johanna--ostlund

Alla inlägg under februari 2012

Av Johanna Östlund - 2 februari 2012 21:23

Nästan precis innan Elias skulle lägga sig fick jag för mig att jag skulle sätta upp tavelhyllor i Elias rum. Sagt och gjort, nu sitter de uppe. Efter många tankar att göra det. En skön känsla infinner sig när något händer. 

När Elias lagt sig och sover... Så fanns lite göra inspiration kvar. Plockade ihop lite, den vardagliga plockrundan. Hade slängt i en tvätt under kvällen och hängde den. En liten bit närmare tom tvättkorg. Jag tänkte även sätta upp tavlor i vardagsrummet, den kommande tavelväggen. Men efter att första tavlan var uppe vaknade Elias. Avbröt då upphängningen, tråkigt, men hinner nog imorgon. Vill beställa fler bilder och köpa fler ramar också!


Inspration till att göra hemmet mer som vårt hem! 


 

Av Johanna Östlund - 1 februari 2012 21:27

   



Älskar dig, nu och för alltid <3

Av Johanna Östlund - 1 februari 2012 21:11

Elias var på dagis helt själv idag. Det verkar ha gått bra. Dock när han fick se mormor brast det. Han var nog grymt trött, gick upp vid halv sju och inte sovit under hela förmiddagen. Mammas stora kille <3


När vi kom hem blev det lite mys. Hade fått musiken! Så han stog och dansade lite. Men rätt så snabbt började han bli trött. Vi skyndade oss att ta ett bad innan han blev allt för trött. Han bara njöt i badet. Och tyckte det var roligt att svätta vatten på mamma. Något jag inte tycker om som han börjat med är att han ställer sig upp. Men faktiskt lyssnar han när jag säger att han måste sätta sig. Hotar lite med att det är slut badat också. Så roligt att han börjar förstå vad man säger åt honom. Efter badet myste vi framför blibompa en stund och sedan hopp i säng. Tog lång tid idag också. Men jag gav mig inte. För tycker att han borde lägga sig "tidigt", vid sju tiden, nu när han ska upp tidigt. Nu sover han sött i sängen! Du och jag för alltid.


När jag blev ensam passade jag på att göra lite nytta. Något som borde gjort för länge sedan. Vek tvätt, ja kanske tre eller fyra stycken, som legat på vardagsrumsgolvet en längre tid. Elias saker åkte in i hans rum och även hans rum fick sig en uppfräschning. Plcokade ihop alla leksaker som legat runt hela golvet. Plockade i vardagsrummet och köket också. Så nu ser det någorlunda bra ut här hemma. Dock skulle golven behöva sig en omgång, men inte idag. 


Nu blir det slapp i soffan. Hoppas att jag orkar vara uppe tills Anders kommer hem. Har inte setts idag!! Lite mys och sedan sova.

Av Johanna Östlund - 1 februari 2012 21:05

Idag har jag vart på kurs. Om några veckor ska vi byta styrsystem på jobbet. Vilket betyder att vi behöver kunna det när de väl sker. Inte för att man hinner lära sig allt under två dagar, men en liten inblick. Det har gått fram och tillbaka hur man tycker att man förstår. Fattar noll, känns helt okej, fattar noll, känns helt okej..... Imorgon blir det kurs igen. Känns inte allt för bra, vill ha min ledighet, men samtidigt samlar jag på mig komp som är välbehövligt till sommaren. 

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards