ostlund

Alla inlägg under september 2013

Av Johanna Östlund - 2 september 2013 13:01

Kallt, grått och ruskit - höst. Höstrusk! Jag tror att september månad tog hösten med sig. Verkligen inne mysar väder. Tända ljus. Krypa upp i soffan med filt. 


Fick ännu en krånglig natt. Eller rättare sagt framåt tidiga morgonen. Ida vaknar och skriker rätt ut. Inte en utan flera flera gånger. Helt otröstlig. Efter några attacker förstår jag äntligen vad som är fel, eller antar vad som är fel. Tror hon hade ont i magen. Bajsade inte igår. Men vi fick en gosig liten tjej mellan oss i sängen. Första gången. 


På morgonen fick jag byta tre bajsblöjor. Vet inte vad klockan var men Anders hade i alla fall åkt på jobbet så de var morgon. Hon var verkligen hård i magen. Efter första hårda blöjan gick vi upp och åt lite plommonpuré. Boven är antagligen vällningen eller ersättningen som vi bytte ut till den "vanliga" sorten. Lillgumman....


Sen piggnade hon på sig lite i alla fall. Vi låg och myste i sängen och kollade på tingeling. Lite lek. Sova. När hon sov passade jag på att röja här hemma. Vi städade som sagt ur vardagsrummet igår. Vilket blev kaos i resten av huset. Städade Elias rum och flyttade in mer saker från köket dit in. Ställde i ordning små saker. Lite bättre blev det och det känns bättre att vara här hemma nu. Mer lek och kolla tingeling. Sen märker jag att hon blir mer och mer gnällig. Då märkte jag att hon antaligen hade feber också. Kollade tempen, med protester antagligen ont i stjärten efter de hårda bajset. Feber var det men skippade alvedon eftersom hon verkade ha så ont. 


Nu sover lillfröken igen. Jag ska nog passa på att göra lite nytta...


 

Av Johanna Östlund - 1 september 2013 20:26

En halv seg natt. Tog ett bra tag innan jag somnade. Eller jag somnade men vaknade och hörde att Elias inte lät nå bra i andningen. Förkylningsastma... Fram med medicin. Sen hade jag inte ro i kroppen att somna. Låg och lyssna på Elias andning både länge och väl.


Trött mamma när lillfröken skulle upp vid sju. Tur jag har väldens bästa unge på morgon som oftast sitter nöjd och glad och kollar på tingeling. Jag slummrade på soffan. Vaknar halv åtta av väldens gosigaste kille som kröp upp bredvid mig i soffan. Mys! 


Förmiddagen och eftermiddagen försvann. Lite lek. Elias och jag åkte till affären för att köpa mat åt Ida. När vi kom hem blev det lego för hela slanten. Elias och Anders lekte. Dock höll Elias inte ut hela tiden. Lekte med andra saker om vart annat. Dessutom en trött kille som vägrade sova. 


Vips var det dags för älsklings killen att åka till pappan. Men först en liten fotografering. Vilket gick så där men fick en hel del bra kort ändå. Elias var som sagt trött och ville åka hem till pappan, fast först tyckte han att det var roligt. Ida tyckte däremot inte att det var ett dugg roligt. Vad då bli väckt på de där viset. Aja jag är super nöjd med korten och väntar med spänning för att få de redigerade korten. Tack så mycket vill jag säga till Saras brors tjej! Som tog sig tid...


När Elias och dom åkt. For vi till Sågtäkten en sväng. Hem för att röja i vardagsrummet. Ut med allt. Suck! På tisdag kommer golv killar och ska fixa de. Nu bor vi ännu en gång i ett kaos artat hem. Hoppas att det går fort! Ida tyckte i alla fall att det var roligt att se på tv i sovrummet.


Ida har gett upp för idag och Anders ligger och kollar på tv i sängen. Ska nog också bädda ner mig för att samla kraft till morgondagen. 


 

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards