johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 4 november 2018

Halloweenkalas

Av Johanna Östlund - 4 november 2018 22:01

En lång härlig ledig vecka lider mot sitt slut. Ja som alltid går tiden alldeles för snabbt. Kommer den någonsin lugna ner sig?


Förmiddagen igår var lugn och härlig. Vi åkte och hälsade på Anders farmor. Fika och lite sånt. Och sedan vidare till hans föräldrar. Vi hade med oss släpvagnen och packade ur en massa skräp som hans pappa gör till ved. Och vi fick med oss hem lite ny ved. Perfekt! Det behöver vi. Ja tydligen får vi ingen ny värmepump förens i slutet på denna månad. Får man önska sig milt väder? Ännu mer fika hann vi med innan det var dags att åka hem.


Jag började förbereda dagens middag. Stek, potatis och sås. Det tog ju en stund så mamma och syster hann komma förbi med dom stora barnen. Ännu mer kaffe blev det då. En trevlig stund. Och barnen var super nöjda med sin sleepover. 


Kvällen försvann i en massa spelade och sånt. Agnes fick sig ett kvällsbad. Jag vågar ju knappt bada henne nu för tiden. Det är då henne eksem/torra hud blossar upp igen. Men det såg rätt hyffsat ut idag ändå. Det är bara att tok smörja med mjukgörande. Så jag hoppas det blir bra. Jag låter det gå någon dag och sen får vi se hur jag gör om jag blir tvungen att boka tid hos läkaren igen.


Idag fick jag faktiskt sovmorgon. Eller ja, när Anders klev upp gick jag och la mig igen. Ja fy så trött jag var. Antar att det tar på krafterna att vakna flera gånger per natt. Och sen ska lillpyret upp vid fem sex tiden. VARJE DAG!


Förmiddagen gick snabbt. Barnen spelade både tv-spel och dator. Dagens ungdom! Sen skulle lunch göras innan vi skulle åka till Forsa på halloweenkalas. Är det halloweenkalas ska man vara utklädd. Ida gick all in. En super fin häxa blev hon. Agnes ville inte vara mycket sämre, så hon blev ett skelett. Läskig! Elias vara svartklädd med mask (som han knappt använde). 


Väl där blev det fika, lek, paketöppning och skattjakt. Som alltid härligt! Vi vuxna och dom mindre barnen hade det rätt lugnt och skönt. Med en kopp kaffe så klart. Klockan tickade på och strax efter fem packade vi in oss i bilen och for hemåt.


En trött och lugn kväll blev det här hemma. Ja vad är väl en dag utan sura miner så det fick vi in också. Och nu känner jag hur ögonen går i kors. Men det är rätt fantastiskt att sitt här alldeles ensam. För det behöver jag ibland! 


     

 
 
Ingen bild

Anonym

4 november 2018 23:54

Hej. Vi lever med atopiskt eksem. Våran bebis har torr hud och haft utslag men vi fick bort det 🙌
Man kan få allergiska reaktioner på Miniderm! Använd hudosil som finns på apotea.se. en toppen mjukgörande salva 💙 Locobase är också en snäll salva. vad använder du i badet? Vi har barnängens barnolja som funkar bra för oss.

 
Ingen bild

Anonym

4 november 2018 23:59

Va inte klar 🙂 liberos barnolja kan ge allergiska besvär. Sluta med sköljmedel och använd parfymfritt tvättmedel om du inte redan gör det. Zinksalva är bra också att varva med kortisonsalva. Det behövs bara en liten mängd av den. Hoppas det ordnar sig. 🍀

 
Ingen bild

Anonym

5 november 2018 00:02

Undvik parfymerade grejer i allt som är i kontakt med ditt barn. 👋

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards