johanna--ostlund

Alla inlägg under november 2018

Av Johanna Östlund - 2 november 2018 20:41

Oktober har tackat för sig och nu välkomnar vi november. Dock har dagarna mest bestått av regn och rusk. Mörkt från morgon till kväll. Vart tog den härliga och soliga hösten vägen? 


Veckan rullar på minst sagt. Fredag och helgen är här! Och lovet lider mot sitt slut. 


 


Igår blev det en sväng in till stan. ÄNTLIGEN har även jag vinterdäck. Så nu får det snöa hur mycket det vill. När vi ändå var inne i stan passade vi på att göra lite ärenden. Mina balsam som jag köpte i förra veckan behövde sina kompis, schampoo. Ja flaskorna var verkligen tömda här hemma. Är man på rusta kommer man oftast ut med sånt man inte tänkt också, alltid hittar man lite smått och gott. Sen var vi in till elgiganten och köpte farsdagspresent till pappan i huset. (Ops, som han redan fått - bara för att vi är så snälla.) 


Idag började vi dagen lugnt. Mysbrallorna på och man får en hel del gjort. Tvättmaskinen gick varm ett tag. Jag bytte sängkläder i våran säng. Och allmänt plock. Medans spelade dom stora barnen tv-spel och Agnes fick hänga med. Lite gröt fick hon i sig också. Mumma! 


När klockan var mitt i dagen packade vi in oss i bilen för att åka hem till mamma och pappa. Dom stora barnen skulle åka dit för en sleepover. Taggade som tusan. För det väntade både badhus, mostermys och godis. 


Agnes och jag åkte även idag på en snabb repa på stan. Nya "nappar" till nappflaskan och lite godis. Men allra först åkte vi till dakapo. Jag kände för att fynda lite kläder. Men alltså nej... Äsch jag vet inte, men jag hittar nästan aldrig nått där. Dock blev det faktiskt en grå klänning till Agnes som hon troligtvis ska ha till jul. 


Årets tema på barnens julkläder blev grått. Ja jag klickade faktiskt hem både en klänning till Ida och en tröja till Elias. Som vi får matcha med byxor/strumpbyxor vi har här hemma. Även jag hittade en tröja till jul. JA, man måste faktiskt ha nått nytt just då. Helst vill man ju ha det i ett paket från tomten på julaftonsmorgonen. Det är faktiskt helt otroligt, vi är bara alldeles i början av november och jag är faktiskt SNART helt KLAR med alla julklappar. Någon enstaka kvar bara. Det känns faktiskt riktigt bra om du frågar mig. 


       

Kvällen har vart lugn för våran del. Anders har spelat tv-spel (farsdagspresenten). Jag har har bara slappat här i fåtöljen, ja i alla fall sedan Agnes somnade. Och jag fortsätter väl med det tills det är dags att sova.

 

   

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards