johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 29 september 2018

Helg igen

Av Johanna Östlund - 29 september 2018 21:35

Lördag, helgen har nyss börjat och snart är den slut. Ja dagarna bara springer iväg som vanligt. När ska tiden lugna ner sig egentligen?


Vad har vi gjort i slutet på veckan då? Ja nu måste jag fundera. Helt tomt, men visst tusan gjorde vi nått. Jo men på torsdag eftermiddag kom Anders mamma och hennes systrar hit för att gosa med våran "bebis". Som gör galopp steg varje dag i sin utveckling och snart inte känns som en bebis bebis längre. Ja hade nog glömt bort hur fort det egentligen går med dom små. Dom hade med sig så söta kläder.

Alltså man bara längtar tills man får byta storlek och börja använda allt fint. Som alltid med mig. Agnes har ju använt storlek 62 länge nu (för att jag tröttnade på kläderna i storlek 56), men kan fortfarande ha en del av hennes kläder i storlek 56.

När dom åkt började vi plocka ur alla kläder och saker ur garderoberna. Ja tydligen ska vi börja NU men sovrummet. Ska så klart blir roligt att få det som vi vill. Men tusan vad jag hatar renoveringskaos. Vi har liksom haft nog med det nu. 


Fredagen började vi med att åka till mamma. Hon skulle sitta barnvakt en stund. Jag skulle äntligen få mitt hår fixat. Kortare och så mycket fräschare! När jag var i stan helt själv passade jag på att göra några ärenden. Köpte ramar, väggdekoration till Agnes rum och så klart lite helg gott. 

Hemma hos mamma och pappa hade allt gått bra. Barnen hade skött sig. Vi blev kvar en stund, på Idas begäran. Lek och kaffe. Men sen var det dags att åka hemmåt.

Väl hemma hade Anders rivit ur garderoben i vårt sovrum. Vilken skillnad, vad stort det blev. För stort! Tur det, för det ska ju dit nya och fräscha, dock lite annorlund mot för vad vi haft nu. Så spännande det kommer bli. 

Jag piffade även upp Agnes rum lite. Jag hade köpt tavlor som ska pryda hennes vita väggar. Lite färg och lite mer barnrum hoppas jag. Råkade även köpa ett svanhuvud på hm. Så himla söt. Nu vill jag bara fixa klart och typ leka där inne.


   


Idag var det återigen en klädbytardag. Jag fattar inte!! Vad säljer folk för kläder just nu? Så himla besviken. Vi blev inte lottlösa, men långt ifrån vad jag hoppats på. Till Agnes borde det vara lätt att hitta fina kläder, men icke. När Ida var så här liten kunde jag fynda hur mycket som helst. Men nu finns bara några få plagg som föll mig i smaken. Ett par byxor, en pyjamas, ett set med body och byxa och ett set med klänning och byxa. Ida hittade lite, men hon var ju med och bestämde själv vad hon ville ha. Tre par byxor och tre tröjor. Elias hittade jag en tröja till. Sen hittade vi så himla fina plagg till Charlie att jag bara inte kunde låta bli att köpa dom. Dom såg näst in till oanvända ut. 

Under tiden Ida och jag shoppade var Agnes med moster en stund. Och pappan hemma rensade och fixade i garaget under tiden. Så när vi kom hem åkte vi till svärföräldrarna med en släpvagn med "ved". Så himla skönt att bli av med lite skort. Sköt att dom kan elda det, så vi slipper åka på tippen med allt. Lite kaffe blev det också innan vi for hemåt.

Dock åkte vi en mindre. Ida hade turen att få stanna kvar och sova över. Snacka om lycklig tjej. Hon kom hem och pussade lite extra på oss och hämtade pyjamas och sånt. Lilla, stora, fina tjejen. Hon som göra oss gråhårig, men så himla älskad. Gófia!

Kvällen blev lugn här hemma med bara ett barn. Och nu är vi alla så trötta att det får nog bli sängen. Skönt! Och hoppas på lite sovmorgon imorgon.


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards