johanna--ostlund

Alla inlägg under maj 2016

Av Johanna Östlund - 1 maj 2016 10:25

Första maj och söndagen är här. Välkommen! Tänk vad fort en månad kan gå. Nu får vi hoppas att maj bjuder oss på härligt väder och en massa positiva saker.

Helgen har rusat i från mig rent ut sagt. Än är den dock inte slut än, men den är fullbokad tills jag stupar i säng.

Igår skjutsade jag en glad Ida till farmor och farfar innan jag åkte på jobbet. Efter ett åtta timmars pass på fabriken åkte jag till stan och ica maxi för en storhandling. Perfekt med folk och jag försökte snabba på. Ändå tog det sin lilla tid. Halv åtta kom jag hem. Ida sov så Anders och jag passade på att mysa. Mat, dricka och film. Inte varje dag man får till det. Sen blev bums i säng.

Idag är det ett tolv timmars pass på fabriken som gäller. Men Ida var så söt i morse. Hon vaknade när jag skulle åka. Kollar upp på mig och säger "Åå är du hemma nu mamma?". Hon blev inte direkt glad över att jag var på väg till jobbet igen. Hon ska få mysa med farmor och farfar idag igen, så hon blev lite glad över det beskedet.

På jobbet går det segt idag. Men nu är det bara 7 1/2 timme kvar. Det kanske blir kväll idag ändå. Då ska jag hämta världens bästa Elias. Vi är bortbjuden på tårta i sågtäkten. Jag kommer nog överleva den här dagen också.

Det var min jobb helg det. Snart snart väntar en veckas ledighet. LÄNGTAR!

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards