johanna--ostlund

Alla inlägg under oktober 2011

Av Johanna Östlund - 20 oktober 2011 19:35

   

Av Johanna Östlund - 20 oktober 2011 18:23

Idag tog vi oss en shopping tur. Vi skulle leta kläder till ett dop, som vi ska på nästa helg. Blev inte riktigt nöjd med de jag ska ha. Tror att jag ska köpa nått nytt. Kanske blusen jag provade, var riktigt skön, snygg och jag kan ha den fler gånger. Tror nästan att det får bli så. Jobbigt att gå i kläder man inte rikigt trivs i. Till Elias blev det en body som hade en väst och en slips dit tryckt. Ursöt! Blir bra till ett par jeans, tror jag. Hoppas att vi blir fina...


 


Av Johanna Östlund - 19 oktober 2011 20:28

Dagen har vart ganska seg. Jag har vart grymt trött! Men nu är kvällen här, skönt.


Prinsen kom hem ganska tidigt. Så himla mysigt. Även fast jag kanske inte vart bästa mamman idag. Ibland orkar man inte vara igång på 110 % hela tiden. Men jag har försökt att hänga med i svängarna. Under kvällen har Elias och jag hunnit med en hel del mys. Han och jag har haft en bra kväll. Även läggningen gick bra. Han somnade strax efter åtta. SKÖNT! Får nog ta och börja med middagsluren ganska tidigt. Annars är det en kamp.


Nu är det soffläge och vänta på att Anders ska komma hem från jobbet. Fast slängde precis i en tvätt, så den får inte glömmas bort. Lite nytta måste man göra, ibland. 




Älskar mina killar <3  

Av Johanna Östlund - 19 oktober 2011 00:05

Dagen har vart upp och ner. Både bra och dåliga saker. Sånt är livet, bara att köra vidare.


Nu sitter jag på jobbet. Går bra faktiskt. Började igår att lära mig en ny maskin. Jag får till och med köra! Vi tyckte att det var lika bra att börja så. Eftersom avläggen är relativt lika, kan man det ändå. Så det är mycket roligare nu, när man får kännas sig lite mer delaktig.


Jag hoppas på att morgondagen blir bättre! Men redan nu känns allt så himla bra. Ibland berhöver man höra dessa fina ord, och det kom mycket lägligt idag. Du ska veta att jag älskar dig!


Imorgon kommer min underbar pojk hem också. Då blir allt mycket bättre på en gång. Dock måste jag på befattningsträff på eftermiddagen, men sedan ska jag hämta honom. Saknar dig nu! Även att jag skulle vilja gå på "mammaträffen", men tror att det blir lite för mycket. Bättre för alla om jag står över det den här gången.

Av Johanna Östlund - 17 oktober 2011 20:49

Ibland kan jag verkligen hata mig själv! Dåligt minne... Rädd och osäker, fast jag inte behöver... 


Jag skulle ringa ett samtal, ett samtal som var oerhört viktigt för mig. Men jag glömde helt bort det. Och när Anders påminnde mig, kunde jag inte ringa (bara jag som är en tönt!). Imorgon måste verkligen samtalet göras! Inga undanflykter eller nått annat ska få sätta käppar i mitt hjul. 


Ge mig tur!

Av Johanna Östlund - 17 oktober 2011 18:42

Idag har vi haft en hemma mysa dag. Vi har lekt med Elias och en massa mys har det blivit. Nu har båda killarna övergett mig. Anders har åkt och jobbat och Elias är hos mormor och morfar, eftersom jag ska jobba i natt. Så Elias blir där tills på onsdag... Känns verkligen som man måste ta vara på den tiden jag har med min älskade son. Bit ihop och tänk att det kommer en dag då allt blir bättre. 


För mig blir det bara att slöa tills det är dags att åka på jobbet. Snart blir det tittvänliga program på tv:n också. Tagga tagga tagga...



       

Av Johanna Östlund - 16 oktober 2011 20:44

Under den senaste tiden, några veckor, har det var svårt att lägga Elias. Spelar ingen roll vad man än gör så går det liksom inte. Men nu har jag bestämt att mer rutin ska finnas vid läggning. Det går inte att hålla på som jag gjorde förr upp och ner, upp och ner, hela tiden. Utan när jag vet att han börjar/är trött, vid sju åtta tiden, ska han få sin kvällsvälling, i soffan eller i sängen, och sedan när han väl ligger i sängen kommer han att stanna där. Inget upp och ner alltså. Utan då vet han att nu måste jag ligga här även om jag inte tänker sova. Även att när man har legat och myst gå ut ur rummet. Gråter han stannar jag där tills han slutat. Inget prat! Då blir han uppspelt och tror att han kanske får gå upp. Ja något sånt här kommer jag att fortsätta med. Tog kanske 30-40 minuter idag att lägga honom. Vilket jag tycker är för lång tid! Men hade jag gjort som förr lovar jag att han inte skulle ha sovit än på ett bra tag. Har jag tur kanske detta blir en vana för honom och kan somna själv sedan om ett tag. 


Älskar dig min fina son <3

Av Johanna Östlund - 16 oktober 2011 16:04

Elias och jag hade tänkt åka in till stan, bara för att ha något att göra. Nästan när vi var på gång att åka fick jag ett glädjande sms från Sandra. Sandra och Elvy ville att vi skulle komma och hälsa på, och de ville vi mer än gärna. Trevligt var det! Det är roligt att se hur de leker tillsammans, även om Elias mer än gärna vill ha de leksakerna Elvy leker med. Elias tycker det är kul när de händer nått och träffa ett annat barn är roligt. Även att de har en hund som Elias blev mycket förtjust i, han älskar djur. Efter tre timmar med lek och bus blev båda barnen hungrig och trött. Elias åt en halv avocado och en halv banan. Sedan kunde vi inget annat än åka hem, då blev det bara grin. Hade ingen vagn med som han kunde somna i heller. Vi hann inte åka långt innan jag såg att han sov, spegeln som vi satt på nackstödet där bak är guldvärd, ser vad han håller på med liksom. Han måste ha vart grymt trött för när jag lyfte ur honom ur bilen till vagnen vaknade han inte ens, det brukar han annars göra. Lillgubben då! Som sagt mycket trevligt hade vi... 

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards