johanna--ostlund

Alla inlägg under oktober 2015

Av Johanna Östlund - 1 oktober 2015 19:39

Men fy! Nu ger vi oss på riktigt in i rusk månaderna. Kan inte fatta att vi är i oktober. Var det inte sommar nyss? Värme, bad och semester.

Dagarna rusar iväg för oss. Brukar liksom bli så när jag har eftermiddag.

Igår var vi bara hemma. Ida och Anders var lediga. Jag börjar med att färga håret. Lite mörkare, men oj så mörkt det blev. Inget att göra nått åt bara att leva med. Anders la klart golvet i "hallen". Hurra! Nu skulle vi bara behöva köpa lite färg till väggarna. Så att vi kan slutföra allt. Fy tusan som jag längtar! Och så sålde vi iväg en tv. Bättre den kommer till användning hos någon än att den står och tar plats hemma hos oss. Innan jag for på jobbet hade Anders gjort en gudomlig lunch. Ja tänk han kan bara han vill. Mums! Inte gjorde det nått att jag fick maten i matlåda heller.

Idag var det en trött mamma. Piggnade på mig lite efter en kopp kaffe. Men helst ville jag sova vidare. Tröttsamt att vara trött! En handling blev det på morgonsidan. Även paket skulle hämtas ut. Bland annat hade jag beställt två nya kängor. Jisses vad jag blev nöjd. Grymt sköna och snygga. Mina nya favoriter! Sen var vi hemma en timme innan Ida skulle på dagis. Jag for mot Iggesund. Lite träning innan jobbet med mamma. Jisses vad trött jag blev. Men det är väl därför man tränar.

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards