johanna--ostlund

Alla inlägg under augusti 2012

Av Johanna Östlund - 18 augusti 2012 19:54

En slapp och skön lördag har jag haft med mina killar. Förmiddagen spenderade vi ute. En massa lek och bus. En liten promenad runt vår gata. När klockan var efter ett åkte Elias och jag till stan. Jag skulle till optikern och Elias skulle åka till pappan. När jag kom hem blev det mat och sedan for Anders och jag och fiskade. Vilket var en evighet sedan jag gjorde, men de två timmar vi var ute räckte gott och väl. Vi fick med oss en regnbåge hem, så det var ju kul. Nu är det slapp i soffan som gäller.


En perfekt lördag!




 

Av Johanna Östlund - 14 augusti 2012 21:02

Idag på förmiddagen hade vi bestämt med mamma att ses vid buspalatset. Första gången! Spännande och se Elias reaktion på alla saker. Det var som att vi hade vart där förut, han sprang till sakerna. Sedan var vi alla tre inne i den stora klätterställningen med olika saker att ta sig ner. Efter en stund fick jag ont, så typiskt, men tur vi hade mormor med. Mycket bus, fika och en mysig förmiddag tillsammans.


När vi kom hem hade jag trott Elias skulle sova. Men nej han tyckte det räckte med en tio minutare i bilen. Han har vart mindre rolig att vara med vissa stunder idag kan jag säga. Efter middagen och lite vila åkte vi till Anders föräldrar. Där blev det fika och en massa lek. Nått roligt som hände var att vi visade en råtta, som är en kattleksak, den blev Elias rädd för. Han grinade och var verkligen livrädd, han kunde knappt gå förbi den och grinade så fort han såg den. Mammas fega kille.


En mysig dag. Som snart börjar gå mot sitt slut. Imorgon är det jobb och dagis som gäller, klockan sex hänger vi på låset.



Av Johanna Östlund - 13 augusti 2012 14:59

Idag plockade jag av hallonbuskarna, blev en liter. Synd att jag inte gjort de tidigare det var många som var övermogen. När plockningen var klar var Elias inte sen att smaka på dem.

Av Johanna Östlund - 12 augusti 2012 17:18

Jag har precis lagt en beställning med kläder åt Elias. Inte mycket men lite så att vi klara närmaste tiden. Lite roligt att jag oftast beställer hem saker från jobbet. Kanske tycker att jag har mer råd då? Längtar tills de kommer!


        

Av Johanna Östlund - 10 augusti 2012 11:27

Nu på förmiddagen har jag rensat Elias garderob. En hel pappkasse blev det med kläder som ska läggas undan. Det märktes kan jag säga, känns som om allt försvann. Var dock mycket bra att få en uppfattning om vad han behöver. De kläder som blev kvar namn märkte jag på samma gång, till dagis förstås. Skönt att få detta ur världen!

Av Johanna Östlund - 10 augusti 2012 09:50

Idag tar min semester slut! Helt underbara tre och en halv vecka har gått i ledighetenstecken, precis vad jag behövde. Nu när det är dags för ett eftermiddagspass känner jag faktiskt att det ska bli kul att börja jobba. Jag säger tack ledighet och välkommen vardag.

Av Johanna Östlund - 7 augusti 2012 14:38

Allrummet börjar ta form nu. För ganska länge sedan målade Anders där uppe. Sedan har det stått orört tills för någon vecka sedan då Anders började lägga in nytt golv. Förra veckan kom han så långt att han inte längre kunde fortsätta, eftersom vi behövde göra nått skydd mot trappen. Igår började Anders med det, han reglade upp. Idag for vi och köpte resten som behövdes. När vi kom hem hjälptes vi åt att sätta dit sidorna. Fattas bara en bräda som ska ligga ovanpå och på kanterna ska det sitta hörnlister. Det finns nu i alla fall ett skydd vilket är väldigt skönt. Längtar bara tills man får måla och se det riktiga resultatet.


När det går framåt med något vill man bara fortsätta med resten som är kvar. Dessutom är det väldigt roligt att hålla på.


 

Övervåningen före

 

 

Övervåningen före.

 

 

Övervåningen efter.

 

 

Övervåningen efter med det nya skyddet mot trappen.

Av Johanna Östlund - 5 augusti 2012 11:07

SÖNDAG! Va? Är den redan här? Ja tydligen, ännu en vecka som flugit förbi. Söndagar betyder att det är byte av mamma- pappaveckan. Då var det alltså pappans tur. Vad ska jag göra till veckan? Börjar jobba men inte förens på fredag, egentligen skulle jag börjar imorgon men känns helt underbart att ha några dagar till. Jag ska försöka fixa här hemma lite och sedan ska mamma och jag åka en sväng. Tror även att det blir lite renovering, allrummet på övervåningen ska förhoppningsvis bli någorlunda klar. Finns alltid något att göra, bara man VILL. 


Nu ska jag ta vara på tiden med lilleman!

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards