johanna--ostlund

Alla inlägg under april 2014

Av Johanna Östlund - 5 april 2014 20:09

- mellan pattar och lår. Men allvarigt. Vart har tiden tagit vägen? Hux flux är det lördag kväll. 


Vad har hänt här då?. Jo förutom att jag spenderat mesta delen av vaken tiden på jobbet. Har jag passa på att mysa med min underbara tjej. Igår var hon väldigt mysig och satt faktiskt still i fem minuter i alla fall. Rekord? Annars knatar hon runt här hemma. Ganska skönt faktiskt. Hon har blivit så stor min lilla bebis, snart 14 månader.


Igår var jag till Elias dagis på utvecklingssamtal. Mammahjärtat blir otroligt varmt och stolt. Vi fick höra sådan fina ord om våran älsklings kille. Han sköter sig exemplariskt. Äter mycket bra. Han har blivit så stor sedan han började på storbarns avdelningen, de tyckte fröken också. Han pratar utan problem, alla hör vad han säger. Det var bara en sak dom anmärkte på. När ha blir arg. Ibland brukar det kunna bli tjafs mellan han och några tjejer. Då vet han inte riktigt hur han ska bete sig. Blir arg och sen kan det bli fel. Det har i alla fall vi märkt här hemma också. Ibland när Ida är jobbig och han blir arg kan hon få sig en känga. Mamma älskar dig!


Igår fick jag hem världen skönaste trosor. Det var en på jobbet, eller hans barn, som sålde newbody. Köpte två olika sorters trosor, blev sju par, för tre hundra kronor. De bästa jag haft! Får ni chansen, köp!


Nu är som sagt lördagkvällen här. Lite mys i soffan och sen måste det bli sängen tidigt. Jobb imorgon, 06-18. Urk! Men de brukar vara en av de enklaste dagarna under den här veckan fast den är längst. Vill ha ledigt och min älskade prins hos mig!

Av Johanna Östlund - 3 april 2014 20:45

Igår kom hon på det! Gå är mycke bättre än krypa. Det är med rätt stappliga steg hon går än så länge. Det dröjer nog inte allt för länge innan det går undan. Mammas duktiga och helt underbara unge!



 

Ida
Av Johanna Östlund - 3 april 2014 19:39

Vi kommer närmare och närmare helgen. För att sedan komma in i nästa vecka. Det går fort! En liten nedräkning till ledigt har börjat. Just nu är det sjukt jobbigt. Fjärde eftermiddagen. Urk!


Dagen började halv sju när min älskade flicka "sjöng" en sån "vacker" sång för sin mamma i sin säng. Hade hon kunna prata hade hon sagt nått liknande: -Mamma! Kliva upp på en gång. Jag är pigg!. Eftersom man inte kan släppa mitt lilla yrväder vind för våg var det bara att kliva upp. Fast jag gillar mornarna. Mys i soffan!


Dags att göra nått av dagen. Frukost som intogs på vardagsrummsgolvet. Därefter blev det ett bad för lillgumman. Ett välbehövligt sådant. Som hon gillar det! Tiden rullade på.... Vips skulle Anders på jobbet och vi till dagis. Lite protester till att börja med men när hon såg vart vi hamnat sken hon upp.


Efter dagislämningen for jag på affären. En liten handling. Hem och gjorde mat och hade hoppats på att få en lugn stund men tiden rann ifrån mig.


Jobb jobb jobb.... Snart är fjärde dagen av sju avverkad. Det ger mig hopp!


  

Av Johanna Östlund - 2 april 2014 19:04

April månad har tagit fart. Vårmånad! Vi går mot ljusa, varma och helt fantastiska tider!


Onsdagen börjades på bästa sätt. Sovmorgon! En perfekt sovmorgon. Klockan åtta kom min älskade tjej och väckte mig. Inte helt underbart med en stor rumpa på huvudet men jag vaknade. Sen rullade morgonen på. Gjorde mig i ordning för dagen. Ida fick kläder. Hade planerat att åka på minikul men dagis ringde och tyckte hon kunde komma en och en halv timme tidigare. Så hon fick lunch och kunde sova där. Det sket sig med andra ord.


Anders for på jobbet och strax därefter skjutsade jag Ida till dagis. Oj vilken glad tjej! Bara att konstatera - hon gillar det. Jag fick bekanta mig med fröknarna på stor-barns-avdelningen. Gillade dom också! Vinkade hejdå till en liten fröken som knappast hade en gnutta tid för sin mamma - omringad av en hel hoper med barn.


Min lediga och ensamma förmiddag gick åt till att kika lite på stan. Började med begagnade-klädaffären på öster. Fanns väl inget speciellt där direkt. Hittade en fin tröja till Elias och ett par byxor till Ida. En tia för dem båda - riktigt billigt! Sen blev det stan. Åhlens. Hittade alfabetspel och sifferspel till Elias - som nog får bli en påskpresent. Nagellack åt mig. H&M. Ida fick sig ett par söta shorts och en klänning. Kunde bara inte låta bli. Hoppas på en fin sommar nu. Lindex. Kalsonger till Elias. Hoppas att han kanske får lite ny inspiration till att vara utan blöja. En mössa till Ida. Nöjd med dagens köp!


Nu är jag på jobbet. Några timmar till och sen blir det hem. Trött som få! Hoppas att det går bra där hemma. Lena skulle hämta Ida på dagis idag. Vara med henne tills Anders kommer hem från jobbet. Kan tänka mig att det var en trött tjej som gått lång dag på dagis.

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards