johanna--ostlund

Alla inlägg under juli 2017

Av Johanna Östlund - 7 juli 2017 20:39

Fredag och helgen är här. Dagar går snabbt, men vi har haft några otroliga dagar. Vi har hunnit med hemmmys, lek och mössön. Semester när den är som bäst, om du frågar mig.

Ibland är det bara så skönt att skrutta runt här hemma och inte behöva känna att man MÅSTE. I tisdags var det tråkväder, enligt mig. Alltså tog vi oss en inne-mysar-dag. Gjorde lite nytta men mest bara gjorde vi det som föll oss in. Såna dagar behöver man!

I onsdags åkte vi till Forsa en sväng. Mys med storebror och Edwin. Vi hade turen att få lunch och sedan blev det en massa lek. Ja till och med lite vad fast det nästan blåste storm och var inte alls speciellt varmt. Och sedan fick vi visst med oss Elias hem. Han ska stanna en extra dag hos sin pappa och fick å lov att följa med. Sedan blev det en snabb kväll med kompislek för barnen. Vips skulle det sovas.

Igår drog vi till mössön. Tänk om man kunde ha en sån stuga själv. Så underbart! Fin väder blev det så vi passade på att sola, leka, fisk och ha det bra. Sedan kom Elias pappa med familj för att hämta Elias och göra lite eljobb. Hejdå storkillen! Vi solade och myste vidare. Ja klockan hann bli rätt mycket innan vi gick upp för att göra mat och tog något glas rosévin. Det är liksom bäst att passa på. Men jäklar vad sjön suger. Att man kan bli så trött. Så vi tog en rätt tidig kväll.

Även idag fortsatte vi att mysa där. Mer sol... Men framåt två åkte vi hemåt. Handlade lite gott och sånt. Ida har lekt lite med grannbarnen. Nu är det snart kväll. Och den här mamman börjar känna sig trött.

Av Johanna Östlund - 3 juli 2017 22:08

Måndag och ny vecka. Ja till och med ny månad - juli har kommit för att stanna en stund. Tiden går som alltid för snabbt. Men vilken härlig helg vi fick. Sol, värme och bad.

På lördag morgon ställde jag klockan på sju. För att så tidigt som möjligt påbörja min behandling. På gott och ont - ingen tid att förlora. Till en början hände ingen ting. Så jag hann med att dammsuga, torka golv och städa toaletten. Lagomt tills attdet var dags att ta sista dosen började det hända saker. Tog smärtstillande i förebyggande syfte. Allt det onda höll sig på en kontrollerbar nivå. Men att börja må illa mitt i allt var inte särskilt trevligt. Det värsta var nog ändå att det bara rann - blodbad. Under allt det här försökte jag hålla humöret uppe och kämpade på. Försökte ta vara på solen. Det bästa var nog att Elias kom flera gånger under dagen och gav mig en puss. Han såg nog att hans mamma inte riktigt var på topp. Älskade ungar vad jag är glad att jag har er.

Under söndagen var livet mycket bättre. Inget ont, sparsamt med blod och jag hade kontrollen. Vi låg ute i solen medans barnen lekte med grannbarnen. Mitt i dagen åkte vi till Sågtäkten för att svalka av barnen. Ja alla badade utom jag, jag kunde ju inte i och med risk för infektion. Till eftermiddagen kom Elias pappa med familj. Dom hade även med sig pizzamiddag. Riktigt gott! Kaffe och kaka till efterrätt. Sedan kom kvällen och jag var helt slut, så det fick bli en tidig kväll.

Idag måndag har Ida och jag vart själv. Vi passade på att ta oss en sväng. Vi började med att besöka verkstaden. Min bil säger att det snart är dags att byta kamrem. Nu är en tid bokad vilket känns skönt även om det inte blev förens i början på augusti. Sedan tog vi oss en sväng på rusta innn vi åkte till mössön för att mysa en stund med moster Sofia och Wille. Sedan hem och bara mysa. Ja vi har haft en slapp eftermiddag. Ätit puzzarester och bara haft det skönt. Lite tvättfix lyckades jag orka med framåt kvällen. Nu sover familjen och jag borde kanske göra detsamma.

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards