johanna--ostlund

Alla inlägg under februari 2012

Av Johanna Östlund - 23 februari 2012 15:33

Väldans vad fort dagarna ska gå när man är ledig. Dom rinner mellan fingrarna utan att man hinner blinka. En slö dag även idag. Men har hunnit med det som skulle göras. Städat, tvättat och målat grinden. Grinden behöver någon till stryckning innan den är helt klar. 


Kollade igenom räkningarna imorse. HJÄLP! Lite väl mycket räkningar till en inte allt för bra lön. Jag hoppas att det kommer gå ihop den här månaden. Kan säga att inga utsväningar kommer att ske. Tråk månad helt enkelt.


Vänta på att Anders ska komma hem och sedan blir det bio.

Av Johanna Östlund - 22 februari 2012 20:40

Natten var mycket seg och tröttsam. Även att vi hade lite sjukstuga. Host, snor och lite feber. Hon jag jobbar med hade också börjat bli förkyld. Men det gick och vi fick faktiskt åka hem i ganska bra tid imorse.


Väl hemma somnade jag som en stock och sov och sov och sov. Vaknade inte förrens efter halv två. Klädde på mig och sminkade mig. Men kännde mig seg och trött och la mig därför i soffan och somnade om till kvart i fyra. Då fick jag bråttomt. Skulle ju åka med barnvakten till Mattias och Sara. Även handla lite smått och gott. Så jag for på en gång när jag vaknade. Fick träffa min lille älskling, som det värmde i hjärtat. Saknar honom! Men nu fick jag mig en dos och klara mig ett tag till. Han var hus gosig som helst och jag fick till och med två pussar av honom. Älskar dig <3


Ikväll har Anders och jag haft mys kväll. Tagit oss ett bad. Bokat biobiljetter tills imorgon kväll. Och så har jag hunnit med att tvätta en maskin kläder. Vikt ren tvätt. Plockat och gjort rent i köket. Nu sitter vi i soffan med tända ljus och har det mys!!

Av Johanna Östlund - 21 februari 2012 18:21

Nattens jobb gick oförskämt bra och snabbt. Kännde mig till och med pigg, trodde det skulle bli en lång och jobbig natt, men icke. Hoppas att även denna natt går bra.


Idag har jag hunnit gjort lite nytta här hemma. Bytte sängkläder i våran säng. Bytte även i Elias säng, för när han kommer hem till veckan blir det hans säng som gäller. Nu är det bara så! Två tvättar har tvättats. Vikt ren tvätt. Städat Elias rum. Plockat ihop i köket och lite smått i de andra rummen. Städat toan. Och även börjat måla grinden till trappen. Så skönt när nått händer!


Lite slapp nu och sedan måla en gång till.

Av Johanna Östlund - 21 februari 2012 00:59

Kikade in på tradera och kollade in lite blommor till sommaren. Finns så himla mycket fint! Men jag vet ju faktiskt inte vad vi har för blommor i rabatten. Dessutom är det kanske inte prio ett just i sommar att fixa med rabatterna?. Vi ska ju måla om huset, bygga ny altan och om jag får som jag vill lägga marksten i carporten och ny marksten till "riktiga" ytterdörren. Vi får helt enkelt se vad vi hinner med. Men en sak är säker och att jag vill ha luktärt till vad det nu heter, luktärten kan i alla fall klättra på den och dofta gott när man går igenom. Sådana frön ska jag klicka hem, det är ju faktiskt snart dags att börja så. Tiden bara rusar förbi!


 

Av Johanna Östlund - 20 februari 2012 08:15

Då var det måndag, igen, vilket betyder ny vecka och nya möjligheter. 


Imorse skjutsade jag Elias till dagis. Ont ont ont! Han var så glad och pigg imorse innan vi for. Men så fort vi kom till dagis kom tårarna. Inte hade de slutat innan jag for heller. Mycket berodde nog på att han inte kände igen fröknarna, var de från andra avdelningen som var där då vi kom, men en av hans fröknar skulle komma snart. Hoppas att det går bra! 

Undra vad jag ska göra när jag ändå är uppe? Vi får se... På vägen hem svängde jag in på OK och beställde tid för service på bilen. Så på fredag morgon ska det bli gjort. Skönt att få det ur världen. 


Det blir väl att tagga för en natt på jobbet... Elias har pappavecka, varannan vecka är nu ett faktum. Tiden jag fruktat men nu är den här, känns ändå bra. Jobbar ju ändå ganska mycket under just dessa veckor och oftat inte kunnat ha honom hemma. Det blir bäst så här. Även att Elias får in lite rutin på allt.


Intar soffläge en stund.


   

Av Johanna Östlund - 19 februari 2012 10:35

Jag tror dagisbacillerna går för runt just nu. Precis när både Elias och jag är nästan fri från den onda bacillen, kommer den tillbaka. Snor snor och snor! Hosta. Ja precis så är det nu. Blää!


I natt hostade Elias en hel del. Tillslut hostade han så mycket att han vaknade och inte ville somna om. Från ca ett till kanske halv tre har vi vart vakna. Elias trött men kunde inte sova jag dötrött och ville sova. Vilket resulterade i en inte allt för rolig mamma. Nej uscha sådan natt vill vi inte ha igen. 


Här får det bli en hemma mysa dag

Av Johanna Östlund - 17 februari 2012 21:55

En ensam och övergiven kväll har jag haft... Men om jag ska vara helt ärlig kan det faktiskt vara precis vad man behöver ibland. Göra det JAG vill och bara behöva tänka på mig. 


Elias ska sova hos pappan ikväll. Eftersom jag dum som jag är tog mitt u-skift lördag förmiddag. Gruvar mig redan. Jag som vart nästan död när Elias velat upp sju/åtta. Nu ska jag upp klockan fyra. Anders jobbar kväll och kommer om en halv timme timme hem. Så ja, snart får jag sällskap. Men jag kommer nog säga hej och hoppa i säng.


Innan jag åkte hem när jag skjutsat Elias tog jag en runda på dollar. Skulle köpa canvas tavla som jag ska ha bokstäverna och siffrorna till. Men vad tror ni? Jo inte fasiken hittade jag några. Sista jag var där fanns det en hel del.!? När jag kom hem började jag klippa bokstäver igen. Puh! Men nu är både bokstäverna och siffrorna klara. ÄNTLIGEN! Piller göra som man bara kan göra lite då och då av. För sedan kryper det i kroppen. Men min skapar lust satte fart och jag skulle vilja fortsätta med Elias bok, som har legat på is väldigt länge. Just nu känns det inte allt för kul. Men så fort vi fått ordning uppe ska vi göra ett datorrum och gästrum. I datorrummet kan jag försöka få in mina sådan saker. Lite Johanna göra ikväll alltså.


Nu blir det en dusch/bad och sedan krypa upp i soffan en stund innan läggdags.

Av Johanna Östlund - 17 februari 2012 16:32

Idag har vi haft ett litet monster bland oss. Herre gud! Så fort man har vänt ryggen till har det hänt hyss. Han vet vart han inte får vara, och det är just på dessa ställen han drivit mamman till vansinne på. 


- Trappen

- Kaminen

- Eluttagen

- Tv:n


När han närmar sig dessa ställen blir det knäppt tyst och han spanar så att ingen ska se honom. Tillslut tror han att det bli en lek att jag ska komma och ta honom. Nej usch upp med en hel del skydd nu! 


Hjärtat upp i halsgropen och tänker tankar som inte får hända...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards