johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 2 september 2018

September

Av Johanna Östlund - 2 september 2018 21:56

Välkomen september! Tiden rusar iväg och nu står hösten för dörren. Ja den underbara sommar vi haft tackar vi för och hoppas att hösten blir lika fin. Vagn peomenader och skogsutflykter. Mörka kvällar och tända ljus. Det är en härlig tid det här också. Alla årstider har sin charm!!

Vi började september med en av alla höstens klädbytardagar. Alltid lika spännande om man hittar några fynd. Tyvärr var det som vanligt till dom stora barnen väldigt dåligt utbud. Men även till Agnes fanns det väldigt lite, som föll mig i smaken i alla fall. Och så kändes det väldigt utplockat redan tio minuter efter att dom öppnat. Ja för det var verkligen tok mycket folk. Nästan lite panik där... Så klart blev det lite fynd. Men ännu mer fick vi sålt och det känns bra.

Efter shoppingen åkte jag till mamma och pappa där barnen var. Även syster med familj var där. Så vi fick gosa med lille Charlie även denna helg. Vi blev kvar ett tag, som alltid. Lek och bus. Mat och trevligt sällskap. Ja men det är liksom skönt att åka hem till dom och bara vara.

Medans vi var hos dom fick Agnes för första gången magknip. Ja i alla fall tror vi att det vat de. Hon bara skrek och blev stel som en pinne. Lilla gumman! Det gjorde ont att se och sedan dess har det inte kommit nått mer och jag hoppas hon slipper.

Idag har vi myst här hemma. Anders åkte och spelade fotboll och även Elias spelade fotbollsmatch idag. Tyvärr kunde vi inte se eftersom Anders hade bilen. Men jag fick en fin bild och fick höra hur det gick. Min älskade kille hade gjort hela fem mål. Så duktig och jag är en stolt mamma.

Men sen framåt eftermiddagen åkte Ida och jag till Forsa. Ja det är äntligen dags för mammavecka. Vi blev inte kvar allt för länge. Men lite lek för barnen och kaffe till oss mammor. Ja det är våran lilla söndagsgrej. Härligt hur allt blev tillslut.

Innan vi for hem skulle en handling göras. Apoteket var det viktigaste. Agnes är torr hela hon och behövde nått som förhoppningsvis gör det bättre. Nu köpte vi en kräm och olja som apotekspersonalen rekommenderade. Håller tummarna för bättring. Dom andra barnen skulle inte få nått. Nej dom behövde inte ens fråga. Men jag har svårt att säga nej ibland och när ett tv-spel som Elias tjatat om flera gånger är på rea ja men då är det väl lika bra att slå till och då fick Ida klänningen som hon tjatat om flera gånger. Nöjda barn om jag säger så. Sedan fyllde vi vagnen med mat. Ja det blev en dyr handling det här.

Väl hemma gjorde vi pizza. Och Lena kom förbi och lekte lite med barnen. När hon åkt var det dags för barnen att hoppa i säng. Nu är det även dags för oss vuxna att sova. Men jag har det ju så mysigt med en sovandes Agnes i mitt knä. Bästa stunden på dagen!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards