johanna--ostlund

Alla inlägg under oktober 2014

Av Johanna Östlund - 2 oktober 2014 21:46

Kvart över fyra ringde larmet, bara att kliva upp och göra morgon. Suck! Dessutom hade jag två stumma ben. Gårdagens slit! På jobbet blev det så klart än värre med benen. På slutet var dom så slut att jag knappt orkade ta mig upp för tappen. Tacka gudarna för att det var betydligt lugnare idag i alla fall. Jag hann sitta vid datorn och vips hade jag råkat klicka hem några kläder åt barnen. Men dom tror jag får hamna i julklappshögen.


Äntligen fick jag åka hem. Möttes av en glad tjej som var ute. Dessutom hade jag köpt med hennes favorit bullar. Bara för att hon är sjuk och för att hon inte får äta hårda saker, i och med tanden, som för övrig verkar villa hålla sig kvar där inne. Vi får se till veckan vad tandläkaren säger vid återbesöket. Det var i alla fall en fröjd att få se min lilla älskling vara glad och pigg. Annat mot för igår.


Vi lekte och fikade. Jag märkte några fler saker till klädbytardagen. Nu är jag färdig! Vi får se om jag får skäll av en viss herre sen? Han kanske kommer sakna något. Får se till att fylla på med något annat. Jag var även duktig och tog tag i mitt höga höga berg med tvätt. Varför lär jag mig aldrig? Nu är det gjort, hoppas det aldrig mer blir så där.


Vips kom kvällen. Halv sex var Ida trött och ville sova. Hon hade sovit dåligt under dagen och dessutom verkade febern komma tillbaka. Pyjamas på och en flaska välling sen sov hon sött. Jag satte mig och gjorde några mössor. Fyra stycken blev det. En är inte färdig, väntar på att bokstäverna ska komma. Även jag fick en mössa, en mamma-mössa. Jag är ingen mössmänniska, men det kan vara skönt när man ä ute i snöstormen och skottar snö eller leker med barnen.


Nu har jag hamnat i sängen. Trött! Imorgon är det fredag. Kan liksom inte bli så mycke bättre. Helg och ledigt!


    

Av Johanna Östlund - 1 oktober 2014 20:52

Mitten på veckan är här. Nu går vi åt rätt håll. Snart fredag och helg!!!


Som vanligt den här veckan väntade det ett förmiddagsskift. Ett jobbigt sådant! Fy tusan vad jag har ont i bena nu. Att springa upp och ner i trappor var 6:e minut sätter sina spår. Kommer nog bli tungt sista delen av veckan. Men vi hann köra klart ordern och alla blev nöjd.


Hem hem hem... Men först ett snabt stopp på Ö&B. Behövde någon låda som liknade bananlådor. Vet inte om jag hittade så bra. Men nu får dom duga. Mera märktejp blev det också. Nu är jag åter rustad för att fixa till klädbytardagen i Harmånger på lördag. Ni kommer väl? 9.00 - 14.00 Sen blev det såklart lite små krafs också. Lepsyl, min favorit finns där, och en dagcreme.


Jag kom hem till en dålig tjej. Helt slut! Hon hade visst fått feber sedan hon kom hem från dagis. Ja det verkar vara just på eftermiddagen som den kommer. Hon fick en alvedon och efter ett tag blev allt bra igen. Lite gladare. Vi vinkade hejdå till pappan som for på jobbet. Ida och jag myste i soffan. Hon somnade nästan i min famn. Lillavän! Mysigt!


Efter ett tag begav vi oss till Harmånger för att köpa lite nödvändigheter. Jag tror hon tyckte det var skönt att komma ut. Hon var så duktig inne på affären. Innan vi for hem igen fick hon äta en glass. Gott! När vi kom hem orkade hon faktiskt leka lite.


Kvällen kom. Ett långt kvällsbad till Ida. Som hon njöt! Och såklart blev hon ledsen när hon måsta kliva upp. Dessutom frös hon så mycke. Frågade om vi snabbt skulle klä på pyjamas och mysa i soffan och koll film. Till svar fick jag: Jaaaaà. Hon säger på ett sånt roligt sätt. Måste när film någon gång. Efter en stund blev det sängen. Hon somnade sött nästan på en gång.


Jag har ägnat kvällen åt att märka kläder, leksaker och skor till klädbytardagen. Känner mig så gott som färdig. Kanske ska kolla igenom alla våra böcker. Det svämmar över! Snart blir det sängen känner jag och kanske orkar jag öppna min bok jag lånade på biblioteket.


    

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards