johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 29 september 2015

Feber in the house

Av Johanna Östlund - 29 september 2015 17:59

En ny vecka har sparkat igång. Det gör vi med sjukor, shopping och jobb. Inte jätteilla, men visst kunde det var bättre.


Igår fick jag sovmorgon till halv åtta. Inte alla dagar det kan jag lova. Lillgumman var feberfri då och pigg som en mört. Jag var faktiskt inte heller jättetrött. Kaffe och mys i soffan. Bästa starten!


Förmiddagen rullade på för våran del. Vika tvätt, tvätta mer, leka och ha det allmänt bra.


Sen for vi på stan en sväng. Jag behövde märkpennor och alvedon. En mysig stund med min älskade fialotta. Till hennes glädje fick hon välja vad hon ville på kappahl. Hade 50 kronor bonus att handla. Hon valde ett par Elas leggins. Till mammans glädje var det även 20 % rabatt på byxor. Så dom kostade nästan inget.


Sen var det tänkt att Ida skulle åka till mormor en sväng. Men Anders ringde och sa att han var nästan klar med matlagningen på jobbet. Så istället fick hon vara där en stund med honom. Jag for en snabb sväng in på dollar innan jobbet. Hittade ett sött påslakanset till Ida. Ja nu när hon väl bestämt sig för att sova i den nya sängen ska det uppmuntras.


Idag klev hela familjen upp samtidigt. Men idag var jag trött. Fy och blä! Men lite kaffe och göra sig i ordning för dagen och sen blev jag pigg.


Starx efter nio åkte jag mot stan. Klippa håret. Så ja nu är man rätt korthårig igen. Så skönt! Dessutom var det en helt underbar frissa. Har nog aldrig pratat så mycket med en frisör någonsin. Sen skulle även min ring hämtas idag. Men eftersom det inte var förens vid elva. Sprang jag in lite snabbt på åhléns. Bara älskar den affären, sjukt tråkigt att den ska läggas ner. Aja hur som haver hade Sara fyndat massa leggins åt Elias där. Japp det enda han använder just nu. Så även jag köpte ett par nya åt honom, gulrandiga med ugglor längst ner. Plus en snygg tröja till. Ida fick sig en nya tröja och leggins också plus ett 3-pack strumpor. Hämtade sedan ringen som satt som en smäck. Älskart!


Hämtade sedan Ida som var hos farfar en stund. Men det var bara att snabbis vi hann hem. Göra lite mat och mysa en stund innan hon återigen skulle till farmor och farfar. Det löste sig alltså även idag med barnpassningen så att vi inte behövde vabba.


Jag är alltså på jobbet nu. Vill hem och mysa med min familj. Börjar känna en trötthet nu. Konstigt det där. När man är hemma är inte trött men på jobbet kan man bli trött klockan fyra och resten av kvällen. Jag lovar att det är nått skit i luften här, för det första man gör när man kommer hit är att gäspa. Jobba vidare och sen hem och sova.


    

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards