johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 5 september 2015

Marknaden

Av Johanna Östlund - 5 september 2015 21:20

Lördagen kom och gick. Varför ska alltid dagarna som man är ledig gå extra fort? Kan inte förstå! Men samtidigt vill jag ha hem min älskade kille, och då blir det fortare. Synd bara att jag har lång vecka, men det går de också.


En sovmorgon på två timmar blev det idag. Lilla söta rara Ida varför ska man kliva upp klockan sex? Hade önskat att vi gått upp en timme senare, känns mer lagomt. Det värsta av allt var att jag var pigg. Va?! Klockan sex! Morgonmys i soffan med Nicke. 


Klockan åtta gjorde vi riktig morgon. Lillgumman fick frukost och jag kaffe. Fick på mig ett ansikte och lite kläder. Sen var det dags att väcka pappan. En lugn och mysig förmiddag. Ida byggde pussel, oj vad snabbt det går nu. Just nu är det 15-bitars som gäller. Jag är riktigt imponerad av hennes utveckling just där. Gått otroligt fort. Från att ha byggt med fyra bitar till femton. 


Strax efter tio åkte Anders på jobbet och vi där efter till mamma och pappa. Ida kunde inte vänta längre. Äntligen fick hon träffa sin mormor. Som hon saknat, var ett tag sedan sist. Vi myste på där ett tag och sen kom moster Erika och Patrik. Fikade lite och sen gick vi ut. Härligt sensommar väder. Ida och Erika plockade lingon som dom sedan rensade. Vilket resluterade lingon på hela bron, Ida var så duktig så. Sen fick vi grillat, bäst att fylla på magarna innan vi alla for in mot stan och marknaden. Den årliga höstmarknaden. En härlig tradition. Visst är det lite mysigt att gå i alla stånd. 


Vi började gå in mot karusellerna för att möta upp Elias och Mattias. Innan vi kom dit hann vi med lite shopping. Jag hittade en luvtröja för 50 kronot, som hittat. Ett hjärta och necessär. Sen var det dags för karuseller, plocka gosedjur och försöka vinna lite godis. Ida var taggad när vi kom in dit, men när det väl gällde bangade hon. Elias däremot åkte tre karuseller och uppblåsbar rutschkana. 


Dags för ännu mer shopping. Barnen fick välja en varsin sak. Ida valde en barbie och Elias valde en robot aktig gubbe. Sen var snälla mormor där och gav dom några fler saker. Godis och klubbor köpte vi också. Lite nya höstblommor till bron som jag ska fixa imorgon. Hittade faktiskt en tröja till Anders också, älskar att riktigta affärer står där och dessutom har bra priser. 


Sen sa vi hejdå till mammas älsklings kille. Vi var nöjda och försökte ta oss ut. Lättare sagt än gjort. Vi skulle in i olika stånd och hittade ännu mer saker. Bland annat köpte jag riktigt saffran och på slutet blev det kokosbollar. 


Klockan hade sprungit iväg och inte förens efter åtta kom vi hem. Även Erika och Patrik stannade på en snabb liten fika innan dom fortsatte hem till Sundsvall. Varför inte när dom ända behövde åka förbi?. 


Sen blev det natta för Ida. Som somnade direkt fast hon sov hela bilresan hem. Nu är det en trött mamma också. Sängen lockar otroligt. Får väl försöka stå ut en stund till.


      

   
 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards