johanna--ostlund

Alla inlägg under juni 2012

Av Johanna Östlund - 8 juni 2012 11:21

Imorse ville Elias gå ut väldigt tidigt. Så fort han vaknat till faktiskt, och idag gick det väldigt fort. Just precis då var jag verkligen inte sugen på att gå ut, han fick lugnt vänta någon timme till. När Anders hade tagit sig upp ur sängen då fick Elias passa på. Killarna gick ut medans jag väntade en liten stund till. Jag blev inte besviken när jag väl tog mig ut, vilket vakert väder vi fått ännu en dag. Det är bäst vi passar på för snart har vi väl två/tre veckor med regn igen. Svensk sommar - det enda dumma med den. När vi har sommar två eller möjligtvis tre månader kan vi väl få ha kanonväder då!? Jag blir nöjd om jag får fint på min semester, hyfsat väder kan man ju i alla fall hoppas på. Efter mycket lek och bus blev Elias lagomt trött för en middagslur. Sedan får vi se vad vi hittar på när han vaknar? Till eftermiddagen ska jag skjutsa lilleman till mormor och morfar, helgmys där för honom. Skulle vilja åka och kolla på en sak, kanske tar det i samma veva.? Vi får se!!!


Ta vara på de få sunder vi får!


     

Av Johanna Östlund - 7 juni 2012 19:01

Efter nästan en hel dag ute kan man inte bli annat än trött. Vid fem tiden tyckte jag att det var dags att gå in och börja förbereda kvällen. Elias fick sig ett bad, vilket han verkligen behövde. Lite bus efter badet och sedan blev det soffan och barnprogram. Jag märkte att han var otroligt trött. Frågade flera gånger "vill du inte gå till sägen och sova?" fick alltid till svar att nej han skulle minsann inte sova. Efter si så där en halv timme, klockan var då strax efter sex, somnade min lille kille på soffan. Så går det när man låter barnet bestämma! Kan säga att det inte bara är han som är trött, även mamman börjar känna sig bra seg. Blir nog inte många knop ikväll.


Trevlig kväll!


     

Av Johanna Östlund - 7 juni 2012 18:55

På eftermiddagen ringde Anders pappa och sa att han hade köpt något åt Elias. Anders åkte och hämtade saken och det var en gräsklippare. Elias blev nöjd kan man säga! Den gick han med bra länge. Då och då fick man ett nöjt leende av honom. En riktig överraskning! 


     

Av Johanna Östlund - 7 juni 2012 15:55

Imorse gjorde vi morgon innan klockan sex. Som alltid blir det soffmys i minst en timme. Elias kollade på barnprogram medans jag låg och slumra. Efter frukosten gjorde vi oss redo för att gå ut. Det var strålande sol och faktiskt väldigt skönt, även om det var tidigt. 


     


På förmiddagen blev det att vi åkte till Anders föräldrar. Hans pappa hade köpt en pool med lite roligheter. Den bara måsta vi kolla på. Elias kommer säkert vilja bada där när vädret tillåter. Han tyckte att det fanns en massa roliga saker där i. Spännande, nu längtar vi efter solsken och värme! Elias fick en väldigt fin t-shirt när vi var där också. Tack!


       


Eftersom vädret var riktigt bra idag fortsatte vi att vara ute när vi kom hem. Ja vi har varit ute nästan hela dagen förutom när det vankades mat. Elias sovmiddag när vi kom hem, då passade jag på att börja gräva bort allt gräs som fanns i rabatten. Eller ja hann inte riktigt klart, men en hel del togs bort. Sedan har det mest blivit lek och bus med Elias. Lite fika på altanen, vilken bra känsla det gav att sitt där nu. Det ända jag kom på är att bordet nog måste bytas ut. Tycker inte att det fungerade speciellt bra och då var vi ju bara tre stycken som satt där. Men det får bli så småning om. 


            


En riktigt härlig dag!

Av Johanna Östlund - 6 juni 2012 20:42

När vi kom hem ikväll fick jag lust att fixa på altanen. Plockade fram de saker som ska pryda den i sommar. Resultatet blev faktiskt ganska bra, en bild jag haft i huvudet fick jag nästan se i verkligheten. Det var nyttigt för mig att se allt tillsammans och man märker vart man ska ändra och lägga till. Lite mer pyssel och sedan hoppas jag på det rätta reslutatet....


Helheten av altanen.


Matgruppen... Min älskade köksoffan kom till användning, som jag inte får plats med inne. Bordet är kanske provisoriskt, berorpå om jag kommer över nått annat billigt, vill egentligen ha ett rektangulärt. Duken är definitivt provisorisk, ett lakan. Stolarna är jag nöjd med, så glad att jag kom över dem.


Hyllan... Här ser ni att jag glömt några detaljer. Den står nästan tom! Blir att inhandla lite saker till denna. Skulle vilja åka och kolla på loppis. 


Blomarrangemanget... Har fått tillökning av vissa saker, får se om jag är nöjd så. Sedan ska en till blomkruka så småning om komma till detta gäng. 

Av Johanna Östlund - 6 juni 2012 20:26

Grattis världens bästa mamma och mormor! Idag fyller min mamma år och det firade vi. Redan strax efter klockan tio åkte Elias och jag. Första skulle en present inhandlas, blev en plantering med grönsaker och bär. Vi anlände till sommarstugan ute på mössön vid halv tolv snåret. Elias somnade en sväng i bilen, och hade inte tid med sova under tiden vi var där. Det blev bus och lek, fika och mat. Dock dissade Elias maten, men han var nog mätt på alla godsaker han lyckades få i sig. Vi började helt enkelt i fel ände. Inte äns förrens vid halv sju begav vi oss hem. Helt rätt tid med facit i hand. Elias somnade i bilen ovaggad och sov vidare utan problem när vi kom hem. Mammas älskade lille vän...


En skön och bra dag!


En morgonmys bild på finaste prinsen. Enda bild som togs idag :(

Av Johanna Östlund - 5 juni 2012 18:53

Efter att bara ha sovit ca 1 timme idag hade jag en trött liten kille ikväll. Redan vid fem gjorde han trötthetstecken. Då var lite lika bra att bada och sedan när vi satte oss framför bolibompa somnade han i mitt knä. Han vaknade inte ens när jag bärde över honom till sängen. Trött trött trött! Efter att han somnat gick jag ut och olja klart hela altanen, skönt. När jag kom in igen vaknade han efter en stund, men nu sover han min lille prins. För mig blir det soffläge en stund, även mamman blir trött i det här huset. 


Trevlig kväll!


 

Ute

Av Johanna Östlund - 5 juni 2012 17:59

Tänka sig att idag har vi faktiskt haft relativt bra väder. Inget regn!!! Istället har vi haft en hel del sol. Efter lunchen passade vi på att gå ut medans vädret tillät. Det var faktiskt riktigt skönt ute. Dessutom behövdes det, har inte vart ute mycket förra veckan. Mycket lek i sandlådan blev det, men vi spoade av altanen, plockade in lite sommarblommor. Elias är som vanligt full i bus. Han hade nått i kikaren när han tyckte att jag skulle gå så att jag inte såg honom, han vinkade hej då. Jag gick iväg för att se vad han tänkte göra och det sa bara vips så var han inne på gannens tomt. Vi har inget som skiljer tomterna åt på vissa ställen och där dom har sin sandlåda och gungställning är det en öppning. Vi hade det riktigt skönt ute i alla fall!


     

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards