johanna--ostlund

Direktlänk till inlägg 26 april 2015

En fin söndag

Av Johanna Östlund - 26 april 2015 19:48

Efter en rätt stökig vecka med enormt mycket bråk, trött mamma, och en hel del roligheter fick vi en fin söndag. Ett bra slut ger så himla mycket.


Dagen började med sängen full av barn klockan sju eller nått. Glada barn, är en bra start. Vi gick ner och kollade på barnprogram. Efter en stund kom Anders ner och gjorde kaffe åt mig. Eller ja, ni förstår nog.


Anders for på jobbet och försökte styra upp barnen. Ringde efter en borttappad snuttefilt. Den fanns i tryckt förvar och en glad kille fick höra var den var någon stans. Den försvann nämligen igår, helt utan förvarning. Tydligen hade han tappat den när vi gick till bilen. För vi var helt säkra på att den var med hem.


När vi var redo för dagen for vi till Sågtäkten. Hej snuttis! En snabb fika och ett hejdå till Linda och hennes familj innan dom for hem till Stockholm igen. Vi for vidare till stan. Vi behövde lite städ saker, mjukmedel och sånt där jätteroligt att handla. Och så hade vi bestämt att Elias skulle hämtas i stan. Så när vi shoppat klart på ÖB var Sara och Edwin där. Ett kärt återseende från allas håll! Elias och Edwin var oskiljaktiga. Ida ville vara med Edwin. Edwin vinkade glatt till Ida. Så roligt att se dom... Tillslut fick säga hejdå till varandra.


Ida och jag fortsatte att shoppa. Vi for vidare till åhléns. Hittade lite kläder till barnen. En present till min syster. En sväng till dollar blev det också. Ännu mer bra att ha saker, åtgångs produkter alltså.


När vi var klara for vi hemåt. En trött tjej somnade i bilen. Sov en stund till. Jag hann precis packa upp allting. Sen blev det mat och mys. Anders kom hem så vi gick ut en stund. Lite friskluft. Solen visade sig faktiskt. Varmt och skönt.


Sen dog jag i soffan ett tag. Att man ska vara så trött hela tiden. Är det bara jag eller? Ge mig energi. Semester, sol, värme, bad och hela härligheten.


Till middag blev det grillad hamburgare. I fredgas fick vi för oss att köpa en grill. Vi har alltid haft en billiga skit sak, hundra kronors grillen. Den har vi aldrig gillat och därför har vi nästan aldrig grillat. Bara ett par gånger per sommar har vi grillat här hemma. Nu har vi en bra grill som vi gillar. Det har till och med blivit grillat två gånger den här veckan. Härligt!


Kvällen kom smygandes. Man har väldigt dålig tidsuppfattning nu när det blivit så ljust på kvällarna. Tillslut var klockan sju och det var dags för lillfröken att gå till sängs. Lite konstigt att få en sån tidig kväll. Men jag njuter!


Saknaden efter min älskade kille kommer krypandes. Åå inte redan! Det är alltid jobbigt att lämna sig ifrån honom. Veckan har vart tuff, på sitt vis, men helt underbar på ett annat. Min fina älskade kille! Mamma älskar dig.


Kvällen här bli lugn. Jag ska försöka komma i säng i tid. Förmiddagvecka drar igång för min del imorgon. Jobbigt men samtidigt rätt skönt att få komma iväg. En veckas ledig gör att man känner att det faktiskt ska bli rätt roligt att jobba igen.


    

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Östlund - 8 april 2020 23:59

Dagar och veckor går... Vi försöker tappert få ihop vardagen så att den ska funka för oss alla. VAB, jobb och skola. Ja för våran snormaja fortsätter att snora. Nu har hon snart vart hemma från dagis i fyra veckor. Jag tycker att vi borde se en förbä...

Av Johanna Östlund - 21 mars 2020 22:38

Det där coronaviruset börjar ta över min vardag. Är det bara jag som känner så? Även om man inte vill.... Det var som att vända på en hand. En vecka gick det hur bra som helst att vara lite snorig och hostig. Till att folk kollar snett på en om ma...

Av Johanna Östlund - 9 mars 2020 21:48

Dagar och tydligen veckorna bara rusar iväg här hemma. Ja livet rullar liksom på och anpassas väldigt mycket efter hur man jobbar. Och nu är jag äntligen ledig, igen! Här hemma avlöser olika sjukdomar varandra tycker jag. Och värst drabbad är Agne...

Av Johanna Östlund - 16 februari 2020 21:49

Söndag och helgen lider mot sitt slut. Ja tänk så fort en helg kan gå när man är ledig. Nu är det bara att ladda upp för jobb och lite mer jobb. Drygt bara att jobba två helger på rad nu. Men men det går det också. Snart snart är jag ledig igen... ...

Av Johanna Östlund - 10 februari 2020 13:44

Har vabruari kommit även till er? Här hemma har ett elakt virus tagit våran älskade Agnes. Ja hualigen 40 graders feber och en massa snor och hosta på det. Som att inte det vore nog har hon även haft lite krupp hosta och nässelutslag. Men peppar pepp...

Min prins

 

Min prinsessa

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards