johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2018

Springa och Perfect home

Av Johanna Östlund - 23 oktober 2018 20:43

Helgen är förbi och en ny vecka har kommit igång. Varför varför ska det gå så fort? Ibland vill man bara stanna till och njuta av allt man går igenom. 


Helgen slutade på bästa sätt i alla fall. Tydligen sa jag under lördagskällen (när det var som allra skönast i soffan) att NU ska jag börja träna. Alltså hur kan jag? Men det var kanske det som behövdes för att komma igång. Ja för denna gång måste jag tydligen slita för att bli av med dessa mamma kilon som jag dragit på mig. Nu ska dom där 10 kg försvinna. Sagt och gjort under förmiddagen drog jag på mig träningskläderna och srang 3 km. Det kändes som ett maratonlopp och jag flåsade efter fem meter. Jag tog kanske inte bästa stället att börja på heller. En grusväg med alldeles för många backar. Fy tusan vad jobbigt och jag sprang inte hela väg, men jag gjorde mitt bästa. 


Sedan var vi ute och fixade lite i garaget. Slängde vissna och trötta sommarblommorna. Städade ihop utemöblerna. Så nu har även vi lite ordning och reda. Innan jag gick in fick bilen sig en omgång också. Lite ren och fin inför vintern. 


När eftermiddagen kom tog jag med mig Agnes och gick hem till grannarna. En liten Perfect Home dos. Dock hade jag redan beställt lite. En fejk orkidée och en vägglyckta (som ska pryda väggen i sovrummet). Men det blev även en ljusslinga ute. Det hoppas jag bli bra på staketet på altanen. Lyser upp lite i mörkret. Som alltid är det så himla mysigt och alldeles för mycke fint!


Efter ett par timmar var det dags att gå hem. Elias skulle hem till sin pappa och då vill man vara hemma och pussa lite på honom. Som alltid tar vi vuxna lite kaffe och barnen leker. Agnes fick sitta med oss en stund i barnstolen. Ja jisses som hon växer min bebis och gör nya saker varje dag. 


   


Vi avslutade dagen rätt lugnt, samma som vi började den nya veckan. Vi hade helt enkelt en lugn dag igår. Vi tog oss bara en sväng till biltema för att köpa galgar. Där vi även passade på att äta lunch och fika. 75 kronor, billigare kan det inte bli. Jag lyckades köpa nya byxor på A&H. Så himla skönt, men lite surt att dom glider ner hela tiden. Fan att det inte fanns en storlek mindre. 

Till kvällen tog jag en promenad med en god vän. Ja lite vila måste man också ha. Så det var rätt skönt att komma ut en sväng bara.


Idag skulle Ida på dagis. Så vi gjorde morgon vid sju. Usch så trött jag var. Efter att vi lämnat henne åkte Agnes och jag och handlade lite. Lite dålig fantasi, men några middagar fick jag till. Sen hem för att ta det lugnt och tvätta lite. Och så var det dags att hämta henne igen. En glad tjej som hade vart ute på äventyr. 


När vi kom hem började jag på med middagen, köttgryta. När vi fått den i magen åkte vi till Sågtäkten. Jag måsta skriva ut en sak. Lite kaffe och lek blev det också. Efter att vi kommit hem fick jag för mig att åka till Harmånger för att gå en sväng på Backens Begagnat. Vi hittade lite. Men det var rätt dåligt utbud faktiskt. Jag hade hoppats på att hitta mer till Agnes, fylla upp både 68 och 74. Men icke. Bara två svarta leggins blev det till henne. Ändå åkte vi nöjda hem Ida och jag. Ja hon fick faktiskt en bok, nu när vi rensat hennes rum ska vi inte släpa hem några leksaker före jul i alla fall. 


Sedan var det dags igen för denna mamma att snöra på sig skorna och ta sig en joggingrunda. Det tog emot men jag kom ut och sprang en runda på 25 minuter. Jag var trött, men rätt skön känsla efteråt. Så nu sitter jag här i fåtöljen efter att ha lagt barnen och känner mig nöjd över dagen. Jag hoppas att mina rundor kommer ge resultat. Att jag så småningom kan öka både hastighet och längd. Det blir nog bra tillslut!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards