johanna--ostlund

Alla inlägg under juli 2018

BVC

Av Johanna Östlund - 4 juli 2018 20:08

Dagarna går och vi har kommit till mitten av veckan. Ett evigt tickande...

Igår tog vi oss en hemma dag. Eller ja vi började dagen med att åka ich handla lite. Men sen var vi hemma. Jag försökte fånga solens strålar. Lättare sagt än gjort med en liten bebis. Hon tyckte att vi mest skulle amma. Men framåt eftermiddagen tog hon sin lite längre tupplur så jag äntligen kom ut. Härligt!!

Sverige spelade fotboll också. Det måste man ju bara se. Eller ja nästan i alla fall. Ja la mig ute en stund och missade självklart målet. Men dom vann och det är huvudsaken.

Kvällen kom och vi kollade vilka Sverige skulle få möta i kvartsfinalen innan vi gick och la oss. England, nu får vi hoppas att vi vinner över dom. Sen gick verkligen ögonen i kors...

Idag började vi dagen med att mysa på här hemma. Hann sätta mig i solstolen någon timme. Tack Agnes! Agnes sov på altan i skuggan, Ida spelade fotboll och jag solade. En rätt bra förmiddag om du frågar mig.

Till eftermiddagen hade vi tid på BVC. Våran Agnes växer som hon ska enligt sina kurvor. Men lite krux med vikten. Hon hade gått upp 120 gram och dom ska tydligen gå upp 150 gram. Det var ingen fara, men vi fick en tid till veckan för att kolla vikten igen. Då får vi hoppas att det ser bättre ut. Annars är det nog som min pappa säger, " du är nog den sämsta mjölkko som finns". Ja kan man inte amma så kan man inte. Jag lägger inte så mycket på det, går det inte tänker jag inte krångla. Jag har ju inte kunnat ammat Elias och Ida nå länge heller.

Annars har vi mest myst på här hemma sedan vi kom hem. Försökt ammat båda brösten vid en ammning. Men hon vägrar så vi får väl köra på som vi har gjort. Och hoppas det ger resultat. Vi hämtade även ut ett paket. Ja nu rullar det in lite rea fynd som jag fyndat.

Just nu i skrivandes stund ammar vi. Sen får vi hoppas att Agnes tänker sova lite. Så jag hinner duscha och lägga Ida. Och sen vill mamma ha en lugn kväll. Kan man få det mån tro?

Av Johanna Östlund - 2 juli 2018 22:23

Tiden verkligen rusar iväg. Hur är det ens möjligt att våran Agnes blir två veckor imorgon? Hade du sagt fem dagar eller nått hade jag hållt med. Vad tiden går....

Vi har mest bara myst på här hemma. Passa på när vi har pappa hemma.

Men under lördagen tog jag med mig alla barnen och åkte till Harmånger för att gå på Backens begagnat. Agnes shoppade lite nya kläder. Elias köpte t-shirts och pokemon. Ida köpte leksaksmat och hello kitty. Nöjda och glada barn!! Ibland kan man fynda.

I söndags var det som alltid dags för veckobyte. Denna gång var det vi som fick säga hejdå till Elias. Men först korv lunch och det obligatoriska kaffet och lek. Agnes sov nästan hela tiden men lite bebisgos blev det också.

Vi fick även besök av Anders mamma och syster med familj. Bebisgos och en lek....

Idag tog vi en hel dag i Sundsvall. Shopping shopping!! Vi tog med oss mamma, för att få lite hjälp. Men även min moster och syster var med. Det blev mest fynd i klädväg. Ja till och med jag hittade lite. Och lite tråkigt som badkarsmatta och sånt. Tiden rusade iväg och klockan blev nästan sex innan vi kom hem. En trevlig dag helt klart! Barnen skötte sig bra. Agnes sov nästan hela tiden från att vi kom fram tills vi var hemma. Duktig flicka!

Väl hemma plockade vi upp allt. Men allra först var det en liten tjej som ville ha lite mat. Sedan har vi mest myst på här hemma. Båda barnen sover, just nu i alla fall. Så det kanske är dags för oss vuxna också att hoppa i säng. Sov medans bebisen sover, visst är det så?

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards