johanna--ostlund

Alla inlägg under juli 2013

Av Johanna Östlund - 1 juli 2013 22:22

Måste börja med att berömma min lilla kille. Gick hur bra som helst för honom att sova i sin säng. Sov ända till halv fem utan att vakna. Men sen kröp han ner mellan oss. Stolt mamma.... 


Dagen började med frukostmys ute i det blå. När killarna behagade vakna, inte förens vid nio. Redan då var det 20 grader ute. Härligt väder! Sedan gick vi till parken. Lite bollspel, men Anders och jag fick knappt röra bollarna, så tillslut gav vi upp. Gick och kollade på hästarna och gick en promenad istället. När vi kom hem ville Elias inget annat än att ligga i sin säng. Inte vara ute i det fina vädret. Han var "hängig" redan från start idag. 


Efter att Anders åkt till jobbet fick han för sig att åka till mormor. "Åka bomme". Jaja tänkte jag. Han fick först ringa och kontrollera att de var hemma. Ville inte åka i onödan. Vilken tur han hade. Alla var hemma, mormor, morfar och moster, så vi for iväg. Elias myste med moster, enda som gäller när hon är där. De var och kollade på vattnet, det är mamma och pappa som har stugan den här veckan. Fiskade (Hm? Undra om det är nått som hans pappa har börjat med?). Ni mo tro att han fick stora fina gröna och gula. Mamma trodde det var riktiga fiskar när han sa att han fångat en fisk och lagt i en hink. Var är den? Var är den? Tillslut fick vi säga du får tänka själv. Sen var han blöt och kall och vi eller Sofia och han myste i sängen. Klockan tickade på och blev mycket. Packade in oss i bilen och for hem. En skön eftermiddag ute på.


Trodde jag skulle få sovande barn när vi kom hem. Men nej!!!! Inte för ens vid tio hade de somnat. Men nu är det äntligen lite lugn. Känner mig trött tröttare tröttast.


   

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards