johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 20 februari 2016

En lördag på borta plan

Av Johanna Östlund - 20 februari 2016 20:35

Lördag idag, inga konstigheter. Men alltså det går inte att komma ifrån hur fort en vecka egentligen går. Jag vet att den går lika fort som den gjorde för tjugo år sedan. Men varför känns det som att den går fortare? Och fortare för varje vecka som går..?


Godmorgon klockan sex. Ida vaknade pigg och glad. Jag är bara nöjd att jag inte gav med mig där på små timmarna när hon vaknade och ville gå ner till soffan. En natt i sängen är betydligt skönare. Vi gjorde som alla andra mornar, en massa mys i soffan med barnprogram.


Anders kom upp och gjorde kaffe. Så även jag vaknade till liv rätt fort idag. Redan klockan åtta var vi på klädda och var redo för dagen. En bra start.


Vi hade planer på en mysig borta dag. Innan klockan ens var nio var vi på språng. Vi åkte och skämde ut oss på coop, som alla andra i Hudiksvall, enligt Anders. Han tycker att har vi råd att köpa mat annars har vi det nu också. Men ändå! Halva priset på mat får man inte se ofta. Hur dyrt är det inte? En kasse kan kosta fem hundra kronor, lätt! Då har man inget vettigt med sig hem. Även idag var det mycket folk, dag två på "rean". Vi fyllde på med en massa saker. Mjukmedel, kattmat, skurhink, kaffe, pasta, festis, saft, kakor, hårdbröd, diskmaskinsmedel, schampoo & balsam, hårmousse, konserver, och en massa mer. Fem papperspåsar, en plastkasse och skurhinken full med saker för endast tusen kronor. Jag tycker att jag gjorde en massa fynd. Dock köpte jag inga frysvaror eller kylvaror då vi inte skulle hem. 


På en halv timme var vi klara. Så för att inte behöva vänta och dessutom var Ida hungrig åkte vi till McDonalds och fikade lite. Sen blev det lite shopping på stan. Köpte mig ett par nya jeans och tröja. In på ombonat för att köpa nått för presentkortet jag fick när jag fyllde år. Hittade en ljuslyckta, sockerströ, en vas/ljuslyckta och en kanna, som jag tänkte använda till vas. 


Nöjda på alla shopping åkte vi till mamma och pappa. Det var flera veckor sedan vi var där. Som det såg ut på bensinräkningen tror jag att vi ska sluta åka dit. Billig! Som alltid blir man så där skönt avslappnad. Man bara slöar och får maten serverad. Man kan inte ha det bättre. Vad skulle man göra utan dom? 


Klockan hann bli mycket innan vi gav oss av hemåt. Lite sugen att kolla om det fanns nått vettigt i matväg på coop. Mamma bad mig kolla lite åt henne också. Men nu var det verkligen utplockat. Men ändå hittade jag en hel del. Så köpte jag lite bra och ha saker åt mamma. Tvättmedel, mjukmedel, kaffe, plastpåsar och folie. Men sen var vi verkligen nöjda på shopping.


Väl hemma plockade vi in all mat och saker. Jag känner mig nöjd. Ida lekte lite och jag tog mig det sista ur vinflaskan. Sen var det hopp i säng för lillgumman. En lugn kväll väntar oss nu. Jag är trött, vilket är mer vanligt än ovanligt just nu. Gokväll!


   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards