johanna--ostlund

Alla inlägg under oktober 2012

Av Johanna Östlund - 14 oktober 2012 22:18

Nu är äntligen förmiddagarna över. Alla skift är både bra och dålig på sitt vis. Förmiddagarna gör att i alla fall jag blir TRÖTT. Samtidigt får man ju hela eftermiddagen till att göra saker, om man orkar. Fyra skift kvar sedan ledig!!! Plus att jag har Elias några dagar.


En hel del shopping har det blivit i helgen. Igår blev det stan en snabbis. Idag eftersom Anders är som han är och jag är som jag är. Anders har nämligen flyttat upp sovrummen nu. Jag blir inte helt nöjd förrens jag får de saker som ska köpas. Vill liksom få allt på plats på en gång. Dessutom kan ju Elias inte bara ha en säng i sitt rum. Därför blev det en tur till ikea i eftermiddags. En hylla och ett vitrinskåp, som ska aggera rumsavdelare. Elias fick en stol till sitt skrivbord, en fåtölj och några tavelhyllor som ska prydas med böcker. Har tänkt att Elias rum ska vara en lugn plats för honom. Det viktigaste av allt en grind till trappen. Jag är super nöjd med dagens köp och nu gäller det att få lite ordning där uppe. 


Helgen aktiviteter har satt sina spår... Så nu väntar sängen och äntligen sova ut.

Av Johanna Östlund - 13 oktober 2012 18:45

Svängde in på stan en sväng efter jobbet. Blev lite nytt. Nya blommor till fönstret i vardagsrummet, blev fredskalla hoppas att jag kan hålla dem vid liv. Adventssiffror som man kan runt blockljus, jag kunde bara inte motstå dem även om det känns rätt avlägset ännu men som ni vet rinner tiden iväg och snart är vi nog där. Elias fick sig ett par fingervantar. Han tycker inte om tumvantar och tänkte att det kanske är för att han inte kan använda fingrarna riktigt. Även två filmer till Elias, tror jag väntar med plocka fram dem. 


Fick ny energi... Lite nytt kan verkligen ge en energi. Hade tänkt städa idag men tyckte att jag inte orkade när jag kom hem, men när jag väl började på att dona ville jag ju ha fint i resten av hemmet också. Plocka ihop och fram med dammsugaren och torka golv. Välbehövligt!!! Så skönt att få det gjort. 


Till min stora förvåning frågade Anders om vi skulle äte ute idag. Självklart JA! Det blev kina restaurangen i stan, väldigt gott. Vi tog en meny med tre rätter, så här i efterhand hade jag kunna skippa både förrätt och efterrätt. Ligger som ett slakt i soffan och jäser nu. Blir inte många mer knop idag kan jag säga.


Trevlig kväll!

 

 

Av Johanna Östlund - 13 oktober 2012 18:40

Jag saknar redan min Elias!! 

 

Av Johanna Östlund - 11 oktober 2012 19:20

Torsdagen kom och torsdagen har nästan gått... Gisses vad dagarna verkar ha bråttomt. Imorgon är sista dagen med min underbara älskade son och sista dagen på min ledighet. 


Dagen började vid åtta tiden. Trodde att vi skulle få en sovmorgon, med tanke på att min lilla trollunge var vaken igår när jag kom hem från jobbet klockan 22.20 Fel fel fel!! Vi fick en mysig morgon i alla fall. Efter att sagt hejdå till Anders som skulle jobba, lite lek och lunch så packade vi in oss i bilen och åkte till mamma och pappa. Där har vi spenderat nästan hela dagen kan man säga, vi kom hem strax innan sju. Elias verkade ha saknat dem, som alltid är det nästan bara de som gäller. Vilket glädjer mig att han tycker om sin mormor och morfar så mycket. Nått nytt vi tränat på att säga är mommo och moffa, innan vi for fick han nästan fram moffa. Roligt när det kommer nya ord. Elias somnade så klart i bilen och fortsatte sova när vi kom hem. Så nu får jag mig lite egen tid. Lite kvällsfika kanske??? Ja gisses vad jag verkar kunna äta på kvällarna nu, och det visar sig på vågen också har nästan gått upp fyra kilo sedan jag skrev in mig, men det är kanske normalt..?


Härlig dag!!!

 

 

Av Johanna Östlund - 9 oktober 2012 13:07

En liten sovmorgon blev det, vid åtta slog min älskade lille kille upp ögonen. Dock var han lite bökig i natt. Vet inte riktigt vad det var med honom, men tillslut somnade han om. Imorse blev det morgonmys i soffan framför barnkanalen, som alltid. Sedan blev det grötfrukost och ett bad. Härlig morgon!


Nu sover lilleman och maten står i ugnen och ska ätas så fort han vaknat. För en stund sedan ringde chefen, lite jobbigt att jag sa ja till att jobba imorgon eftermiddag. Aja lite mer pengar på kontot. Vad eftermiddagen har att erbjuda idag vet jag inte riktigt, vi får helt enkelt se vad vi ska hitta på.


Härlig start på dagen!

 

 

Av Johanna Östlund - 8 oktober 2012 22:03

Ny vecka och nya härliga tag! Dagen till ära har jag fått hem Elias. Vilken perfekt måndag liksom! Dessutom kommer jag få rå om honom ända till fredag, ja just nu känns det oerhört långt. I like it!


Dagen har gått väldigt snabbt. En hel del lek blev det när Elias kom. Framåt eftermiddagen gick vi och hämtade posten. Till Elias stora glädje var det post till honom, skorna jag beställde för länge sedan kom idag. Snacka om stolt kille! Han skulle ha på sig dom direkt. Vi passade på att lapa lite härlig höstluft, ja snacka om fin väder idag som jag knappt hade lagt märke till. Tiden gick och tillslut var vi tvungen att gå in och laga lite mat. Elias favvo, stekt potatis och korv. Ja han åt och han åt och han åt. Efter all mat blev Elias rätt trött, vi myste i soffan och hux flux var klockan fem och vi fick bråttom att göra oss i ordning. Det vankades föräldramöte på dagis för mig och Elias skulle åka till Anders föräldrar. Föräldramötet gick bra, och roligt att träffa föräldrarna till de barn som går på Elias avdelning, många man inte ens träffat. Även för Elias hade det gått bra, vilket jag inte var orolig för, han sa inte ens hej då när jag åkte. Vi blev kvar där ett tag, ja ända tills efter nio. Men nu sover min älskling och jag ska nog snart också hoppa i säng. Men hoppas på en sovmorgon imorgon. 


 

Av Johanna Östlund - 8 oktober 2012 21:50

 

Tänk vad den här trollungen kan skapa känslor hos mig. Just nu är jag så hel jag kan bli, jag får ha min älskade underbara son hos mig. Vad mycket han betyder för mig. Vet inte vad jag skulle göra utan honom. Mamma älskar dig över allt annat!

Av Johanna Östlund - 6 oktober 2012 14:44

Mitt på dagen tog jag mig upp efter nattskiftet, inte allt för tidigt ändå ca halv tolv. Idag var det klädbytardag i Iggesund som gällde. Lite besviken, men vill man ha det bästa kläderna ska man ju hänga på låset. Tyckte att det verkade rätt utplockat i just Elias storlek. Hittade en del ändå och nu måste han bara klara sig ett tag. Hittade lite kläder till lillpyret också, ja om det nu är en tjej där inne. Nu spelar de ingen roll om det är en kille eller tjej för nu har vi kläder till båda könen. Under den första tiden i alla fall. 


En liten kopp varmt när jag kom hem och känner mig rätt pigg ändå. Men hoppas att jag får slumra lite innan det är dags för näst sista skiftet den här veckan. Ja nu är vi snart inne på skift sex av sju. Hallelujah snart fem dagars ledigt! 


     

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards