johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 26 november 2015

Fast det är pappavecka

Av Johanna Östlund - 26 november 2015 21:17

Jisses vilken trött dag! Kan man verkligen vara så här trött som jag vart idag? Det var kämpigt att kliva upp klockan fyra kan jag säga. Men nu är det bara en dag kvar. Alltså kan jag härda ut imorgon och sen väntar en ledig helg. Det är verkligen för ledigheterna man jobbar.


Jobba jobba fram till klockan två. Gick riktigt fort till en början. Det var lite att göra innan vi kom igång. När det väl var dags var det ett annat problem som skulle lösas. Ibland blir det så. Sen körde vi på i full fart till mål.


Efter jobbet sprang jag in på A&H en snabbis. Köpte ramar till alla julklappar. En blev dock i fel storlek, suck, att jag inte kan kolla riktigt innan jag köper. Men den kanske kommer till användning ändå.? En stickad tröja till mig själv blev det också. Man glömmer liksom bort att dom har kläder. Inte för att det är dom finaste, men ibland kan man faktiskt hitta några godbitar där. Glömde dock att kolla om dom hade sådana ljusstakslampor som jag behöver. Köpte dom där och då tycker jag att dom borde ha. Finns inte på någon mataffär, där har jag kollat.


Hämta sedan en glad Ida. Den tjejen är alltid full i energi. Humöret på topp, oftast. Min älskade lilla flicka. Vi åkte hem och började på med maten. Köttfärsgratäng med zuccini, ungefär som lasagne fast utan lasagneplattor. Blev riktigt gott, fast jag kunde haft i mer zuccini. Det verkade gå hem till alla i familjen. 


På eftermiddagen kom världens bästa Elias hit. Han ska vara här tills imorgon. Sånt här gör mig glad och lycklig! Rå om min fina pojk en dag så där, synd bara att jag ska jobba imorgon. Han var lite dålig när han kom. Feber som härjar runt hos hans pappa. Efter lite alvedon blev han pigg och glad. Och åt faktiskt lite mat och glass. 


På tidiga kvällen kom jag på att jag ville åka till Harmånger på loppis. Elias och jag for iväg. En snabb sväng in på ica först. Hämta ut paket och ta ut pengar. Sen blev det backensbegagnat. Kändes lite utplockat på barnkläder. Men vi hittade en kofta till Elias. Ida fick en kofta och en tröja. Jag fick en kofta. Sen plockade Elias på sig lite leksaker också. Jag köpte ett pussel till Ida med mimmi på. Två tomtar blev det också.


Elias byggde pussel när vi kom hem. Anders och jag tog oss en mugg med glögg. Har alltid haft svårt för det. Nu har jag hittat den perfekta som verkligen var god. Det var blossas vitvins glögg. Mums! Den kommer att köpas hem flera gånger under denna jul känner jag. Perfekt mys på kvällen.


Sen blev det hopp i säng för min älsklings kille. Han somnade fort när jag läste för honom. Nu tänkte även jag mysa mig ner bredvid honom. Ja han skulle promt sova i våran säng. När han är och gästspelar så här på pappaveckan får man bestämma lite. Myspys!


   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards