johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 30 december 2015

Onsdag

Av Johanna Östlund - 30 december 2015 22:06

Halva veckan har sprungit iväg. Tänk att det alltid ska gör det. När tänker tiden lugna ner sig? Fortsätter det så här är man 40+ och barnen utflugna på bara nått år. Nej men faktum är att jag tycker att tiden verkligen springer iväg. STOPP! 


Igår var en seg dag. Orkade inte nått fast jag hade en hel del som jag tänkte att jag skulle göra. Aja det kommer fler dagar. Ibland får man vara "lat".


Vi tänkte komplitera till våran nyårs middag. Men då blev jag rädd. Hade startat diselvärmaren. Den hade stängt av sig på grund av för lite batteri. Suck! Jaha måste jag byta det nu.? Åkte in till stan för att kolla upp det. Åkte till den bilverkstad jag brukar och dom kopplade in nått och kunde konstatera att det inte var nått fel på batteriet. Tur för mig. Men nu vågar jag ju inte använda diselvärmaren. Blä! Men bilen startar utan problem nu i alla fall. Dessa bilar som alltid ska krångla. 


En liten handling på ica maxi fick det bli fast jag bara tänkt åka till harmånger. Köpte även små murgrönor och tulpaner. Vårigt och fräscht!


Framåt kvällen tog vi lite vin och barnen lekte snällt. Avkopplande och riktigt gott. Men jag skulle vilja göra om i lekrummet. Mindre saker och konsentrera sig på sånt dom gillar. Ida älskar att leka med dockor. Elias leker mest med lego. Mycket ritande och pyssel blir det också. Gosedjur och smågubbar är också några favoriter. Jag ska nog ta en funderare och försöka göra något bra utav deras stora lekrum. 


Vi började dagen med lite städning och bortplockning av det sista av julen. Rensade även bland barnens kläder. SÅ att vi fick plats med dom nya dom fick i julklapp. Så skönt! 


En tur till mormor och morfar. Lek och mys. Vi fick god middag och till och med efterrätt, risalamalta. Göttans! Sen blev det fart på barnen. Ida blev hel tokig. Pappa som skulle jobba natt tänkte försöka sova lite. Men nja det går inte så bra med två ligister. Vid sju tiden begav vi oss hemåt.


Båda somnade i bilen. Men bara Ida fortsatte sova när vi kom. Alltså är Elias fortfarande vaken. Vi har pysslat på här hemma. Jag fixade till mina konservburkar lite. Sprayfärg och en liten murgröna kan göra underverk. Jag gillar verkligen dom. Små söta! Med ett litet hjärta som blev pricken över i:et. Jag bytte även gardiner i vardagsrummet. Blev inte nöjd med dom andra, men nu känns det bättre. Bytte plädar och kuddar i soffan. Nu känns allt riktigt bra. 


Snart blir det sängen för min lilla kille. Och mamman vill ha en liten lugn stund.


   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards