johanna--ostlund

Alla inlägg under december 2012

Av Johanna Östlund - 16 december 2012 10:28

När tredje ljuset brinner vi juleklappar syr

och mamma bakar kakor och har ett fasligt styr


Tredje ljuset brinner... När vi tänder det fjärde har vi "lilla" julafton här hemma för Elias. Nu måste snart allt börja bli klart känner jag. Fast det är de nog också. En mysig och förberedande vecka har vi framför oss plus lite jobb. 


Idag är sista dagen! Jag gör mitt sista eftermiddagsskift. Hoppas på en snabb eftermiddag. De två innan har vart väldigt sega och inte har vi kört speciellt mycket heller. Ena dagen är det planerat stopp och igår gick rullstället sönder. Håller tummarna. Imorgon får jag hem min älskade prins. Först en snabbis på dagis för honom. Saknar dig min älskling!

Av Johanna Östlund - 15 december 2012 22:47

Man blir verkligen överlycklig! Först är man jävligt glad över att ens kommit hem. När man sedan inser att den värsta persen har man visst kvar.? Måste skotta sig in!!!!!! Plogkanten på typ en halv meter var verkligen välkommnande. Kollar man in över den ser man visst att de blåst så mycket att det även är någon decimeter snö där jag ska parkera bilen. Bara att hämta spaden och börja! 


Efter tre kvarts skottande har jag äntligen kommit in. Dock inte i topp skick kan jag säga. En mage som är spänd till tusen av en hel del sammandragningar. Tycker inte om för mycket ansträngning NU! En rygg som känns att gå av vilken sekund som helst. Fan vad härligt det är att vara gravid eller inte. 


Nästa år vet jag precis vad jag ska köpa för nått!!!!!!!!!!

 

 

Av Johanna Östlund - 15 december 2012 10:05

Helt ärligt! Har ni någon gång vart helt nöjd med vädret? Känns som att det alltid finns nått att klaga på vare sig det är vinter, vår, sommar eller höst. Som nu är det antingen för kallt och när det blir varmare ja då kommer snö och blåser. Skit väder!


Tänka sig när man väl är snabb och gör en beställning för att det inte ska ta slut när det är rea så har jag oturen att det bara några dagar senare kommer ännu fler fina kläder. Beställde lite kläder åt Elias för någon dag sedan och beställde lite till igår. Det får bli till present till honom. Och sedan väntar mellandags rean som jag hoppas stort på att jag hittar någon bra leksak på. Sedan är jag klar! Det ena paketet har kommit så jag tänker trotsa vädret och åka och hämta det. 


Göra mig i ordning!

Av Johanna Östlund - 14 december 2012 19:22

Längtar efter min lille underbaring nå fruktansvärt. Vill bara att han ska komma till mamma NU. Men riktigt så lätt är det inte. Måste jobba hela långa helgen först. Sedan får jag äntligen hämta hem honom.


Sedan kan det få bli tisdag eller onsdag. Då kommer nog mitt paket som jag längtar efter. Vill ha hem dig nu och bara köra.


Sitter på jobbet nu... Oj vilken lång kväll! Det var stopp på maskinen när vi kom och kunde inte köra förens vid sex tiden. Nu när vi kör kan vi inte köra nå fort för det krånglar då bara. Så en pall tar liksom evigheter. Bara två timmar kvar, hoppas att den tiden går fort!


 

Av Johanna Östlund - 14 december 2012 14:55

Oj vilket år! Har jag verkligen vart så här snäll? Inte säger jag nej inte. Jag tackar och tar emot.


Först säger jag till Anders att jag verkligen önskar mig en vinterjacka. Eftersom jag inte unnar mig det själv. Några dagar senare åker vi till stan och en fin fin vinterjacka får följa med hem.

Idag får jag ett trevligt samtal på morgonen. Ännu en tidig julklapp till mig! Eftersom de tänkte att jag kanske ville ha den lite tidigare så jag kunde använda den på självaste julafton eller dagen innan som det blir i år.


Tack till er!

Av Johanna Östlund - 13 december 2012 17:00

Efter en lååång vila börjar jag komma tillbaka. När jag kom hem bäddade jag ner mig i soffan och kollade på julkalenderavsnitt. Ja man måste ju kolla om det är nått att se, dessutom är det tradition, och faktiskt tycker jag att det är bland det bästa jag sett de senaste 8-10 åren. Senast den var riktigt bra var kanske första mysteriet på greveholm. 


Jag har tagit tag i hemmet lite grann i alla fall. Vikt berget med tvätt. Det är lite farligt att ha ett rum som man bara kan slänga in tvätten i och sedan inte behöva se den. Det dumma är att det hinner bli x antal tvättar innan man tar tag i den. Vilket gör det rätt jobbigt för mig, ryggen går nästan av. Skyll sig själv helt enkelt. Mina julblommsgrupper fick sig en uppfräschning. Hyasinterna var inte längre speciellt fina. Nya fräscha och lite ommöblering. Kanske dags att göra sig lite mat? Då slipper jag stressa imorgon innan jobbet. 


Myser med tända ljus och en sprakande brasa. 

Av Johanna Östlund - 13 december 2012 11:51

Har man djur läre man ta hand om dem. Igår kväll gick det upp för oss att vi kanske måste lämna in katten. Hon har ett äckligt och illa luktande sår. Sagt och gjort imorse gick Anders upp och ringde och bokade tid. Vi fick komma rätt snabbt. Det visade sig att de inte var så farligt som det såg ut. Lite medicin och tvättning och sedan ska det vara borta om ca två veckor. Tio minuter hos veterinären kostade 1.000 kr. Bara det försvinner blir jag nöjd!


När jag ändå var i stan passade jag på att handla lite. Vi hade nästan ingen ting hemma. Men nu klara jag matlåda i helgen och frukost. Sedan får vi storhandla till veckan. Då måste vi även köpa gran och pynt till den. Ja vi ska ju ha julafton nästa vecka på söndag med Elias. Herre gisses vad nära det är nu, fast det känns så långt borta. Vad tiden springer! 


Lite slöande och sedan kanske jag får energi att göra nått. 

Av Johanna Östlund - 12 december 2012 21:48

Oj vilken dag! Har vart borta precis hela dagen. Vilket kan vara rätt skönt men ibland önskar man att inte allt kom på precis samma dag.


Gav mig iväg strax efter sju imorse. Då var det träff med produktionsstöden på min avdelning som gällde. En rätt bra dag och fick lite mer kött på benen. Lunch blev det på grillskagården. Fast blev rätt besviken på maten faktiskt, där som man brukar få sån bra mat. Sedan fick jag ett litet glapp. Men att åka hem för en halv timme känndes onödigt och åkte därför in till stan istället. Gick och tom kollade... Men köpte faktiskt en sak till Elias paketkalender, eftersom han fick en sak tidigare fattas ett paket. Sedan blev det klädbyte i bilen, ja ni hör helt skummt, innan det bar av till Iggesund igen för världens finaste och sötaste lucia firande på Elias dagis. Blev så glad i mammahjärtat av att se min son! Han var så duktig och fin i sin tomtedräkt. Där blev det fika och mys. Han hade gjort så fina saker som låg på hans hylla. Tur det var några så vi kunde dela, jag fick en ljuslyckta och en kotte. Finaste! Sedan var det bara att åka till bowlinghallen där mina arbetskamrater var och spelade. Blev en liten stund där innan vi gav oss iväg till manis för lite mat. Oj vad struligt det var, men god mat och gott sällskap. Det var fem stycken som inte kunde komma och därför fick vi fem extra tallrikar av både varmrätt och efterrätt. Det var inga problem, det var ju bruksare som var där, vissa tyckte nog att edt var bara bra. Själv blev jag propp mätt, sprick varning. När gänget gick vidare åkte jag hem och har nu myst ner mig i soffan.


Känner mig rätt slut i kropp och knopp. Men stannar nog i soffan en stund till. Har ju en ledig dag imorgon. Härligt!


     

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards