johanna--ostlund

Alla inlägg under maj 2012

Av Johanna Östlund - 19 maj 2012 15:36

En sån där skön förmiddag har jag haft idag. Inga måste ingen ting, bara gjort det som fallit mig. Lite morgonmys först... Sedan tog Anders och jag en prommenad. När vi kom hem från prommenaden fick jag energi att göra något. Började på att rensa i rabatten på "framsidan". Men måste nog vänta med att fortsätta tills målarna är klara då jag måste gräva upp hela rabatten. Det är nämligen tre stora brukar som ska bort och det var inte lätt när de har rötter i hela rabatten.


När är jag på jobbet. Väldigt yrigt just nu, men hoppas på att det blir bättre. Nya systemet är inge bra, mycket flok. Sedan återstår bara en eftermiddag till och så kommer mammas fina prins igen. Längtar!

Av Johanna Östlund - 18 maj 2012 23:21

Inte skulle jag säga nej till detta värder. Nu får vi hålla tummarna på att vädergudarna ger oss det också. Vad underbart!!


 

Av Johanna Östlund - 18 maj 2012 10:54

Jag får en sådan bra rutin när Elias är här. Man måste gå upp även om man inte vill. Vilket resulterar i att man går och lägger sig ganska tidigt. Får ett bra samspel. Nu är jag mer ur rutinen än vad jag brukar. Känns som att jag fortfarande inte ställt om sedan nattskiften. Går och lägger mig sent och går upp sent, inte bra. 


Gårdagen böjd på en mysig kväll. Först var vi till Anders föräldrar och kollade på hockeyn, eftersom vi inte har den kanalen. Fast vi hade ju lika gärna kunna skippat det. När vi kom hem kollade vi på en film. Även jag såg hela filmen plus att det var sent och då brukar det definitivt inte gå. Vi gick och la oss på tok för sent, för att kunna ställa tillbaka dygnet. En sen morogn blev det så klart och snart ska jag åka och jobba. Får se vad jag hittar på innan dess...?

Av Johanna Östlund - 17 maj 2012 13:55

Jag fick hem HM katalog här om dagen och märkte att de fått hem mycket nya sommarkläder. Hittade två tröjor som skulle passa perfekt till Elias shorts som jag köpte förr. Undra om man skulle ta och köpa dem, shortsen är nämligen lite svår matchande tycker jag. Det är kanske läge att kolla igenom vad jag har och inte har till sommaren åt Elias. Just kläder känns det som att jag har tillräckligt av egentligen. Ett par sandaler skuller behövas och en keps eller solhatt. Vad behövs mer? 


   

Av Johanna Östlund - 16 maj 2012 21:05

Idag hade vi utvecklingssamtal med Elias på dagis. Hur bra som helst att de har det. Man får veta vad de tycker och vi får säga vad vi tycker. 


Jag är i alla fall super nöjd med dagiset och fröknarna. Kunde inte ha fått ett bättre dagis känns det som. Elias har utvecklas mycket sedan har börjat där. Det skulle han säkert gjort annars också, men min åsikt är att dagis är bra för barnen. Allt var i alla fall bra. Han skötte sig fint. 


Mamma älskar dig <3


En puss från förra veckan.

Av Johanna Östlund - 15 maj 2012 20:06

Nu har kistan, vårt nya soffbord, kommit på plats. Jag gillarīt! Nu när en sak har blivit bättre vill förbättra ännu mer. Finns så mycket jag vill ändra på i vårt vardagsrum. Men vi tar det sakta men säkert, så ska vi nog lyckas.


   

Av Johanna Östlund - 15 maj 2012 17:18

Jag tog mig en tur så här på tisdags eftermiddagen. Kännde att jag ville hitta på något. Åkte och kollade på loppis/secondhand affären inne i stan, under ica öster. Vilka överpris!! Handar man begagnat vill man ha billig annars kan man lika gärna köpa nytt tycker jag. Jag hittade i alla fall en skål/kruka eller vad man ska kalla den. Tänkte att den skulle passa fint att ha på altanbordet i sommar med någon fin blomma. Passar perfekt till mitt blå/vitt/röd tema. 


 

Av Johanna Östlund - 14 maj 2012 18:03

Måndag - ny vecka! Ännu en vecka har sprungit förbi. Inte gör det mig nått, just nu har jag mina tankar på sommaren och semester. Om två dagar är det två hela långa månader tills jag får semester. Sommar och sol - vi väntar på dig!


Idag fick jag mig en redigan sovmorgon, blir liksom inte så när man har Elias. Men jag tror fasiken att det är bättre att gå upp vid sex sju tiden, man är ju bra mycket tröttare om man får sova till nio. Därför har det blivit en slapp dag känns det som. Fast jag har fått hem kistan som vi ska ha som soffbord, i lördags passade vi på när vi båda var hos mamma och pappa. Jag har börjat på med den idag. Kanske får den klar ikväll, annars blir det imorgon. Men vore bra att bli klar idag då den kan stå och torka i lugn och ro i natt. Nu i eftermiddag tog jag tag i städandet. Dammsög, trokade golv, städade toan och lite små plock. Behövligt! Får se om det blir så mycket mer ikväll. En dusch och göra sig i ordning för lite jobb. I natt står det nämligen jobb på schemat. 


Trevlig måndag!

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards