johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 2 mars 2016

BVC och stjärtlappsrace

Av Johanna Östlund - 2 mars 2016 19:59

Man får aldrig tro eller hoppas. Tro och hoppas att våren kommer med mars. Va?! Haha! Väderguden gapskrattar och gnider sina fingrar, där fick ni. Ingen vår än på länge! Nej för vilket grått och trist väder vi haft idag, riktigt nedstämmande. 


Ändå tog vi oss upp ur sängen. Ja det är inte så svårt när ens unge står vid sängen och skriker mamma tills man kliver upp. Ja precis så känns det. Ingen sovmorgon för den här mamman är ens att tänka. Som alla andra mornar, när jag är hemma, så stog det soffmys ända till klockan slagt åtta i alla fall. 


Sen då? Jo jag har haft en liten tjej som klistrats sig fast i örat på mig. "Ska vi åka snart". "Jag vill åka till bävc". Suck! Det går inte att säga någonting till den förken innan. Då ska hon göra det på en gång. Dom två timmar hon fick vänta. Blev otrolig lång för den här mamman. Och ja lite sån där jobb känsla väntan för mig med. Gjorde liksom inget och bara satt och vänta. Det västa jag vet!!


Tillslut for vi mot stan. Äntligen tyckte Ida. BVC here i come! Leka leka och äntligen fick hon gå in till sin sköterska Karin. En duktig flicka som gjorde nästan allt hon sa. Förutom att säga Karin. Då hon sa kaffepopp istället för kaffekopp. Hon har vuxit min lilla fröken, min bebis. Numera är hon 99 cm lång och väger 16.8 kg. Jag måste nog snart erkänna att jag inte har någon bebis. Det börjar dra lite.... Hur som haver blev hon med beröm godkänd!


Inna vi åkte hemmåt stanna vi till på två affärer. Systemet och A&H. En flaska vin till mamman, rese matsäck. På A&H blev lite av varje, som vanligt. Doftljus, ett linne, en kaffefilterhållare och en varsin stjärtlapp till barnen.Nöjda åkte vi hemåt.


En sen lunch eller tidig middag blev det när vi kom hem. Fiskpinnar, potatis och en gudomlig hemlagad sås. Mätta och trötta! Vi la oss uppe för att kolla på film. Jag somnade en stund eller bara vilade ögonen rättare sagt. Man hör allt fast man vilar liksom. Nej fy tusan jag var så trött. 


Sen äntligen fick Ida sin vilja igenom. Vi gick ut! Ut i det hemska vädret. Kallt, riktigt kallt, ruggigt kallt. Men roligt att fara ner med stjärtlappen i väldans fart. Och roligt att se glädjen i Idas ögon. Vi vart ute ett bra tag. Eftersom vi åt en tidig middag tog vi oss lite fika ute. Inte lika mysigt som igår men mysigt ändå.


Sen har tiden sprungit iväg. Jag har storstädat hela huset. Dammsugat och torkat golven både uppe och nere. Städat toaletten. Gjort fint på de flesta ställen. Sen fick Ida ta sig ett kvällsbad och kvällsfika innan hon fick lägga sig. Nu sitter jag och andas in en ren och fräsch doft plus en doft från mina nya ljus jag köpte idag. Underbart! 


Nu ska jag njuta av lugnet! Det bästa som finns med kvällen. 


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards