johanna--ostlund

Alla inlägg under oktober 2011

Av Johanna Östlund - 28 oktober 2011 14:52

Tråk dag och dö trött. Varför kan vi inte få en härlig höstdag? Jag vill ha det nu! Man blir så mycket piggare när solen lyser. Jag hade även tänkt knäppa några fina höstbilder på min lille älskling. Aja bara och vänta....

Förmiddags pass idag igen. Men nu är dom äntligen slut för den här veckan. Men vad gör det? Måste ändå upp nästan samma tid imorgon. NEJ! Men har jag tur kanske jag kan sova i bilen en stund. Och sedan på söndag får jag vila, förhoppningsvis. Känns som att jag behöver det. Har inte alls vart pigg idag. Höstsnuvan som kommit hit? 


Nu tar jag helg fram tills TIDIG måndagmorgon...

Av Johanna Östlund - 27 oktober 2011 17:05
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Johanna Östlund - 27 oktober 2011 15:33

Det har vart dåligt med bilder här inne den senaste tiden. Och det ser väldigt tråkigt ut! Ska skärpa mig. Vet av mig själv att det är mycket roligare att läsa om det kommer upp någon bild ibland. Så här kommer Elias, dock är bilderna några dagar gamla.


   

Av Johanna Östlund - 27 oktober 2011 14:35

Har vart dåligt med bloggande det sedanste dagarna. Har haft fullt upp med jobb och en massa annat. 

Igår, idag och även imorgon har/ska jag jobba. Men blir lite halv knäpp när man jobbar förmiddag. Måste gå upp aldelse för tidigt. På jobbet har det i alla fall gått bra. Förutom att vi har haft en hel hög med både staketbyggare och målare vid våran maskin. Så det är lite störigt när de är i vägen typ hela tiden. Hoppas att de blir klara idag. Så vi får det lugn imorgon.

När jag har jobbat har Anders och Elias fått roa sig själva. Det har gått prima. Det är de bästa när jag jobbar förmiddag att Anders kan ha honom mesta dels. Slipper man hålla på och kolla med andra om han kan vara där. Men imorgon på förmiddagen ska morfar hämta honom, för Anders ska jobba mellan pass. Blir alla tiders det!

Igår var vi och bytte däck på min bil. Så nu kan man köra säkert, förhoppningsvis. Efter de for vi och kollade på en sak, man kan inte bli annat än förälskad. När vi ändå var på en lite tur åkte vi hem till Anders föräldrar också. Elias är inte rädd för nå många eller rättare sagt inga. Men på en gång han fick syn på Anders pappa började han grina. Vet inte vad det var. Men efter några minuter och ett rån så gick det bra. Sötunge! 

Nu sitter Elias och leker på golvet, Anders spelar nått nytt spel han fick idag och jag sitter här vid datorn. Snart hoppas jag att Elias ska bli lite trött så att vi kan gå på affären. Vi ska nämligen handla lite till maten vi ska äta. Det blir biff med klyftpotatis och sås. Gött!! 


Ni betyder mest <3

Av Johanna Östlund - 25 oktober 2011 21:29

Det går ganska bra att få Elias att somna i sin säng nu för tiden. Men efter någon timme vaknar han och är helt förtvivlad, skriker rätt ut. Spelar ingen roll om jag lägger mig bredvid honom, han får ändå ingen ro i kroppen. När jag flyttar över honom till våran säng somnar han som en stock nästan på en gång. Varför är det så? Vill han ha närhet? Eller är det inte tillräckligt ombonat och mysigt i hans säng? Vad svårt detta är!


Vart vill du sova min älskling?

Av Johanna Östlund - 25 oktober 2011 20:28

Åå vad mysigt vi haft här hemma idag. Bara slappat och latat oss. Varken jag eller Anders verkar ha någon inspiration till att göra något här hemma. Det kommer fler dagar som man kan ta allt som behövs göras. 

Elias har vart ovanligt trött idag, eller så är det går dagen som sätter sina spår. Han har i alla fall sovit tre gånger, dock inga längre stunder. Vid åtta tiden knoppade han in för kvällen. Skönt för mamman, känner att jag behöver egen tid. Han är numera mellan golv och tak. Olyckorna blir allt fler. En aktiv grabb med energi från helvetet. Kanske skulle dela med dig till mamman?. 

Jag GJORDE det i alla fall idag. Jag ringde! Tog mod eller de hann jag inte, för jag hade en som sa si och så och gör det bara. Så så blev det. Känner mig nöjd! Hoppas hoppas...

Nu blir det att vänta på att Anders ska komma hem från jobbet. För att sedan hopppa i sängen, ska jobba förmiddag imorgon. Det går väl de också... Grabbarna grus ska roa sig själv under tiden jag arbetar. Sedan blir det in till stan för att få mina nya däck och flera flera tusen lappar ramlar ur plånboken. 


Ge mig en dag som ca två veckor!

Av Johanna Östlund - 25 oktober 2011 18:10

Jag är verkligen kär och galet förälskad! Ge mig/oss tur...

Av Johanna Östlund - 24 oktober 2011 19:44

Igår när jag satt på jobbet gick jag in på tradera. Hittade en skötväska från skip hop som ingen hade budat på, de som brukar bli skitdyra. Men jag lyckades få den för 180 kr inklusive frakt. Ett kap! Längtar tills den kommer...


 

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards