johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 23 november 2018

Och så var det fredag igen

Av Johanna Östlund - 23 november 2018 21:11

Återigen är det helg! Hur snabbt kan en vecka gå? Just nu tycker jag veckorna bara rusar iväg. Nu vill jag hinna njuta av den här tiden före jul, som är så himla mysig. Alltså vill jag nu att tiden ska lugna sig lite.


 


Vi började veckan lugnt. Som alltid har vi väldigt lite inplanerat i början. Himla skönt att få en lugn start på veckan. Komma in i den rutin som råder för just den veckan. 


I onsdags hade vi en del inplanerat. Tidigt på morgonen slängde jag in barnen i bilen för att åka till stan och lämna in bilen. Ja i slutet på förra veckan höll jag på skämmas ögonen ur mig på parkeringen på skolan. När jag svängde allt till vänster och körde, lät det som bilen skulle ramla sönder. Jag blev skit rädd och vägrar åka med en bil som inte är tipp topp. Vem vill bli stående efter vägen eller nått? Så jag ringde då på en gång och fick tid i onsdags alltså. 


Vad var det för fel då? Ja dom visste inte riktigt. Jaha nähä... Han hade till och med åkt på besiktningen för att få andra ögonen på det. Där hittade dom någon ting med fjädrarna eller nått. Ja nått fel hittade dom. Hans förklaring var att det kanske var dom som lät. För nått annat var det inga problem med. Jag trodde nästan att det skulle bli billigt. Ja det var ju bara nåt fäste eller så på den där jäkla fjädern som var trasig. Men nej, man är glad om man kommer under 5000 och det gjorde jag nöd och näppe. Så lite glad var jag kanske då, eller inte. 


Vi hämtade även Elias på skolan. Han hade en tid hos tandläkaren. Så vi följde med honom dit. Allt såg bra ut. Hurra hurra!! Sedan åkte vi på dollar och shoppade lite, i väntan på att bilen skulle bli klar. Och så skjutade vi hem Elias till sin pappa igen. Även denna gång blev han ledsen och ville promt följa med oss hem. Ja han verkar vara inne i en känslig period just nu, min lilla lilla vän. Men vi stannade ett tag och blev till och med bjuden på köttbullsmiddag. Inte alla dagar man slipper laga middag, så det var jag tacksam för. Och kaffe på det. Sedan hade klockan blivit rätt mycket och Elias och hans pappa åkte på innebandy. Så han lugnade ner sig i alla fall och var glad när han for. Tack för det! 


 


Igår tror jag vi hade en lugn dag. Ida var på dagis och Agnes och jag gjorde inga större utsväningar. Myste på här hemma. Dammsugade och bytte sängkläder och sånt roligt. Tvättade så klart, fattar inte hur fort tvättkorgen blir full. Fick en del gjort alltså.


Dagen till ära provade vi nått nytt till middag. Ja det händer rätt ofta nu faktiskt. Det blev en linsgryta, vegetariskt också. Men jag tror faktiskt att den gick hem hos alla. Inte alla gånger man lyckas. Sen ville Ida åka till farmor och farfar. Och så klart fick hon det. Och jag for på me and i party. Först gången och oj så mycket fint det finns. Lite roligare kläder. Som alltid får jag besluts ångest. Det blir helt enkelt för mycket. Just idag var jag snäll mot mig själv och köpte faktiskt ett par byxor. Ett par mjuka och härliga byxor som nästan såg ut som jeans. Dom tror jag kommer bli en ny favorit och hoppas dom håller länge. Nej inte varje dag jag köper byxor för 550 kronor. Om jag ens har gjort det? Agnes fick faktiskt en body med fåglar på. Den var så himla fin. En trevlig kväll med gott fika blev det. 


På vägen hem hämtade jag Ida och ved. Ja det börjar bli lite kallt här hemma utan värme nn faktiskt. Tur vi har kaminen och så har i ett element, som står i sovrummet just nu. Hoppas det blir varmare till veckan. Men han kommer ju faktiskt om en vecka och installerar den nya. Hurra! 


 


Idag har vi bara myst på här hemma. Mer tvätt att ta tag i. Men annars har det inte hänt allt för mycket. Men jag fick sån huvudvärk. Jag som aldrig brukar ha det och får nästan panik när den väl kommer. Mådde illa gjorde jag också. Konstigt det där. Men som tur var blev jag bätte och kunde göra lite mat till familjen. Och sen tog jag in alla kläder efter dom stora barnen. Ja nu ska det bort. Jag har behållt det jag vill ha. Sedan ska lillasyster komma imorgon och se om hon vill ha nått. Sen åker det som blir kvar till klädinsamling. En hel säck har det redan blivit. Men rätt skänt när det är klart. Bort med sånt man inte använder.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards