johanna--ostlund

Alla inlägg under februari 2012

Av Johanna Östlund - 7 februari 2012 19:44

Elias har vart snorig några dagar. Och inatt hade han fått feber. Stackars liten! Önskar att jag fick hålla om honom. Men jag jobbar och det var ju tänkt att han skulle gå på dagis. Men men han har det säkert lika bra hos sin pappa. Allt började några dagar efter att han börjat på dagis. Nu har även jag börjat kännt mig hängig. Snorig, nyser, tung i huvudet och fryser. Jag hoppas att jag inte blir sängliggandes. Men brukar inte det faktiskt, peppar peppar. Ja, jag tror att digisbacillerna har hittat oss.


Hade tänkt att greja lite när jag kommer hem. Tog i alla fall upp det mesta av grejerna från sista hämtningen i Enånger. Men skulle liksom vilja få ordning hemma. Fast jag är ju ledig hela dagen, jobbar natt, och då har jag ju tid om jag inte skulle orka när jag kommer hem. Får se vad som blir.


Åter gå till arbetet någon timme till.

Av Johanna Östlund - 7 februari 2012 16:24

Igår när jag satt på jobbet fick jag för mig att kolla tradera. Kom att tänka på att jag vill ha en skylt på toa dörren. Hittade sådan där klistra på text med snygg stil. Jag vann den auktionen för 20 kr inklusive frakt. TOPPEN!

Vill ha en skylt på ytterdörren också. Vet precis hur den ska se ut. Ett hjärta där det står "välkommen hem till oss". Undra om det inte finns sådana på albert och herbert. Kanske får ta mig ett besök dit. Tror inrednings inspirationen har kommit tillbaka.


 

Av Johanna Östlund - 7 februari 2012 12:00

Vi har pratat länge om att åka till Sundsvall och shoppa till hemmet. Men jag får lungt vänta tills Anders är klar med övervåningen. Han vill veta vad han behöver dit, men samtidigt vet inte jag riktigt heller vad jag behöver. Måste ta en dag och sätta mig och fundera över det. Har dock några saker som jag vet bestämt att jag ska köpa.


     


Skulle även vilja ha en stor tavla in till vårt sovrum. En vägg där är så tom. Hittade en perfekt på ikea´s hemsida förr, men nu var den borta. Hmm... Lite metervara, som jag ska sy dynor till gungstolen med. Även där hittade jag jättefina tyger, men nu var vissa färger borta. 


Får ta och gör mig en lista!!!

Av Johanna Östlund - 6 februari 2012 15:21

Började dagen med en tidig morgon. Elias hade sovit så bra i helgen hos mormor och morfar, från sex/sju till åtta/nio. Men idag skulle han minsann upp klockan sju. Började med frukost... Elias ville bara ha macka, ingen yoghurt eller mjölk. Åt en macka och russin/äppelbitar. Sedan har han sprungit och små ätit hela förmiddagen. Lite lek och lite gnäll har vår förmiddag bestått av också. Sedan vid halv elva åkte vi in till stan. Köpte en hjälp, till dagis, och en dagisryggsäck, blå och vit randig och ett set med jacka och byxor, tänkte det kunde vara bra till våren med lite fodrat och lite vattentäta kläder. Åkte till mormor och morfar en sväng också. Skulle hämta deras kamera. Vill ha lite bilder från jul och eftersom mitt erbjudande på 100 bilder gratis går ut imorgon. Där hann Elias få i sig lite mat innan dagis väntar. Det gick bra att lämna på dagis. Dock ville han inte komma till fröken direkt. Men så fort vi kommit in och han såg leksakerna hade han inte ens tid att säga hejdå. Får se hur det går den här veckan. Kortdagar måndag, tisdag och fredag sedan blir onsdag och torsdagar långdagar. Försökte få till att de inte blev allt får långa dagar, men samtidigt bra att börja med någon långdag också. Sedan varannan vecka blir det ju fyra långdagar på släng. Jag är på jobbet nu och sedan blir det nog att ta tag i bomb nedslaget hemma.

Av Johanna Östlund - 5 februari 2012 09:40

Det här med pengar är en ständig diskution. Man verkar aldrig kunna få för mycket av dem. Under de senaste månaderna har pengar bara försvunnit mellan fingrarna. Jo men det har ju vart jul, en liten prins har fyllt år och vi har renoverat. En hel del pengar har gått. Lite som att man bara gett till andra men glömt bort sig själv lite känner jag. Nu har jag unnat mig till bara mig. En liten tidig födelsedagspresent till mig själv.


Känns faktiskt bra!

Av Johanna Östlund - 5 februari 2012 09:34

Imorse halv fem när jag startade bilen var det -27 grader. Antog att det skulle vara kallt, eftersom jag knappt tog mig upp imorse, därav stressig morgon. Hur som haver så hatar jag denna kyla och hade hoppats på att det skulle vara lite varmare på jobbet. Men nej! Här har vi sexton grader inne och vi fryser! Har dubbla tjocktröjor och hade helst vilja haft långkalsonger på mig. Vad jag vill säga är att vädergudarna det här är ohållbart nu! Ge oss värme!

Av Johanna Östlund - 4 februari 2012 21:43

Inte så där jätteskönt ute idag, vilket resluterar inte allt för varmt inne heller. Men himla mysigt med en sprakande kamin och sitta i soffan under filt. Nej usch nu vill jag ha lite varmare väder!


Lite nytta har gjorts idag i alla fall. Förmiddagsjobb. Åkte till Enånger för att hämta saker. De största och jobbiga sakerna fick jag med. Även fulla bakluckan med ved, men mycket kvar som jag får ta och hämta till veckan. Nu är vi snart klara med alla saker. Vilken tid det har tagit! Oorganiserat? Sedan åkte jag till mamma och pappa där Elias är. Skulle lämna barnvakten som jag glömde ta med när jag lämnade honom. Blev lite lek och bus innan jag for hem. Plockade ut alla saker, men de hamnade i köket och har inte kommit längre. Men vi åt och sedan blev jag kvar i soffan. Kollat film och halvsov. Är grymt trött!!!


Dags att lägga sig. En ny jobbdag och en hel del annat, behöver den sömn jag får. 

Av Johanna Östlund - 4 februari 2012 09:03

Nu när Elias börjat dagis skulle han behöva ha en dagisryggsäck. Har kollat runt lite på nätet, men finns ju nästan inga. Vet inte riktigt vart man kan få tag på någon bra på stan heller. Inte för stor och inte för liten. En lagom en som han sedan kan ha på ryggen själv vore bra.


Har dock fastnat lite för en fjällräven kånken. De är ju bara för söta. Men kanske lite lite dyr enligt mig. Men å andra sidan tänker jag att denna ryggsäck kommer hänga med i många år. Då kanske de jämnar ut sig?. En lite dyrare och med bättre kvalitet än en billigare och som kanske går sönder fortare. Någon som vet om dessa har bra kvalitet?


Ska fundera ett tag till...


 

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards