johanna--ostlund

Alla inlägg under maj 2015

Av Johanna Östlund - 3 maj 2015 21:59

Två härliga dagar har passerat. En riktig kalasdag igår och idag tog mamma och pappa med sig barnen till Sundsvall. Så jag har haft en lugn och skön dag med mig själv.

Igår förmiddag for vi iväg till mamma och pappa. Dags att fira mostrarna. Mina systrar fyller med en veckas mellanrum så vi tar båda samtidigt.

En massa lek och bus för barnen. God mat och gott fika fick vi. Träffa släktingar. Och bara vara.

Vi kom inte hem förens sena kvällen. Bara att lägga barnen i deras sängar. Anders och jag började se på film. Men orkade inte hela, trötta vi också.

Idag fick jag äntligen sovmorgon. Lillgumman slog på stort och sov till klockan sex. Det längsta jag sovit på hela veckan. Morgonmys i soffan!

Morgonen gick av bara farten. Vi vinkade hejdå till Anders som for på jobbet. Sen klädde vi på oss och gick ut i väntan på att mormor och morfar skulle komma.

Efter dryga timmen kom dom. Glada barn! Sen for dom alla iväg. Jag helt själv?. Jaha med vad ska jag göra då? Dammsuga och torka golven i hela huset. Bra idé! En sväng till affären blev det också. Fylla på i skåpen.

Sen vilade jag faktiskt. Anders kom och vi tog det bara lugnt. Så här var det innan barnen kom. Tomt och tråkigt!

Framåt fem kom dom äntligen hem. Eller ja... Det första Ida gjorde var att spy. Spydde ner gammelfarmor, golvet och sig själv.

Kvällen har vart lugn för våran del. Ida har kräkts några gånger till. Hon är pigg, vill äta och dricka. Efter alla kräker får hon bara lite lite vatten. Jag har fått tvätt mani. Tvättar händerna och sprutar dom precis hela tiden. Håller er borta baciller!!

Nu har äntligen Elias somnat. Ida och Anders ligger nere på soffan. Ska man jobba imorgon måste man väl få sova?..

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards