johanna--ostlund

Alla inlägg under februari 2015

Av Johanna Östlund - 1 februari 2015 19:35

Här hemma blev det morgon kring åtta tiden. Suck! Jag var trött hade lätt kunna sovit en stund till. Det var bara att kliva upp och gilla läget. Anders hade vart uppe ett tag och gjort kaffe och frukost. Gott! Sen vinkade vi hejdå till Anders som for till jobbet.


Vad ska vi hitta på. Barnen lekte tillsammans ett bra tag. Sen bestämde jag att vi skulle gå ut. Det räckte visst inte med den snön som kom igår. Hade snöat en hel del i natt också. Ut och skotta. Inte lätt med två barn som vill bli underhållna. Efter en hel del slit blev jag äntligen klar. Hurra! Fy fan vad trött jag var. Tungt var bara förnamnet. Vi stannade ute en stund till och lekte. Åkte pulka i en backa som blivit till efter allt skottande. Gick bra tils efter första åket. Bråk om pulkor. Elias har en med ratt och den ska Ida ha men får inte. Suck! Grin! Har beställt en snowracer, men antar att det kommer bli bråk om den också. Aldrig nöjda!


Vi gick in och åt lunch. Elias åt riktigt bra. Sen blev vi trötta. La oss och vilade på soffan. Skönt! När vi vilade som bäst kom Anders hem också. Mys och lek. Sen åkte vi till Sågtäkten en sväng. Lämnade tillbaka deras bil. Barnen lekte. Och vi fick fika. Skönt att komma bort ett tag. Sen var vi tvugna att åka hemåt. Elias pappa var på väg.


Dags för Elias att åka hem till sin pappa. Hejdå lillagubben, tack för den här veckan. Mitt älskade barn! Ida och jag har myst hela kvällen. När klockan blev sju var det dags att sova. Trött liten tjej. Och vips blev en bra dag till en rätt dålig dag. Att det kan hände nått som kan påverka en så mycket. Fick Ida att somna och nu sitter jag i soffan och sittstrejkar. Det tänker jag göra hela kvällen som dessutom blir tidig. Förmiddagsvecka på jobbet börjar! Blev jag inte nyss ledig? Har det redan gått en vecka?


    

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards