johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 18 november 2018

Smygstart

Av Johanna Östlund - 18 november 2018 20:50

Söndagkväll och där gick luften ur mig. Barnen sover och jag har tagit plats i fåtöljen. Här stannar jag dom sista minutrarna jag är vaken. En trött söndagskväll här hemma alltså.


Vi började helgen på mysigaste vis. Dagen började som vanligt i ottan. Upp och skjutsa min fina kille till skolan. Sedan åkte vi andra hem ett par timmar. Under dom tommarna hann vi med en hel del. Jag fick för mig att fortsätta på jul spåret. Ja nu åkte stakarna fram och lite tomtar. Så mysigt! 


Vid elva tiden åkte vi hem till mamma och pappa. Där blev vi kvar ända till kvällen. Erika och Charlie var också där. Sedan kom även Sofia när hon slutat jobbet. Vi fick mat och sånt. Mys med Charlie, så klart. Ja lillgubben börjar bli stor, nu har han dragit ifrån Agnes. Som alltid är det härligt att komma dit.


       


Kvällen kom på en gång vi kom hem. Hopp i säng för barnen och även oss vuxna. Det tar på krafterna.


Lördagen kom och jag hade visst lovat eller i alla fall nämnt att jag kanske skulle städa garaget lite. Anders pappa har beställt en kontainer som man får slänga allt i och vi har turen att få slänga lite också. Så nu blev det värsta kaos rummet lite städat i alla fall. Nu har det flesta leksakerna kastas. Ja det som det var nått med har jag redan sålt. Det var mest gosedjur och små gubbar av diverse slag. Så sånt vill INTE barnen ha i julklapp. Men även skor och kläder skulle behöva gås igenom. Men det tar vi en annan gång. Nu tar man sig in i rummet i alla fall.


När jag var klar med lite hjälp av barnen så kom Lena för att hämta Elias och Ida. Så där blev om ända till kvällen. Även vi andra åkte dit en sväng för lite mat och fika. 


Idag har vi haft en lugn hemma dag. Jag har bytt gardiner i kök och vardagsrum. Snart är julen fulländad. Bara kuddar och filtar som ska bytas ut i soffan. Sedan är vi redo för decembermys! 


     


Barnen har vart ute och lekt en hel del. Vi åt söndags stek till middag. Och sedan kom Elias pappa för att hämta honom. Just idag var ingen bra dag. Jisses min älskade pojke. Vi alla älskar dig! Det var tufft, men som alltid går det över när han väl kom dit. 


Sedan blev det en lugn kväll. Agnes fick potatis och majs. Jäklar vad hon åt. Det verkar vara bättre än gröten jag kört med nu ett tag. Sedan bajsade hon väldigt mycket överallt. Ja jag trodde hon var klar, men icke så det kom på täcket, leksaker och mig. Och sedan somnade hon med enbart nappen. Vad hände? Hon som ratat den sedan hon var en vecka gammal. Jag hoppas hon tycker om den mer och mer nu. 


Nu sover våran små som sagt. Vi har tagit plats i soffan. En lugn och tyst kväll, precis vad vi behövde.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards