johanna--ostlund

Alla inlägg under augusti 2012

Av Johanna Östlund - 4 augusti 2012 12:38

Jag har tänkt det några gånger att Elias börjar växa ur sina kläder, storlek 80. Men den här veckan har det blivit alldeles klart att nu måste det inhandlas näst in till en ny garderob åt honom. Jag har inte mycket kläder som är större än 80. Undra när det är klädbytardag igen? Skulle behöva en snarast, fast tror att det är ett tag dit september eller oktober skulle jag tro.


Försökte ta tag i saken idag. Elias och jag for in till stan i hopp om att det nya sortimentet skulle finnas. Men nje! Hittade nästan ingen ting och dessutom var det mycket sommarkläder kvar. Får vänta eller kanske beställa hem nått. Hittade i alla fall en tröja och ett par byxor. Alltid något!


 

Av Johanna Östlund - 4 augusti 2012 12:30

För någon kväll sedan var det inte riktigt lika kul. Elias han slogs och kastade saker. Varje gång jag sa åt honom bara hånskrattade han. När han tillslut började svinga med huvudet och pang! Så hade han använt sin panna som träffade min näsa och jag började blöda. Då rann det över. Även fast jag sa åt honom mycket strängare så bara hånskrattade. Hur ska man egentligen göra för att han ska förstå att det han gör är fel? 


 

Av Johanna Östlund - 1 augusti 2012 21:23











Min lille morgon kalsonkille. 

 


På förmiddagen var vi ute en sväng.

         


Mellis! Gott med aprikos.

 


Till kvällen blev det ett bad, soffmys framför bolibompa och sedan hopp i säng!

 


Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards