johanna--ostlund

Alla inlägg under juni 2012

Av Johanna Östlund - 14 juni 2012 04:33

  

Av Johanna Östlund - 13 juni 2012 15:53

Ibland får man ta saker man har hemma. Inte speciellt roligt, men det går om man vill. Dessutom är det bra att använda saker som egentligen bara skulle ha stått och skrota någonstans. Dessutom är det inte säkert att nya saker skulle passat bättre... Varför jag kom in på det är för att min dag har sett ut så. Jag har provat och provat, släpat och släpat för att tillslut ha blivit ganska nöjd ändå!


Det har hänt lite nytt på ute fronten här hemma idag. För någon dag sedan tog dom äntligen ner ställningen! Helt plötsligt känndes det tomt fram på huset. Vi har pratat om att haft mina gamla utemöbler där. Idag ställde jag dit dem, blev en bra förändring. Bordet jag hade på altanen fick alltså flytta på framsidan. Vi kan ju inte vara utan bord där!? Jag kollade om vi hade nått bra bord. Nja!!! Efter lite provade fick det tillslut bli vårt gamla soffbord. Soffbord = låga! Kom då på att jag kunde använda tegelstenar som ligger och skrotar. Insåg rätt snabbt att det skulle behövas ganska många för att komma upp i den höjd jag ville ha. Lite ledsen gick jag tillbaka med alla stenar och får då syn på lecablock. Värt att prova! Faktiskt blev det rätt bra, så dem fick det bli. Även lite nya blommor har jag fixat. Snart är det äntligen klart!


         

Av Johanna Östlund - 12 juni 2012 20:37

Snart är det bara två nattskift kvar och sedan går jag på minisemester i tio dagar. Vilket är mycket välkommet! Blir dock HELA tre jobbveckor till sedan innan min RIKTIGA semester börjar. Men oj så skönt det kommer bli att vara ledig i 25 dagar, min första riktigta semester.


Till helgen har jag inget direkt in planerat. Finns alltid att göra när man har hus. Kanske dags att börja ta tag i gården på riktigt när man har tid. Till veckan finns det däremot mera in planert. Mamma-vecka, love it! Ska handla lite mer blommor till altanen och till ingångarna. Sedan kommer Anders syster och barn hem till deras föräldrar under midsommar. Där kommer vi antagligen vara en hel del. Roligt det kommer bli att se hur barnen har utvecklats. Hon är bara några månader yngre än Elias. Längtar!!

Av Johanna Östlund - 11 juni 2012 23:52

Jag tycker om kvällen, det är då jag får energi till att göra saker. När jag kom hem från jobbet fick jag för mig att jag skulle möblera om Elias rum. Hade lessnat på den möbleringen vi hade, riktigt tråkig. Nu händer det lite mer i rummet, inte alla saker efter väggarna. Annorlunda och mycket bättre. Skulle vilja ha nått mer på väggarna, men vet inte vad. Tavla med bokstäver och siffror? Vimpel? Nått som piggar upp!


Får se om Elias godkänner rummet!


       

Av Johanna Östlund - 11 juni 2012 22:46

Ikväll blev det två tradera vinster. Frön som kommer att hamna i rabatten vi gjort i ordning. Dock kanske det inte hinner bli nått i år, men tills nästa år i alla fall. En vit vallmo och lilja i rosa och vitt. 


     

Av Johanna Östlund - 10 juni 2012 19:59

Ännu en vecka börjar gå mot sitt slut. En bra vecka, ja på väldigt många vis. Jag har fått haft den finaste människan som betyder mest hos mig. Glädjebesked. Skattepengarna kom, inte för att jag får använd dom till vad jag vill, de ska gå till att betala målningen, men ändå roligt. Det har hänt lite i trädgården och altanen. Som sagt en mycket bra vecka.


Idag efter jobbet åkte jag till mamma och pappa där finaste prinsen var. Lite mys och gos där innan det var dags att skjutsa honom till pappan, pappa-veckan tog alltså fart i eftermiddags. På vägen hem blev det att svänga in och köpa lite gotta, det vankades fotbolls kollande. En alldeles precis lagom kväll! 


Trevlig söndag!

Av Johanna Östlund - 9 juni 2012 20:27

Är det så här det ska vara? Tydligen är det så, hur än jag försöker så hjälper inget. Ganska jobbigt stund tals, men samtidigt helt underbart. Oense? Jo men visst en hel del. Ska man inte hjälpas åt? Just nu går vi åt olika håll. Den ena kämpar och drar i allt det man helst hade velat slippa, mendans den andra drar åt ett helt annat håll, mot det ljusa. Genom lid genom lid, det kan bli bättre.

Av Johanna Östlund - 9 juni 2012 16:08

Ljuset i hylla på altanen har äntligen fått lite sällskap. Inte en dag för sent! Efter jobbet fick jag för mig att åka på loppisen under ica på öster. Där hittade jag söta kaffekoppar med tillhörande fat. Tolv kronor fick jag ge för dem, de kan dom vara värda. Kom sedan på att någon blomma vore fint där. Sagt och gjort åkte jag på kjelles. Det fick bli en miniros och en grönväxt, av detta gjorde jag en liten dekoration. När jag ändå var på kjelles smet jag in på A&H. Där hittade jag en söt liten flaska, som jag tog en kvist timjan och olja i, och vita servetter. Allt detta har nu tagit plats på hyllan!


     

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards